QUOTE(longger @ 2017 05 30, 12:26)
googlas meluoja
žėkit, tie ifrezuojami visi yra ta pati elementarioji LED juosta, tik įklijuota į aliuminį profilį, kuris parsiduoda atskirai. Aj ir dar plastikinis dangtelis/filtras užsideda. Ir visas ten tas šviestuvas. Tai galima nusipirkt pigiai visko ir susimontuoti patiems, arba pirkti kokiam Elmo ar Ekoliumene ar dar kur jau surinktą ir sumokėti 4-8 kartus brangiau. Ok, jie dar duoda garantiją ir gal už kokybę atsako. Tai gal ir verta permokėti, nes problemų būna.
Arba nusiperki AliExpress pas kiniečius ir viską atsiunčia. Gerai, profilius siunčiausi iš Lenkų, ne iš AliExpreso, bet tik todėl, kad norėjau greičiau gauti. Šiaip, iš Kiniečių parsisiunčiau visą kitą. Pigiau nei Lietuvoje analogiška kinietiška LED juosta. Bet laiko reikia turėti gana daug.
NE led juostų ;) Taškinių šviestuvų (ar kaip juo pavadinti) įfrezuojamų

Šiandien apžiūrėjau jūsų minėtas parduotuves, tai ekolumene nužiūrėjau, bet irgi reikia susikomplektuoti. Svarbu norimą korpusą radau
QUOTE(Y2K @ 2017 05 30, 14:56)
Laikinu
žydinti_pieva, o ko Jūs pati tų įfrezuojamų ieškot, o ne baldininkai?
Geras klausimas. Bet baldninku tiek nepasitikiu. Ir jo mestos frazės "kokios bus tokias ir nupirksiu", "su laiku priprasit" man nepatinka. Tad geriau viską pati surasiu ir jam modelius surašysiu

Aš užsakinėju baldus, aš moku, todėl noriu , kad būtų kaip aš noriu iki smulkmenų, nors tai gal ir užknisa ir suvaržo, bet taip manau