Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 05 19, 11:00)
kaip judasi su virtuvyte? gal jau užsisakei? koks galutinis variantas nusistovėjo?
atsiprašau, jeigu jau rodeisi, buvau truputi atšokus nuo SM  ax.gif

nea neužsisakiau unsure.gif kolkas apsistojau ties šiuo planu, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka, kaip bus natūroj nežinau, bet tikiuosi kad viskas bus gerai.
Čia planelyje šaldytuvas yra dešinėje pusėje, jo nebus, jis bus patalpintas ūkinėje spintoje po kaire puse ir greičiausiai bus įstumiamas o ne įmontuojamas. Kolkas stalas nėra numatytas, jei matysim kad jo tikrai reikia virtuvėje tada bus ir jis biggrin.gif ir dar galvoju lygiuoti pakabinamas spinteles su ūkinės spintos viršumi, kad vaizdas būtų normalus unsure.gif
Kartojuosi su savo virtuve biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

laukiu pasisakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 05 22, 11:32)
nea neužsisakiau unsure.gif  kolkas apsistojau ties šiuo planu, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka, kaip bus natūroj nežinau, bet tikiuosi kad viskas bus gerai.
Čia planelyje šaldytuvas yra dešinėje pusėje, jo nebus, jis bus patalpintas ūkinėje spintoje po kaire puse ir greičiausiai bus įstumiamas o ne įmontuojamas. Kolkas stalas nėra numatytas, jei matysim kad jo tikrai reikia virtuvėje tada bus ir jis biggrin.gif ir dar galvoju lygiuoti pakabinamas spinteles su ūkinės spintos viršumi, kad vaizdas būtų normalus unsure.gif
Kartojuosi su savo virtuve biggrin.gif

laukiu pasisakymo 4u.gif

Man bet cia tik man ;) ta spintute dviguba apgriozdina vaizdą. Ne dėčiau ten jokiu.
Atsakyti
Sveikos visų galų patarėjos.
Artėja ir mano būsimos virtuvės planavimas.

bet pirma reikia nuspresti, kiek tu spinteliu darytis. ir kaip jas isdelioti.
Patarkite kokioj pusei montuoti virtuvės komplekta.
Masciau 2 ir 3 sienoj statyti. Bet ziurau gal nelabai prieki prie lango, 2 sienoj atrodys spinteles ne kaip ?
Galvojau tada 1 ir 2 sienoj statyti. Kad atejus is koridoriaus didesne erdve atrodytu.
Stala galvoju toj vietoj padet, kad atskirti erdve virtuves ir svetaines.

O gal daryt U formos 1 ir 3, o 2 sienoj tik toj dalyje kur didesne siena likus ?

Pirmas namas, pirmoji virtuve. Tai gal as cia sapalioju nesamones, bet gal kazkiek Jūs pagelbėsite. Kad bent žinot nuo ko pradėt. Kelios protingos galvos geriau, negu viena biggrin.gif O čia tiek protingų 4u.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 05 23, 08:30)

išdėstymas labai panašus į mūsiškės, tik pas jus šoninės sienos ilgesnės. Aš kadangi esu tokia, kad man amžiais mažai vietos virtuvėj tai daryčiau U formą. Pamastykit kiek vietos jums reikia pirmiausia.. ar norit erdvės, ar vietos susidėjimui.
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2017 05 22, 21:52)
Man bet cia tik man ;) ta spintute dviguba apgriozdina vaizdą. Ne dėčiau ten jokiu.

apie kurią dvigubą spintute kalbate? jei po dešine puse prie lango, tai nedėčiau ir aš jos, bet kitaip neišeina, nes mums virtuvinio ilgoji linija vos ne iki puses lango eina unsure.gif
Atsakyti
Kaip renkatės virtuvės sienų bei grindų spalvas? Ar nešatės stalviršio ir baldinės plokštės pavyzdžius (jei taip, tada iš kur gaunate pavyzdukus?) ar tiesiog renkatės kas patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 23 gegužės 2017 - 09:34
QUOTE(*Convallaria* @ 2017 05 23, 07:40)
išdėstymas labai panašus į mūsiškės, tik pas jus šoninės sienos ilgesnės. Aš kadangi esu tokia, kad man amžiais mažai vietos virtuvėj tai daryčiau U formą. Pamastykit kiek vietos jums reikia pirmiausia.. ar norit erdvės, ar vietos susidėjimui.

