QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 12:09)
taip, realiai, pavyko viskas...idealiai susiderinau duris,laiptus, spalvas svetaineje, na, tikrai, bus kur kitur koks kampas ir vel nemigosiu

cia jau taip buna..paskui nebematau...iskeliau siena bute, kai tvarkiau virtuve, stoviu ziuriu ir galvoju, nu ir dzin, baisus cia daiktas

ir name taip bus

kazkada
pilnai Jus suprantu..
vakar ir mes pagaliau pamatėm, jau beveik sumontuotą virtuvę

irgi tiek galvojimo, derinimo..apskritai visame remonte.. ir... pasirodo ten kur buvo numatyti du pakabinami šviestuvai - telpa tik vienas

skylė jau padaryta, laidas kabo.. o bet tačiau - virtuvinės spintelės durelės neleidžia ten jo daryt.. šviestuvas nupirktas.. Šviestuvai suderinti su svetainės.. žodžiu..ir vietoj to, kad pasidžiaugčiau, kad jau beveik virtuvė yra.. stovėjau lūpą nuleidus, kol ten vyras diskutavo kitais reikalais su baldininkais.. ir visokie jų juokeliai (nu tikrai ne pikti), jau man taip netinko..

buvau pikta ir nuliūdus.. Dabar po paros laiko pradedu vertint kitaip situaciją ir tikiu, kad kažkaip išspręsim tą situaciją

vyras paguodė, kad galima bandyt kitur skylę šviestuvui daryt, aišku - neaišku, kaip tą likusią užtaisysim ir šiaip šviestuvai tada nebus išcentruoti.. bet ten jų reikia.. nes kitaip tamsu toj vietoj.. nu žodžiu, kaip nors
bet čia reik susitaikyt, kad visko idealiai nebus.. deja, bet nebus.. vis kažkas išlenda.. bet matyt reikia požiūrio kampą keist..
man Jūsų kriauklė irgi nekliūna.. nežinau ar pati būčiau dėjus juodą ant šviesaus stalviršio..