Keturkampe plautuve 44 cm
2. Indaplove yra, ar bus? Jei nera, gal verta pamastyti apie 45 cm plocio?
4. Atsaket pati i savo klausima

1) Kriauklę bus. NUžiūrėjau. Noriu apvalios, akmens masės tokią
2) Indaplovė yra
1. kodėl spintelė po kriaukle 60cm , one 50? kriauklei 50cm pilnos akys, išbandyta praktikoje. "nes šalia indaplovė" man visiškai nesuprantamas motyvas. Suprantama būtų: nes po kriaukle planuoju sutalpinti kažką, kam reikia 60cm pločio.
O kokią kriauklę patariate į 50cm spintelę. Aš nužiūrėjus franke apvalią 51cm išorinio diametro.
Gaminu tris kart dienoje, 60cm indaplovę pilną jungiu kasdien arba kas antrą dieną. Su mažesne neišsiversčiau.
Paskuti orktakio visvien neišeitų, nes į sieną jau įleisti dujų vamzdžiai, ir jų perkirst jau neišeitų

ir dar - tarpe tarp skalbyklės ir palangės vietoje šaher maker pasidaryčiau vietos durelėm suvažiuoti, tam, kad jos nebūtų atidarytos ir trukdytų darbui prie skalbyklės.
Kadangi indaplovė yra, tai realiai galiu tik iki 55cm sumažinti kriauklės spintelę, o tas praktiškai nieko nekeičia.

Nelabai supratau dėl durelių suvažiavimo

Ar verta viršutines spinteles gilint iki 40 ar užteks ir 35cm ?

Papildyta:
Jūsų įdėtoje nuorodoje aiškiai parašyta - telpa į 450mm spintelę. Darykite 50cm spintelę, stumkite kriauklę maksimaliai ant indaplovės, galite net spintelės žoną kažkiek išpjaut - manau į 50cm galima tilpt be problemų su šokiu tokiu tarpu nuo sienos
Papildyta:
Nelabai supratau dėl durelių suvažiavimo

Ar verta viršutines spinteles gilint iki 40 ar užteks ir 35cm ?

jeigu indaplovė jau nupirkta, tai aišku jau šaukštai po pietų. Galima išsiversti ir su 45cm, bet neverta apie tai. Sutaupyti galima ~10cm drąsiai ir skirti juos stalčiams. Ar taip darysite - jūsų pasirinkimas

Įvažiuojančios durelės. yra brangesnių, yra ir labai pigių mechanizmų. Bet durelės turės būti po palange. Tai gal pas jus ir ne variantas, bet pasitarti galite su baldininku.
40cm gali būti kiek per gilios, bet jeigu jūsų rankos ilgos, tai ką aš žinau

Papildyta:
jeigu indaplovė jau nupirkta, tai aišku jau šaukštai po pietų. Galima išsiversti ir su 45cm, bet neverta apie tai. Sutaupyti galima ~10cm drąsiai ir skirti juos stalčiams. Ar taip darysite - jūsų pasirinkimas

Įvažiuojančios durelės. yra brangesnių, yra ir labai pigių mechanizmų. Bet durelės turės būti po palange. Tai gal pas jus ir ne variantas, bet pasitarti galite su baldininku.
40cm gali būti kiek per gilios, bet jeigu jūsų rankos ilgos, tai ką aš žinau