Gal foto pasidalintumete visos virtuves. Kaip bendras vaizdas atrodo. Galite ir asm. atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2017 05 19, 12:48)
kadangi pirma karta susidriu nez.nei ko ten reikia nei kaip aprasyti. Tai bandysiu is naujo:
Taip virtuve klasikinio stiliau bus dazytas MDF, pilkos spalvos.
2spintute indapove tada kriaukle tada stalcia kur bus laikomi indai kur daznai  naudojami.
Kampine spintute bus paparastos lendynos ten ir palnuojama laikyti puodus.  Prie ukines spintos kur yra stalciai ten ir bus sakutes,saukstai ir pan.
Ukine spinta bus tokia nes nenoriu pakeltos orkaites. Del  saldytuvas jis bus pasatomas smeg retro stiliaus. Del salos nez.ar bus ziuresiu kai pastatys virtuvini tada spersiu ar man jos reikia. Valgomasis ir jo stalas yra uz sienos. Del lango jis toks yra jau ir jo niekas nekeis. A beja tik viena puse atsidaro i virsu(blogai atvaizdavo).

Pupa, neberodo man jūsų virtuves vaizdelio. Iš atminties:
man kilo klausimas kur lėkštes bei stalo įrankius dėsite. Jeigu prie ūkinės spintos, tai ar bus patogu šeimininkauti? Juk dirbsite tarp kriauklės ir viryklės ir ko nors pasiimti reiks pastoviai prie tos ūkinės. Taip pat iškraustant indaplovę.
Aš turputi nusispjaučiau į tą simetriškumą ir stumčiau kriauklę link sienos, kad man darbastalio būtų daugiau, na ir tuo pačiu susidėčiau ten visus įrankius, pjaustymo ir kt reikmenis.
Toliau - laikyti puodus kampinėje spintelėje yra bausmė sau. Už ką jūs taip norite save nubausti? ten galima likyti tai, ko nereikia dažniau kaip kartą ar du per metus. Jeigu tokių daiktų neturite, pigiau to kampo nedaryti visai, o vietoje durelių pasidaryti patogius stalčius. Aišku jie kampu kryžiuosis, bet taip bus vis tiek patogiau. Dar kartą gerai pamastyčiau ar man reikia matomo smeg šaldytuvo su tom vyno lentynom viršuje. Jau geriau integruotas šaldytuvas ir pakelta orkaitė, o po kaitlente - puodai. Bet jeigu tikrai jos ten nenorite (nors visos, beveik visos nori biggrin.gif ) siūlau nueiti į saloną ir pamėginti pasinaudoti pakelta, kad tikrai įsitikintumėte, jog nenorite patogumo.
ir pabaigai apie pradžią - negalima su sala taip elgtis. Jeigu ji yra, keičiasi visa virtuvės vizija ir išdėstymas. Ji negali būti pastatyta vėliau, jeigu reiks. Jos arba reikia, arba ne. Taip pat joje gali atsirasti tiek viryklė, tiek kriauklė, tam reiktų atvesti komunikacijas, gartraukį. Manyčiau nuo šito jums reiktų pradėti - arba darote virtuvę su sala ir tada klausimas ar jums bereikia tos L formos, arba atsisakote salos ir turite tai ką turite. Nematant matmenų, sunku ką pasakyti, bet iki salos reiktų apie 1,1-1,2m praėjimo, o apėjimui ir daugiau. Tai kokia ji ten gausis? Matavot? ar tik ne kokia nors 60x90cm? Čia jau mažas stalas, nebe sala. Nu bet gal aš ir klystu.
Jūs dar su savim pasikalbėkite, mažumėle 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edule @ 2017 05 19, 15:14)
Vat tos spintelės viršuje man ir nepatinka.
Dabar turiu 35 cm pločio ir 30 gylio. Jei daryčiau tokias pat, tai apačioj reiktų galvoti kaip išdėlioti spinteles, kad vertikalios linijos sutaptų.
nes kitaip negražu man.
Arba teks tenkintis 30 cm pločio "sasyskom".
o 30 cm gylis? dabartinėj virtuvėj lyg nepasigedau 5 cm, tik įrankių dėklas skersas teįtilpo. Daugiau lėkštės susitalpino visos.

O va kaip tas bulvikes teisingai ir patogiai laikyti? Kur pati rengiatės jas dėt? Morkikes aš šaldytuve laikau, spintelėj greit man jos raukšlėjas.

Vyras mano ex šokėjas, tai jam nesudėtinga tuos žingsnelius sudėliot, o vat aš galiu ir neįsitarpuot biggrin.gif Žinoma, naujų įgūdžių įgyjimas nuosavoj virtuvėj vilioja, bet gal geriau juos kulinarijoj lavinsiu biggrin.gif

