Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Šokoladė @ 2017 06 05, 15:24)
žinok paprasčiau bus spinteles dėti nei diedą pakeisti  biggrin.gif  biggrin.gif

ane? nu tu matai. Aš kažkaip atvirkščiai buvau pagalvojus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lity @ 2017 06 05, 16:37)
O mums su imontuojamais saldytuvais arba labai nepasiseke, arba is tikro daugelis ju turi "liga" - begant metams pradeda sunkiai prisitraukti dureles. Ir beda ta, kad kiek bereguliuotum, vis vien nieks nesikeicia. Pirmasis imontuojamas buvo Hansa (dabar jau nera tokiu iskasenu visai), tai dureles pradejo neprisitraukti po 7metu. Antrasis Samsung - vos ne vos istempem 8 metus. Ir dabar renkames saldytuva. Idealu butu imontuojamas - vaizdas net nera ka lyginti. Bet perlekiau per kelis prekybos centrus - tikejaus, kad gal patobulejo visas sis reikalas ir nebera tokiu bedu. Deja, visi konsultantai kaip vienas teigia - jei imontuojamas atlaiko 7 metus, reikia dziaugtis. Nu bet sorry, neturiu galimybes keisti saldytuvo kas 7 metus. Ir vien tik del to, kad dureles blogai uzsidarineja. Kazi cia man vienai taip nepasiseke su tais imontuojamais?  unsure.gif

Lity, nu aš pritarčiau Tanite. Jeigu ten susidėvėjo koks lankstas ar koks amortizatorius, nu tai gi pakeitei jį ir viskas. Juk kai kokios durelės nebeužsidaro, nemetat visos virtuvės lauk? pareguliuoja ten kažką meistriukas ir vėl viskas veikia. Suprantu, jis šildyt vietoje šaldymo pradėtų, arba ten ugnimi spajudytis ar dar kokių keistų funkcijų atsirastų, tada jo, pagalvočiau apie keitimą. Nu bet jeigu man durų nebepritrauktų, tai pirmučiausia bandyčiau susiremontuoti. Ir visai nesvarbu, Beko ten ar Samsungas.
Atsakyti

Sveikutės, 

ech kiek džiaugsmo, kad į šią temą sugrįžo longger  :yahoo: 

Planuoju aš savo virtuvę jau nuo pernai metų ir dar gal keli metai planuosiu. Nežinau kas per tą laiką dar užplauks man, bet neseniai pradėjau gryninti idėją daryti virtuvę be viršutinių spintelių. O kai paskaičiau, kad ir longger taip daro, supratau, kad gal teisingu keliu suku  :D 

Atsakyti
Bandem reguliuoti, lyg rasiau. Ir meistrus kvietem. Deja. Saldytuvas tiek neprisitraukdavo, kad net lempute saldytuvo viduje nebeuzgesdavo uzdarius duris. Meistrai is pradziu reguliavo, bet vis tiek likdavo plysiukas. Reikdavo gerai is jegos pastumti, kad jis prisitrauktu, bet po poros minuciu vel tas pats. Issidevejo paties saldytuvo lankstai. Bande meistrai pritaikyti kitus lankstus, bet nepadejo... Tas pats plysiukas taip ir liko. Meistrai aiskino, kad nuo plokstes svorio, o dar i dureles prisideda kazkiek maisto. Tas irgi svorio dadeda. Na kazkaip ryskiai mums nepasiseke matyt su konkreciais modeliais, jei niekas daugiau neturejo problemu su imontuojamais blink.gif
Na reikes pasidometi tais naujos kartos lankstais. Ko tai nei vienas konsultantas apie juos neuzsimine... Reiks dar karta lekt juos pakamantinet... hmm.gif hmm.gif

