Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 10:38)
as pamacius vizualizacija iskart sakiau, dedam juoda, tai sake tragedija, juodas plemas, tai dabar galvoju..o kaitlente ne sasas...juodas blynas, nezinau, bet sita spalva buvo artimiausia stalvirsiui, bet dabar...visa nakti ja sapnavau...taimano ir orkaite, mikrobange juodos, viskas toje eileje juoda , nors pats pacia dizainere namuose- juoda kriaukle, sakau tai kodel tavo juoda? todel, kad mano stalvirsis juodas...

Man šviesi kaip tik geriau atrodo nei juoda. Gi kriauklės juodumas būtų kitoks nei orkaitės ar mikrobangės. Buitinė technika yra blizgi juoda, o kriauklė būtų matinė juoda bei būtų dar vienas kitos spalvos plėmas.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 12 08, 11:56)
Man šviesi kaip tik geriau atrodo nei juoda. Gi kriauklės juodumas būtų kitoks nei orkaitės ar mikrobangės. Buitinė technika yra blizgi juoda, o kriauklė būtų matinė juoda bei būtų dar vienas kitos spalvos plėmas.

Tiesa. Ji butu antracitas, nebent keramika. Tada ji blizgi
Atsakyti
Mano akiai tikrai nekliūna šviesi. Palikit ir nesukit galvos. Nors suprantu, kad kai būdas toks, jog norisi visko idealiai, pati iš dalies tokia esu, bet geriau jau nervus pataupyt ir aišku pinigus.
Atsakyti
Visai aš neguodžiu, bet man visai gerai pas Knopkę ta kriauklė. Tikrai nepirkčiau juodos. Pas mane juoda ant juodo stalviršio, taip. O jums juoda nafiga? Norit, kad iš lėktuvo matytųsi, kur pas jus kriauklė? Taigi rasit. Viskas čia gerai.

Knopke, tu persinervinai, gera virtuvė, ko čia kabinėjiesi.
Atsakyti
Iseitis butu keramika. Tada ji jau blizgi ir prie blizgiu pavirsiu ziuretusi...ech, dar pamastyt reikia viska gerai. Ne ant karstuju

Tiesa...pusantru metu streso...galvojimo...nemiegojimo duoda savo, o as dar preciziskai i viska ziuriu...tai nenustebciau, kad daktare kokio sanax israsys po visko 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 08 gruodžio 2016 - 11:37
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 11:35)
Iseitis butu keramika. Tada ji jau blizgi ir prie blizgiu pavirsiu ziuretusi...ech, dar pamastyt reikia viska gerai. Ne ant karstuju

Aha, o tada nuo vilko ant meškos biggrin.gif Juk tada ir stalviršį keisi, nes netiks forma, šitas jau išpjautas... O įmesi į kriauklę kokią mėsmalę netyčia, suskaldysi tą keramiką už 500 eu, ir tada ką?

Nesiautėk, motin, suimk save į rankas.

Išvis ne taip reikėjo daryt. Reikėjo įdėt tas foto nieko nekomentuojant, mol, štai mano virtuvė. Ir tada laukt, ar nors kam užklius ta kriauklė smile.gif Nes ji neužkliūtų smile.gif Ji tinka prie lango, o ta buitinė yra visai kitj vietoj.

Man ji ne tai, kad nekliūna, man ji graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2016 - 11:38
as deciau juoda. bet gal ne dabar? palikciau ateiciai sita reikala, gal pamatysit, kad tinka ir si, gal atrasit kriaukle, prie kurios kalkes nelips smile.gif viskas i prieki juda, manau siuo metu yra, kaip yra, o ateityje bus matyt. o juodo plemo nebijociau, kriaukle, o jei dar neileista, pati is saves yra kazkokia fui skyle, kurios nepastebet neimanoma, tai derink nederines, ji vistiek krenta i akis. gal todel masiskai spjauta i ta reikala ir nebesistengiama jos prie stalvirsio derinti
Atsakyti
Ir as galvoju...palikt ateiciai, jei neapsiprasiu 😉 su sienom ir su roletu turwtu graziai ziuretis, tik erzina kad pasukus akis visa kita juoda...kaitlente...garintuvas. as norejau ir plienines, ir juodos...dizainere atkalbejo. O dabar sunku susitaikyt, nes ne mano sprendimas buvo 😂
Atsakyti
Gerai čia viskas dera. Bus graži, talpi virtuvė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 08 gruodžio 2016 - 12:34
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 12:09)
taip, realiai, pavyko viskas...idealiai susiderinau duris,laiptus, spalvas svetaineje, na, tikrai, bus kur kitur koks kampas ir vel nemigosiu biggrin.gif cia jau taip buna..paskui nebematau...iskeliau siena bute, kai tvarkiau virtuve, stoviu ziuriu ir galvoju, nu ir dzin, baisus cia daiktas biggrin.gif ir name taip bus biggrin.gif
kazkada

pilnai Jus suprantu.. 4u.gif
vakar ir mes pagaliau pamatėm, jau beveik sumontuotą virtuvę wub.gif irgi tiek galvojimo, derinimo..apskritai visame remonte.. ir... pasirodo ten kur buvo numatyti du pakabinami šviestuvai - telpa tik vienas biggrin.gif skylė jau padaryta, laidas kabo.. o bet tačiau - virtuvinės spintelės durelės neleidžia ten jo daryt.. šviestuvas nupirktas.. Šviestuvai suderinti su svetainės.. žodžiu..ir vietoj to, kad pasidžiaugčiau, kad jau beveik virtuvė yra.. stovėjau lūpą nuleidus, kol ten vyras diskutavo kitais reikalais su baldininkais.. ir visokie jų juokeliai (nu tikrai ne pikti), jau man taip netinko.. unsure.gif buvau pikta ir nuliūdus.. Dabar po paros laiko pradedu vertint kitaip situaciją ir tikiu, kad kažkaip išspręsim tą situaciją bigsmile.gif vyras paguodė, kad galima bandyt kitur skylę šviestuvui daryt, aišku - neaišku, kaip tą likusią užtaisysim ir šiaip šviestuvai tada nebus išcentruoti.. bet ten jų reikia.. nes kitaip tamsu toj vietoj.. nu žodžiu, kaip nors bigsmile.gif
bet čia reik susitaikyt, kad visko idealiai nebus.. deja, bet nebus.. vis kažkas išlenda.. bet matyt reikia požiūrio kampą keist.. bigsmile.gif
man Jūsų kriauklė irgi nekliūna.. nežinau ar pati būčiau dėjus juodą ant šviesaus stalviršio.. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 08, 14:06)
pilnai Jus suprantu.. 4u.gif
vakar ir mes pagaliau pamatėm, jau beveik sumontuotą virtuvę wub.gif

Pasirodysit?Pasimaivysit? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 08, 15:33)
Pasirodysit?Pasimaivysit?  bigsmile.gif  4u.gif

dar nemačiau pilnos sustatytos, planavau šiandien važiuot, bet sugebėjau peršalt... unsure.gif Gal kai bus baigta ir viskas išvalyta pasirodysiu 4u.gif bet mūsų mažutė, nieko ypatingo ten blush2.gif
Atsakyti