gylis 30cm irgi normalu. Tai ir daroma tarp 30 ir 35, bet čia kažkokio labai griežto standarto nėra. Tik rekomendacijos.
Dėl 60cm durelių ir įgūdžių - savo nuomonę pasakiau, nedaryčiau taip sau. Bet va, kai kam labai patogu. Nežinau. Jums sprest. O jeigu nepatinka vertikalūs padalinimai, dalinkitre horizontaliai ir darykite pakeliamas dureles aukštyn, negalvojot taip?
beje, tiek bulvikes, tiek morkikes laikau šaldytuvo stalčiuose. Po nedaug. Atsinešu arba nusiperku tiek, kiek reikia tam kartui plius dar vienam, dviems. Žodžiu pasipildau savaitgalį ir iki kito užtenka. O neužtenka, apsieinam be jų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2017 05 23, 07:55)
apie kurią dvigubą spintute kalbate? jei po dešine puse prie lango, tai nedėčiau ir aš jos, bet kitaip neišeina, nes mums virtuvinio ilgoji linija vos ne iki puses lango eina unsure.gif

man atrodo kalba eina apie tas pakabinamas. O jeigu jų visai nedaryt?
Papildyta:
o šiaip, jeigu šaldytuvą perstumsi, tai labai netgi nieko tas variantas. Iš principo virtuvė belekiek didelė ir ten kažkokių nepatogumų prisidaryt yra labai sunku. Tokioje virtuvėje kita problema - priprasti prie visko smile.gif
Man ji patinka. Gal mes ten buvom daugiau fix idėjų prigvildenę ir neslėpsiu - kai kurios man labai patiko, būčiau gal surizikavusi. Bet taip ir pralošt galima. O va su šituo variantiu nepraloši - paprastas, bet toli gražu ne prastas, nors ir be bajerių biggrin.gif Manau bus gerai.
Tos pakabinamos spintelės dėl gartraukio? man jos kliūna šiek tiek. Viskas ten pas tave telpa ir pirmam aukšte, tai nežinau, kodėl veržiesi į tas pakabinamas. Dėčiau kažkokš didesni gražų klasikinį gartraukį, be jokių spintelių. pabandyk pasipiešti tokį variantą, gal patiks ir tau mirksiukas.gif
Nors pas knopkę irgi belekokio didumo virtuvė gavosi, ji irgi pakabinamas dėjo panašiai kaip pas tave. Man jos irgi nesižiūrėjo ten, o va prašom, sakė labai patenkinta ir gerai ten jai viskas su jomis. Taip kad žinai, klausyti iš šalies galima, bet geriausiai klausyti savo širdies balso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 23 gegužės 2017 - 10:49
1:1 kaip mano virtuvele, tik prie kairės sienos - spintas padarėm, iki lubu (kadangi sandėliuko nėr). Labai patogu. Ir saldytuvas ten pasislėpė...

QUOTE(kristynka* @ 2017 05 23, 06:30)

Masciau 2 ir 3 sienoj statyti. Bet ziurau gal nelabai prieki prie lango, 2 sienoj atrodys spinteles ne kaip ?
Galvojau tada 1 ir 2 sienoj statyti. Kad atejus is koridoriaus didesne erdve atrodytu.

O gal daryt U formos 1 ir 3, o 2 sienoj tik toj dalyje kur didesne siena likus ?

Pirmas namas, pirmoji virtuve. Tai gal as cia sapalioju nesamones, bet gal kazkiek Jūs pagelbėsite. Kad bent žinot nuo ko pradėt. Kelios protingos galvos geriau, negu viena biggrin.gif O čia tiek protingų  4u.gif  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2017 05 23, 10:32)
1:1 kaip  mano  virtuvele, tik prie kairės sienos - spintas padarėm, iki lubu (kadangi sandėliuko nėr). Labai patogu. Ir saldytuvas ten pasislėpė...

Gal ir noretumete foto pasidalinti su manimi savo virtuves smile.gif galim asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 05 23, 07:30)

Pirmas namas, pirmoji virtuve. Tai gal as cia sapalioju nesamones, bet gal kazkiek Jūs pagelbėsite. Kad bent žinot nuo ko pradėt. Kelios protingos galvos geriau, negu viena biggrin.gif O čia tiek protingų  4u.gif  ax.gif

aš rinkčiausi vieną liniją pagal sieną 2 ir plius salą. Taip, kaip darėsi Juodai
Iš principo vietos pas jus daugiau nei pakankamai, forma, proporcijos beveik tobulos, todėl galite sau leisti išsikalinėti su bet kokios formos virtuve, viskas pas jus tilps ir tiks. Taip kad pasikinkom pinterest . com ir į priekį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2017 05 23, 10:32)
1:1 kaip  mano  virtuvele, tik prie kairės sienos - spintas padarėm, iki lubu (kadangi sandėliuko nėr). Labai patogu. Ir saldytuvas ten pasislėpė...

na, nereikia lygiuotis. Pas jus tik "virtuvėlė" o čia visa VIRTUVĖ biggrin.gif
Atsakyti
pasiunciau foto.
tegu bus vyrtuvė tada... smile.gif

QUOTE(longger @ 2017 05 23, 09:45)
na, nereikia lygiuotis. Pas jus  tik "virtuvėlė" o čia visa VIRTUVĖ  biggrin.gif

Atsakyti