Sumažinau kriauklės spintelę, man šis variantas labiau patinka

Sumažinau kriauklės spintelę, man šis variantas vizualiai labiau patinka

tu teisi visais 200%. B
tau aplamai taisyklių nėra
Galim filosofuoti kiek norim, bet tiesa ta, kad jei tai nereikalauja kazkokiu specialiu sugebejimu issilenkti ar susiraityti, tai manau, kad prie daugelio dalyku tikrai priprantama daug paprasciau, nei galima isivaizduoti. Ir priprantama taip, kad to net nepastebi. Cia kaip su mechanine ir automatine pavaru deze. Automatine kaip ir patogiau, bet vazinedamas su mechanine net nesuvoki, kad perjungineji pavaras - automatiskai ta darai ir tiek.
Meistriukai skundesi?
Nu betgi padare viska, ko norejau. Kai sakydavo, kad neimanoma, po pusdienio paaiskedavo, kad viskas ok, jau issprende problema
manau, kad po mano virtuves gerokai patobulejo ju meistriskumas, sugebejimas spresti neissprendziamus reikalus ir aplamai, pafainejo gerokai
. Tik kazin ar dar noretu su manim draugauti
ir šitą, paviešink ir man ir visoms, koks tas yra praėjimo siaurumas centimetrais. Sakei abejojai, ar nebus per mažai, tai reiškia, jog lindai link minimumo - koks jis pas tave gavosi?
1 metras lygiai. Turejo buti 90, bet pagrybavo gipsininkai. Tokiu atveju, atidarius indaplove ir stalciu priesais vienas kita, stalcius butu mazdaug ant 5 cm pridarytas. patikrinau - problemos nebutu buve. Bet velgi, darem ne standarta Kad sutaupyti patalpos plota, virykles zona palikau standartinio gylio - 60, o toliau einancius stalciu blokus susiaurinau iki 50 cm. Puikus sprendimas gavosi. Nes stalciai vistiek isliko talpus ir patogus (6 stalciai 60 plocio), o mano atveju 10 cm leme labai daug.
Man tai keista, kad tos, kurios stokoja pasidejimo virtuveje, nedaro tokio tipo virsutiniu spinteliu? Pasidejimo zenkliai daugiau juk. Ir siaip, pasidejimo vietu juk tikrai galima prigalvoti daugiau. Tarkim jei jau planuose yra stalas, nors kiek didesnis, nei dviem zmonem, tai kodel jo nepadaryti aukstesnio, kad tarnautu ir kaip darbastalis, o darbastalio vieta lai uzima ukines spintos. Bet diduma taip uzsiciklina ant standartiniu sprendimu, kad bet kokia naujove, kurios nera pas draugus ar gimines, priima, kaip mirties nuosprendi.
Ne kosminės, bet kas turi vietos ir nori veik kosminių - rozetės įmontuojamos į stalviršį http://ep.furnitanas...jami-aksesuarai
Atsiliepimai nekokie apie situos agregatus sklando internetineje erdveje

Taip, išlošiat nedaug. Tandeme su indaplovės pločiu jau būtų šis tas. Bet vaizdas ir man geresnis

Gal kažkaip galima tuos 770mm skalbyklei "paderinti" nu labai jie ten viską gadina

Aš balsuočiau už du atskirus stalčius, man taip patogiau. Bet čia labai individualu. Taip, tai bus brangiau, taip, atskiros spintelės ir atskiri bėgeliai "suvalgys" tuos sutaupytus centimetrus. Skirtumas bus tik vaizde ir naudojime. AŠ daryčiau. Jewigiu meds kalbėtume apie 9 ar 12 stalčių, tada gal turėčiau kitą nuo,onę, bet ar 3 ar 6, tai mano nuomone 6 būtų patogiau. Bent jau man

Galim filosofuoti kiek norim, bet tiesa ta, kad jei tai nereikalauja kazkokiu specialiu sugebejimu issilenkti ar susiraityti, tai manau, kad prie daugelio dalyku tikrai priprantama daug paprasciau, nei galima isivaizduoti. Ir priprantama taip, kad to net nepastebi.
1 metras lygiai. Turejo buti 90, bet pagrybavo gipsininkai.
Priimu kritiką. Nuo šiol - jokio filosofavimo, pasistengsiu išsireiškinėti trumpai ir aiškiai. Ir dar pasižadu nebebūti tokia kategoriška

Ok, jeigu prie "teroinio" nepatogumo priprantama per 3 dienas ir tai nebetrukdo - anoks čia tada nepatogums

nu, žinok, galvą būčiau guldžiusi, jog 90cm bus mažai. 1 metras yra minimaliausias įmanomas tarpas, mano supratimu. Čia nustebinai. Maloniai

P.S. ne, meistriukai man nesiskundė ir aplamai aš jų nemačiau nuo stalviršio klausimo laikų

Gal kažkaip galima tuos 770mm skalbyklei "paderinti" nu labai jie ten viską gadina

Aš balsuočiau už du atskirus stalčius, man taip patogiau. Bet čia labai individualu. Taip, tai bus brangiau, taip, atskiros spintelės ir atskiri bėgeliai "suvalgys" tuos sutaupytus centimetrus. Skirtumas bus tik vaizde ir naudojime. AŠ daryčiau. Jewigiu meds kalbėtume apie 9 ar 12 stalčių, tada gal turėčiau kitą nuo,onę, bet ar 3 ar 6, tai mano nuomone 6 būtų patogiau. Bent jau man

Apsisprendėm imt po du stalčius, vaizdas ir patogumas ima viršų. Ačiū už idėjas