QUOTE(longger @ 2017 06 05, 23:24)
ane? nu tu matai. Aš kažkaip atvirkščiai buvau pagalvojus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Lity, nu aš pritarčiau Tanite. Jeigu ten susidėvėjo koks lankstas ar koks amortizatorius, nu tai gi pakeitei jį ir viskas. Juk kai kokios durelės nebeužsidaro, nemetat visos virtuvės lauk? pareguliuoja ten kažką meistriukas ir vėl viskas veikia. Suprantu, jis šildyt vietoje šaldymo pradėtų, arba ten ugnimi spajudytis ar dar kokių keistų funkcijų atsirastų, tada jo, pagalvočiau apie keitimą. Nu bet jeigu man durų nebepritrauktų, tai pirmučiausia bandyčiau susiremontuoti. Ir visai nesvarbu, Beko ten ar Samsungas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lity: 06 birželio 2017 - 07:32
QUOTE(Šokoladė @ 2017 06 05, 14:11)
sakai 3-5 cm, nu kaži kaži, nes pažiūrėjus realiai, tai jie man gerokai siauresni biggrin.gif o ir iš draugų pasisakymų susidariau nuomonę, kad jie gerokai siauresni biggrin.gif as tai taip pat atmečiau integruojama šaldytuvą vien dėl to kad jie brangesni ir mažiau talpūs biggrin.gif
nors... viena drauge prieš kelias savaites baigė įsirenginėti virtuvę, tai ji nusipirko atskira šaldiklį ir šaldytuvą imontuojamus, tai sake už abu elektroliux firmos sumokėjo 600 eur, ne tai kaip ir tikrai nebrangiai biggrin.gif

nu tikrai kad jie gerokai siauresni.. čia reiktų net ne plotį žiūrėti o vidinę talpą. Man iki šiol turėjus pastatomą šaldytuvą, tai jau 4 mėnesiai kaip man niekas netelpa šaldytuve doh.gif apie šaldiklį iš vis nekalbu, pirkdami žiūrėjom maksimalią talpą, bet vis tiek mažai. Nu bet čia maža bėda, nes artimuose planuose šaldiklis šiaip ar taip.

Man dar kitas integruojamų minusas - nepypsi kai durelių neuždarai. Kai rinkomės man net mintis nekilo į tokį dalyką atkriept dėmesį, atrodė kaip gali nebūt. Bet vat nėra doh.gif

tai šiandien darydama virtuvę aš dar kartą labai pamastyčiau apie pastatomą šalytuvą.
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2017 06 06, 07:51)
nu tikrai kad jie gerokai siauresni.. čia reiktų net ne plotį žiūrėti o vidinę talpą. Man iki šiol turėjus pastatomą šaldytuvą, tai jau 4 mėnesiai kaip man niekas netelpa šaldytuve  doh.gif apie šaldiklį iš vis nekalbu, pirkdami žiūrėjom maksimalią talpą, bet vis tiek mažai. Nu bet čia maža bėda, nes artimuose planuose šaldiklis šiaip ar taip.

Man dar kitas integruojamų minusas - nepypsi kai durelių neuždarai. Kai rinkomės man net mintis nekilo į tokį dalyką atkriept dėmesį, atrodė kaip gali nebūt. Bet vat nėra  doh.gif

tai šiandien darydama virtuvę aš dar kartą labai pamastyčiau apie pastatomą šalytuvą.

Vel papriestarausiu - yra ir pypsinciu modeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2017 06 06, 08:51)
nu tikrai kad jie gerokai siauresni.. čia reiktų net ne plotį žiūrėti o vidinę talpą. Man iki šiol turėjus pastatomą šaldytuvą, tai jau 4 mėnesiai kaip man niekas netelpa šaldytuve  doh.gif apie šaldiklį iš vis nekalbu, pirkdami žiūrėjom maksimalią talpą, bet vis tiek mažai. Nu bet čia maža bėda, nes artimuose planuose šaldiklis šiaip ar taip.

Man dar kitas integruojamų minusas - nepypsi kai durelių neuždarai. Kai rinkomės man net mintis nekilo į tokį dalyką atkriept dėmesį, atrodė kaip gali nebūt. Bet vat nėra  doh.gif

aš integruoto neturėjusi biggrin.gif bet iš draugų pasisakymų susidariau nuomonę, kad jie gerokai siauresni biggrin.gif
pas mane laisvai pastatomas šaldytuvas, nu velnias nepipsi jis biggrin.gif bet man tikrai nera problema, aišku pripratus prie tokio šaldytuvo gal ir aš pipsėjimo pasigesčiau biggrin.gif

tos kurios neturite pakabinamų spintelių - kur dedate druską, prieskonius? ax.gif
Atsakyti

