Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(alionke @ 2017 08 11, 12:34)
Aciu labai uz visus pastebejimus .Man visi patarimai labai vertingi.Bus moderni klasika,filingai neryskus.Saldytuvas bus pastatomas prie tos spintos su orkaite,virs jo spintele su atidarimu i virsu.Del mikrobanges aukscio dar pagalvosim,bet musu vaikai jau 1.7 ugio.Gal nieko baisaus?Rankeneles bus tikrai kitokios.Tas kur pabraizyta 17cm bus uzdaras kargo su ranksluostine.Po kriaukle kus stalcius su siuksledezem,o uz ju kampe ten visokie santechnikos ir sildomu grindu mazgai.Gal dar kokiems nedaznai naudojamiems daiktams sudeti.Su tais kampais tai dar mastom.Virs kriaukles bus spintele su dziovykla indams,o is kito kampo bus pakeliamos dureles kaip ir virs orkaites.Mikrobange slepsim irgi po tokiom.Kriaukle nebus labai ikista.Del stalciaus po kaitlente reikes pakalbeti.
Negalvojau ,kad taip sunkiai viskas deliosis.Laukiu patarimu.

prirašiau jums ilgą postą ir po to jį nusprogdinau biggrin.gif
o dabar tingiu berašyti viską iš naujo biggrin.gif
tai trumpai - pasimėginkite mikrobangę aukštai ir dar uždarytą spintelėje praktikoje. Jeigu valyti ir naudoti taip patogu, tai darykite ją nors ir virš šaldytuvo, namai jūsų. Tik asmeniškai aš nesuprantu mikrobangės uždarymo spintelėj, bet čia ne mano reikalas.
Rankšluostinės nerekomenduoju darytis. Mano galva aplamai popieriniai rankšluosčiai yra gėris ir tiek.
apatinis kampas - priėjimas prie šildymo reikalų bus labai komplikuotas, tegu vyras palandžioja per 48cm tarpą į 60x105cm dydžio spintelę ir ten ką nors pabando paveikti. Platinkite "įėjimą" iki 60cm arba bent jau darykite paprastai ištraukiamą rankšluostinę, jeigu tokią darysit, pagailėkite vyro. Viršutinis kampas - kodėl nenorite jo daryti normalaus, tai yra atidaromo iš kampo į šonus? kam ten vienos pakeliamos, kitos varstomos ir vienos kitai trukdančios durelės? O kampas rezultate - neprieinamas?
neperšu nuomonės, bet pagalvpokite prieš darydami tokias komplikuotas vietas.
Papildyta:
Tiesa, Juodalksne, asmenišaki aš nejaučiu jokio poreikio ir patogumo viršutinėse spintelėse ir tikriausiai jų atsisakysiu. Bet su sąlyga, jog pasidėjimo virtuvėje + sandėliuke ir taip yra daugiau negu pakankamai. Jeigu vietos mažai, tai nori nenori, bet ten susikiša nerealiai visko daug.
Atsakyti

Čia tai kosmosas kažkoks. 

Tie visokie valdikliai, automatika mane kažkodėl iš proto varo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodalksnė: 14 rugpjūčio 2017 - 22:39

Tiesa, Juodalksne, asmenišaki aš nejaučiu jokio poreikio ir patogumo viršutinėse spintelėse ir tikriausiai jų atsisakysiu. Bet su sąlyga, jog pasidėjimo virtuvėje + sandėliuke ir taip yra daugiau negu pakankamai. Jeigu vietos mažai, tai nori nenori, bet ten susikiša nerealiai visko daug.

Na, o kur tada dažniausiai naudojamus indus (lėkštes, puodelius etc.)  ir, tarkim, prieskonius laikysite?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodalksnė: 14 rugpjūčio 2017 - 22:40
QUOTE(Juodalksnė @ 2017 08 14, 22:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71757809" data-time="1502724320">
<div>
<p>Tiesa, Juodalksne, asmenišaki aš nejaučiu jokio poreikio ir patogumo viršutinėse spintelėse ir tikriausiai jų atsisakysiu. Bet su sąlyga, jog pasidėjimo virtuvėje + sandėliuke ir taip yra daugiau negu pakankamai. Jeigu vietos mažai, tai nori nenori, bet ten susikiša nerealiai visko daug.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na, o kur tada dažniausiai naudojamus indus (lėkštes, puodelius etc.)  ir, tarkim, prieskonius laikysite?</p>

As turesiu virsutines spinteles, bet viska, ka isvardinot, laikusiu stalciuose.
Atsakyti

Seniai bebuvau uzsukus, bet dabar jau pasirodau su baigta virtuve(ir jau speta apjaukt :rolleyes: ). 

