QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 08:38)
as pamacius vizualizacija iskart sakiau, dedam juoda, tai sake tragedija, juodas plemas, tai dabar galvoju..o kaitlente ne sasas...juodas blynas, nezinau, bet sita spalva buvo artimiausia stalvirsiui, bet dabar...visa nakti ja sapnavau...taimano ir orkaite, mikrobange juodos, viskas toje eileje juoda , nors pats pacia dizainere namuose- juoda kriaukle, sakau tai kodel tavo juoda? todel, kad mano stalvirsis juodas...
viskas gerai su ta šviesia kriaukle

nusiraminkit.
Ji prie lango, per kampą nuo viryklės. Normaliai bus. Nekeisčiau.
Taip, ji nėra idealus sprendimas šioje situacijoje, bet manau juoda taip pat nebūtų dovanėlė. Ypač jei vanduo kietesnis. Ši šviesi manau mažesnė blogybė.
Ir neskubėkit daryti išvadų - nuplėškit velniop tas plėveles, pasistatykit salą, kėdes ir tada galėsite nervintis dėl subraižytų grindų ar dar ko nors apgadinto. Nu ir va kai bus nubrauktos durys, paraižytos grindys, kas nors dar nulaužta benešant, bededant, tai va kriauklės problema pasidarys nebeproblema ir bus viskas gerai
ne, rimtai, man ten juoda žiūrėtųsi blogiau.
Nu vat ir sunku yra, kai pasidarai vienodai vienodai, panašiai panašiai, tada prasideda dviejų vienodai/nevienodų spalvų/atspalvių derinimai.
žodžiu aš nekeisčiau tos kriauklės. Yra gyvenime svarbesnių problemų. Pavyzdžiui kaip įpirkt tokią kriauklę aplamai ir likti nors su triusikais

Arba kaip viską sutalpint 5m² virtuvėj. Džaukitės tuo, kas pavyko tobulai ir galvokite apie tai, o ne užsiciklinkite ant to, kas pavyko, bet gal ne visai tobulai. Bet iš principo juk pavyko, ar ne?