Negalvojau ,kad taip sunkiai viskas deliosis.Laukiu patarimu.
prirašiau jums ilgą postą ir po to jį nusprogdinau

o dabar tingiu berašyti viską iš naujo

tai trumpai - pasimėginkite mikrobangę aukštai ir dar uždarytą spintelėje praktikoje. Jeigu valyti ir naudoti taip patogu, tai darykite ją nors ir virš šaldytuvo, namai jūsų. Tik asmeniškai aš nesuprantu mikrobangės uždarymo spintelėj, bet čia ne mano reikalas.
Rankšluostinės nerekomenduoju darytis. Mano galva aplamai popieriniai rankšluosčiai yra gėris ir tiek.
apatinis kampas - priėjimas prie šildymo reikalų bus labai komplikuotas, tegu vyras palandžioja per 48cm tarpą į 60x105cm dydžio spintelę ir ten ką nors pabando paveikti. Platinkite "įėjimą" iki 60cm arba bent jau darykite paprastai ištraukiamą rankšluostinę, jeigu tokią darysit, pagailėkite vyro. Viršutinis kampas - kodėl nenorite jo daryti normalaus, tai yra atidaromo iš kampo į šonus? kam ten vienos pakeliamos, kitos varstomos ir vienos kitai trukdančios durelės? O kampas rezultate - neprieinamas?
neperšu nuomonės, bet pagalvpokite prieš darydami tokias komplikuotas vietas.
Papildyta:
Tiesa, Juodalksne, asmenišaki aš nejaučiu jokio poreikio ir patogumo viršutinėse spintelėse ir tikriausiai jų atsisakysiu. Bet su sąlyga, jog pasidėjimo virtuvėje + sandėliuke ir taip yra daugiau negu pakankamai. Jeigu vietos mažai, tai nori nenori, bet ten susikiša nerealiai visko daug.