Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

nu gal gerai sakot, priprasiu, jei ne, bus galima veliau gauti ta kriaukle biggrin.gif ar ne? biggrin.gif ax.gif 4u.gif dar aisku dabar ir plevele erzina melyna biggrin.gif as turiu baisu minusa, man reikia visko idealiai derancio iki maziausios smulkmenos biggrin.gif nes sita spalva buvo vienintele arciausiai sio stalvirsio...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 07, 21:43)
nes sita spalva buvo vienintele arciausiai sio stalvirsio...

Mano nuomone, šviesi geriau, juoda nebūtų ten tikusi, labai akį rėžtų 4u.gif sau būčiau bandžiusi derinti smėlio ar kašmyro spalvos ax.gif kada nuplėšite plėveles ir visą grožį pamatysim bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonete: 07 gruodžio 2016 - 21:28
ko tik as nebandziau..visa blanco palete nnn kartu isdeliojau ant stalvirsio, nu niekaip..sita rodes bus geriausiai...bet dabar labai sviesi, o visa buitine juoda...plesiu plesiu, dar silikonuoja kampucius man, siandien smagiai paislaidavau silikonui, cieli 4 buteliukai ir tik vienas tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai knopke ar jus suprantat kad visko viena spalva gi nenudazysit? biggrin.gif
Atsakyti
Normali ta kriauklė. Man tai gerai.

Neplauk kurį laiką, ir spalva paruduos. O jei ir stalviršio nevalysi, tai per laiką išvis suvienodės biggrin.gif
Papildyta:

Neplauk kurį laiką, ir spalva paruduos. O jei ir stalviršio nevalysi, tai per laiką išvis suvienodės biggrin.gif
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 07, 20:46)
http://www.part.lt/p...603b38db968.jpg

http://www.part.lt/p...95abb921892.jpg

Sprogsiu...atveze kriaukle, idejo, nu blynas...sasas man virtuvej ta spalva...prie visos juodos buitines...is pradziu sakiau dizainerei, kd dedam juoda, sake net nebandyk, bus blynas, bet kad blyn orkaite juoda blynas, tai dzin...ir kaip tycia, atvaziavau...jau isleista ir silikono uztepta, isimt tai eina, bet kaip parduot tokia  unsure.gif pirkciau juoda...jei gauciau uz tokia kaina

man dėl vientisumo taip pat norėtųsi juodos kriauklės, vien del to kad kaitlente juoda ir garintuvas juodas...praktiška nepraktiška juoda kriauklė, tai čia jau kitas klausimas
kad jau dizainere turejot, galejot vizulkos paprašyti su juoda kriaukle ir tokia kremine, ir būtumėte mačiusi kas gražiau mirksiukas.gif nors su tom dizainerem...
Atsakyti
as pamacius vizualizacija iskart sakiau, dedam juoda, tai sake tragedija, juodas plemas, tai dabar galvoju..o kaitlente ne sasas...juodas blynas, nezinau, bet sita spalva buvo artimiausia stalvirsiui, bet dabar...visa nakti ja sapnavau...taimano ir orkaite, mikrobange juodos, viskas toje eileje juoda , nors pats pacia dizainere namuose- juoda kriaukle, sakau tai kodel tavo juoda? todel, kad mano stalvirsis juodas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 08 gruodžio 2016 - 08:59
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 08:38)
as pamacius vizualizacija iskart sakiau, dedam juoda, tai sake tragedija, juodas plemas, tai dabar galvoju..o kaitlente ne sasas...juodas blynas, nezinau, bet sita spalva buvo artimiausia stalvirsiui, bet dabar...visa nakti ja sapnavau...taimano ir orkaite, mikrobange juodos, viskas toje eileje juoda , nors pats pacia dizainere namuose- juoda kriaukle, sakau tai kodel tavo juoda? todel, kad mano stalvirsis juodas...