Bandem reguliuoti, lyg rasiau. Ir meistrus kvietem. Deja. Saldytuvas tiek neprisitraukdavo, kad net lempute saldytuvo viduje nebeuzgesdavo uzdarius duris. Meistrai is pradziu reguliavo, bet vis tiek likdavo plysiukas. Reikdavo gerai is jegos pastumti, kad jis prisitrauktu, bet po poros minuciu vel tas pats. Issidevejo paties saldytuvo lankstai. Bande meistrai pritaikyti kitus lankstus, bet nepadejo... Tas pats plysiukas taip ir liko. Meistrai aiskino, kad nuo plokstes svorio, o dar i dureles prisideda kazkiek maisto. Tas irgi svorio dadeda. Na kazkaip ryskiai mums nepasiseke matyt su konkreciais modeliais, jei niekas daugiau neturejo problemu su imontuojamais blink.gif
Na reikes pasidometi tais naujos kartos lankstais. Ko tai nei vienas konsultantas apie juos neuzsimine... Reiks dar karta lekt juos pakamantinet... hmm.gifhmm.gif

pas mane dabartiniam imontuojamam tie seni lankstai, nu tai karta i metus luzta vienas, ir dureliu nebeprisitraukia, uzsisakom nauja, vyras pakeicia ir vel gyvenam kol luzta. Kai pabaigsiu nama lt, tai keisiu saldytuva namuose, nieko kitaip jau nebus, bet jauciu dar pora lankstu reiks pakeist :D . Kai namuose pirkau, tai nifiga neismaniau ir neturejau jokiu reikalavimu imontuojamam, dabar jau kitaip :D

Mano stalvirsis jau atvaziavo, pavaikstau pasidziaugiu, reiks vest i lt ir dar baldus ikejoj susirinkt, labai tikiuos, kad iki liepos jau ir virtuvinis bus surinktas.

Atsakyti

tos kurios neturite pakabinamų spintelių - kur dedate druską, prieskonius? ax.gif

Pakabinamas spinteles turiu, bet visi sitie reikalaai gyvena stalciuose salia kaitlentes. Prieskoniai guli pirmam stalciuj, stalciuje po jais isitaise kruopos, cukrus, druska. 

Atsakyti

Įmontuojamų lankstai būna ta vadinamoji slankioji sistema arba su metaliniais lankstais (plokščiaisiais). 
Dėl pasirinkimo, įmontuojamas ar ne, manau čia daug reikšmės turi tiesiog grožis. Ne visiems gražu atvirai stovintis toks prietaisas, jeigu norima vientisumo, tada pasirenka įmontuojamą. Talpa žinoma, kad nukenčia. Todėl ir yra pasirinkimas.

Atsakyti
O kurie patvaresni? smile.gif

QUOTE(Tanite @ 2017 06 06, 10:02)
<p>Įmontuojamų lankstai būna ta vadinamoji slankioji sistema arba su metaliniais lankstais (plokščiaisiais). 
Dėl pasirinkimo, įmontuojamas ar ne, manau čia daug reikšmės turi tiesiog grožis. Ne visiems gražu atvirai stovintis toks prietaisas, jeigu norima vientisumo, tada pasirenka įmontuojamą. Talpa žinoma, kad nukenčia. Todėl ir yra pasirinkimas.
</p>

Atsakyti

Metaliniai patvaresni bet kokiu atveju. Bet ko gero, kaip ir bet kur, jie tikrai nebus amžini. 

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 06 06, 08:56)
Vel papriestarausiu - yra ir pypsinciu modeliu biggrin.gif

vadinas reikia į tai dėmesį atkreipti. Man tai atrodo toks standartinis dlaykas kad nei minčių nekilo atkreipti į tai dėmesį.

QUOTE(Šokoladė @ 2017 06 06, 09:05)

pas mane laisvai pastatomas šaldytuvas, nu velnias nepipsi jis biggrin.gif  bet man tikrai nera problema, aišku pripratus prie tokio šaldytuvo gal ir aš pipsėjimo pasigesčiau biggrin.gif

man dabartinio durelės taip keistai užsdarinėja, nejaučiu aš to tokio pritraukimo, tai ne visada esu tikra kad užsidarė gerai, tai galvoju kad pypsas padėtų. Bet dėl to šaldytuvo žinoma nekeisiu.
Atsakyti