Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(B'ena @ 2016 12 05, 14:02)
wub.gif  gražu ir drąsu  mirksiukas.gif   O kaip šią plokštę valyti? Man labai tambure tiktų nišoms, tik va priežiūra neramina  unsure.gif

Ačiū wub.gif, priežiūra tai paprasčiausia, atspaudų nesimato, plokštė matinė, lygi, tai skuduriuku drėgnu ir tiek, tikrai nebijokit dėl to, jei patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 05 gruodžio 2016 - 17:30
QUOTE(rosenda @ 2016 12 05, 17:29)
Ačiū  wub.gif, priežiūra tai paprasčiausia,  atspaudų nesimato, plokštė matinė,  lygi, tai skuduriuku drėgnu ir tiek,  tikrai nebijokit dėl to,  jei patinka...

oi, man per telefona susirode, kad cia ta naujoji veilokine plokste biggrin.gif bet kokiu atveju laaaabai grazu, kruopsciai padaryta ir turetu labai patogiai viskas susideti. Pamaciusi Jusu spinta net pasigailejau, kad sandeliuke kampu nedarau unsure.gif Reikes dar pasipiesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 12 05, 17:35)
oi, man per telefona susirode, kad cia ta naujoji veilokine plokste  biggrin.gif  bet kokiu atveju laaaabai grazu, kruopsciai padaryta ir turetu labai patogiai viskas susideti. Pamaciusi Jusu spinta net pasigailejau, kad sandeliuke kampu nedarau  unsure.gif  Reikes dar pasipiesti  ax.gif

Taip čia ta pati, kaip veltinis koks atrodo(3D biggrin.gif), kampinė spinta patogu bus tikrai...
Atsakyti
Mergaites,gal kuri turit ideju ir minciu,kaip man graziau pasideliot virtuves virsu.apacia tai jau taip turbut ir liks..My Webpage
Atsakyti
QUOTE(rachaba @ 2016 12 03, 20:34)
Sveiki.
Kuriam virtvę ir mes. Gal turit patirties ar nuomonę apie nuo paspaudimo atsidarančias durelias ir stalčius. Kur tokias verta daryt, kur nepasiteisina?

Jeigu orkaitė "pirmame aukšte", tai stalčiuką po orkaite verta daryti be rankenėlės, t.y. paspaudžiamą. Visur kitur skonio reikalas, man kai baldai be rankenėlių, tai lyg dėžės, kaip moteris be auskarų ir žiedų, nepuošnu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridziukas34 @ 2016 12 05, 19:45)
Mergaites,gal kuri turit ideju ir minciu,kaip man graziau pasideliot virtuves virsu.apacia tai jau taip turbut ir liks..My Webpage

Pas jus dujos ar elektra? Jeigu dujos šis variantas ne labai tikna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 06 gruodžio 2016 - 16:00
QUOTE(Dešimtukas @ 2016 12 06, 17:12)
Pas jus dujos ar elektra? Jeigu dujos šis variantas ne labai tikna.

elektra ax.gif

galvoju kaip cia man pasikeitus ,nes noreciau gal kazkur stiklo iterpto...nu zodziu kazko puosnesnio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridziukas34: 06 gruodžio 2016 - 21:07
QUOTE(ingridziukas34 @ 2016 12 06, 21:06)
elektra ax.gif

galvoju kaip cia man pasikeitus ,nes noreciau gal kazkur stiklo iterpto...nu zodziu kazko puosnesnio..

Apačioje stalčius labai platus, o konteineris labai siauras. Kriauklė labai arti šaldytuvo. Kontenerį platinčiau bent iki 20 cm, o stalčių susiaurinčiau. Tokioje mažytėje virtuvėje gal šaldytuvą galima būtų kur nors kitur pastatyti atskirai, tada padaugėti darbo vietos prie stalviršio ir gražiau atrodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 gruodžio 2016 - 09:13
http://www.part.lt/p...603b38db968.jpg

http://www.part.lt/p...95abb921892.jpg

Sprogsiu...atveze kriaukle, idejo, nu blynas...sasas man virtuvej ta spalva...prie visos juodos buitines...is pradziu sakiau dizainerei, kd dedam juoda, sake net nebandyk, bus blynas, bet kad blyn orkaite juoda blynas, tai dzin...ir kaip tycia, atvaziavau...jau isleista ir silikono uztepta, isimt tai eina, bet kaip parduot tokia unsure.gif pirkciau juoda...jei gauciau uz tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 07, 20:46)
http://www.part.lt/p...603b38db968.jpg

http://www.part.lt/p...95abb921892.jpg

Sprogsiu...atveze kriaukle, idejo, nu blynas...sasas man virtuvej ta spalva...prie visos juodos buitines...is pradziu sakiau dizainerei, kd dedam juoda, sake net nebandyk, bus blynas, bet kad blyn orkaite juoda blynas, tai dzin...ir kaip tycia, atvaziavau...jau isleista ir silikono uztepta, isimt tai eina, bet kaip parduot tokia  unsure.gif pirkciau juoda...jei gauciau uz tokia kaina

bet bendras vaizdas su sienom langu yra geras, as tikrai nedeciau juodos...
Atsakyti
Paguoskit paguoskit biggrin.gif 4u.gif o tai vyras sake liksim su triusikais, jei dar nauja kriaukle reikes pirkt biggrin.gif
su sienom ir roletu diena naktis turetu ziuretis, nes jis toks panasiai kaip sienos, bet mn bendras vaizdas..kai visur juoda ir ...dizainere sake, kad tik per mano lavona desi juoda, psidaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 07, 20:00)
Paguoskit paguoskit biggrin.gif  4u.gif o tai vyras sake liksim su triusikais, jei dar nauja kriaukle reikes pirkt biggrin.gif
su sienom ir roletu diena naktis turetu ziuretis, nes jis toks panasiai kaip sienos, bet mn bendras vaizdas..kai visur juoda ir ...dizainere sake, kad tik per mano lavona desi juoda, psidaviau biggrin.gif

4u.gif visai ne blynas, o tik blynu tesla biggrin.gif O jei rimtai, tai viskas susidelios ir bus grazu mirksiukas.gif Tikrai nekeisciau ir juoda kriaukle gal per didelis akcentas po langu butu, o tuo labiau sviesi praktiskesne mirksiukas.gif As deciau juodus dozatorius ir nunerciau is virves kelis skirtingu dydziu juodus krepsius vaisiams, prieskoniu vazonui paslepti ar dar kam sudeti, jei labai derinio su juodu reiketu ax.gif
Atsakyti
Po 2 savaiciu isvis tos kriaukles nebepastebesit smile.gif is pradziu grazu/negrazu, paskui tiesiog iprasta pasidaro biggrin.gif
Atsakyti