viskas gerai su ta šviesia kriaukle 4u.gif nusiraminkit.
Ji prie lango, per kampą nuo viryklės. Normaliai bus. Nekeisčiau.
Taip, ji nėra idealus sprendimas šioje situacijoje, bet manau juoda taip pat nebūtų dovanėlė. Ypač jei vanduo kietesnis. Ši šviesi manau mažesnė blogybė.
Ir neskubėkit daryti išvadų - nuplėškit velniop tas plėveles, pasistatykit salą, kėdes ir tada galėsite nervintis dėl subraižytų grindų ar dar ko nors apgadinto. Nu ir va kai bus nubrauktos durys, paraižytos grindys, kas nors dar nulaužta benešant, bededant, tai va kriauklės problema pasidarys nebeproblema ir bus viskas gerai biggrin.gif
ne, rimtai, man ten juoda žiūrėtųsi blogiau.
Nu vat ir sunku yra, kai pasidarai vienodai vienodai, panašiai panašiai, tada prasideda dviejų vienodai/nevienodų spalvų/atspalvių derinimai.
žodžiu aš nekeisčiau tos kriauklės. Yra gyvenime svarbesnių problemų. Pavyzdžiui kaip įpirkt tokią kriauklę aplamai ir likti nors su triusikais biggrin.gif Arba kaip viską sutalpint 5m² virtuvėj. Džaukitės tuo, kas pavyko tobulai ir galvokite apie tai, o ne užsiciklinkite ant to, kas pavyko, bet gal ne visai tobulai. Bet iš principo juk pavyko, ar ne? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 08 gruodžio 2016 - 10:08
biggrin.gif kazko panasaus is jusu ir tikejausi... 4u.gif taip, realiai, pavyko viskas...idealiai susiderinau duris,laiptus, spalvas svetaineje, na, tikrai, bus kur kitur koks kampas ir vel nemigosiu biggrin.gif cia jau taip buna..paskui nebematau...iskeliau siena bute, kai tvarkiau virtuve, stoviu ziuriu ir galvoju, nu ir dzin, baisus cia daiktas biggrin.gif ir name taip bus biggrin.gif
kazkada
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 08, 08:11)
man dėl vientisumo taip pat norėtųsi juodos kriauklės, vien del to kad kaitlente juoda ir garintuvas juodas...praktiška nepraktiška juoda kriauklė, tai čia jau kitas klausimas
kad jau dizainere turejot, galejot vizulkos paprašyti su juoda kriaukle ir tokia kremine, ir būtumėte mačiusi kas gražiau  mirksiukas.gif nors su tom dizainerem...

ej, bjaurastėle tu, nu biggrin.gif čia žmogų guosti reikia ir palaikyti, o ne pilt druską ant žaizdų. A girdi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 10:09)
biggrin.gif kazko panasaus is jusu ir tikejausi... 4u.gif taip, realiai, pavyko viskas...idealiai susiderinau duris,laiptus, spalvas svetaineje, na, tikrai, bus kur kitur koks kampas ir vel nemigosiu biggrin.gif cia jau taip buna..paskui nebematau...iskeliau siena bute, kai tvarkiau virtuve, stoviu ziuriu ir galvoju, nu ir dzin, baisus cia daiktas biggrin.gif ir name taip bus biggrin.gif
kazkada

nu va, pasirodo esat šaunuolė iš pačių šauniausių 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir ne kitaip!
Aš dar ta progą save apsidovanočiau naujais auskarais 4u.gif 4u.gif
ir gal dar kartą pasimatuočiau tuos batus už 1000€

P.S. o aš čia tokia nuspėjama į senatvę darausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 08 gruodžio 2016 - 10:17
biggrin.gif tiesiog, jus sioje temoje pazeriate daug geru minciu, patarimu smile.gif o guosti manes nereikia, noriu realiu nuomoniu, nes as ta kriaukle nuskriaudus save, bet ipirkciau ir juoda biggrin.gif nes labai geras nuolaidas gavau viename taske, tiesiog, noriu kuo daugiau nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Knopke, gerai ta šviesi kriauklė 4u.gif stalviršis šviesus, tai mano nuomone,jei kriauklė būtų jauda - tada ji būtų "šašas" ax.gif
Atsakyti