Aciu merginom, kurios paprotino ir atvede i teisinga kelia :4u: . Labai dziaugiuosi, kad paklausiau, ir pasidariau linija, o ne L. 

Virtuve ikea.

Kaitlente su imontuotu gartraukiu superinis dalykas  :yahoo: ir garus traukia taip kaip youtube rodo  :D

c465b4edf7461166213911dc2c58aa29849.jpg

Atsakyti
QUOTE(Juodalksnė @ 2017 08 14, 23:35)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71757612" data-time="1502714222">
<div>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=h7dMKUSebPA'>Yra sprendimų ir jums</a> vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Čia tai kosmosas kažkoks. </p>
<p>Tie visokie valdikliai, automatika mane kažkodėl iš proto varo. </p>

tai galite ir mechaninių būdų pakeliamas slepiančias dureles daryti. Tik bus gana sunku tokias kilnoti, teks smulkinti. O šiaip, tai tik norėjai atkreiptį dėmesį, jog yra sprendimų, kai norisi kažko. Asmeniškai aš netvarkai ir bordakėliu esu alergiška, bet darbinė, tvarkinga netvarką manęs neerzina. Todėl nežadu slėpti virtuvės. Nes realiai tai viską slėpsim nuo savęs. Į svečius atėję draugai, net nepastebės darbinės netvarkos. Aišku, nereiktų to sutapatinti su chronine nevala. O aš vis tiek žinosiu, jog ten riogso neplauti puodai, nesvarbu, kad juos uždarysiu.
Papildyta:
QUOTE(Juodalksnė @ 2017 08 14, 23:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71757809" data-time="1502724320">
<div>
<p>Tiesa, Juodalksne, asmenišaki aš nejaučiu jokio poreikio ir patogumo viršutinėse spintelėse ir tikriausiai jų atsisakysiu. Bet su sąlyga, jog pasidėjimo virtuvėje + sandėliuke ir taip yra daugiau negu pakankamai. Jeigu vietos mažai, tai nori nenori, bet ten susikiša nerealiai visko daug.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na, o kur tada dažniausiai naudojamus indus (lėkštes, puodelius etc.)  ir, tarkim, prieskonius laikysite?</p>

stalčiuose. pas mane jų bendroje sumoje turėtų būti virš 20vnt. Dabar telpu į 6 + spintelės su lentynom, kurių negaliu pakęsti.
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2017 08 15, 11:22)
<p>Seniai bebuvau uzsukus, bet dabar jau pasirodau su baigta virtuve(ir jau speta apjaukt rolleyes.gif ). </p>
<p>Aciu merginom, kurios paprotino ir atvede i teisinga kelia 4u.gif . Labai dziaugiuosi, kad paklausiau, ir pasidariau linija, o ne L. </p>
<p>Virtuve ikea.</p>
<p>Kaitlente su imontuotu gartraukiu superinis dalykas  yahoo.gif ir garus traukia taip kaip youtube rodo  biggrin.gif</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

apart to, kad noriu pasveikinti už puikų rezultatą 4u.gif 4u.gif
turiu klausimą dėl tos viryklės-gartraukio viename. Ok, nutraukia jis garus žemyn. Kur juos deda toliau? Juk nesukiša jų į maišus. Ir kiekvietos apatinėje spintelėje toks reikalas užima? Ir ar viršutinių spintelių apačios virš viryklės neapsineša?
Atsakyti
Gal kam teko naudoti putas LMDF plokštės virtuvės baldams. Sako, kad pastačius baldus gerai yra su jom nuvalyt paviršių. Pasidengia plėvelė, dėl kurios mažiau tepliojas ir nuima dryžes (likusias nuo valymo acetonu po plokščių klijavimo). Jei teko naudoti įdomu sužinoti, kokias rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 18 rugpjūčio 2017 - 08:52
Pagaliau sudeliojau visus taskus ant daugelio i ir uzsisakiau virtuve! Nesulaukiu rugsejo galo
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 08 18, 10:56)
Pagaliau sudeliojau visus taskus ant daugelio i ir uzsisakiau virtuve! Nesulaukiu rugsejo galo

Laukiam, smalsu labai smile.gif

agniukee, atsimenu diskusijas, labai fain rezultatas, nemaniau, kad iš IKEA galima tokį puikumėlį išspausti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 08 18, 09:56)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

kuris variantas atsigulė, kaip galutinis?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 08 18, 10:23)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

kuris variantas atsigulė, kaip galutinis?

Sitas: vartotojo įkelta nuotrauka

Stalo nesimato, nes jam turim atskira vizija, bet uzsakinesim, kai jau stoves virtuve.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 08 18, 11:33)

Stalo nesimato, nes jam turim atskira vizija, bet uzsakinesim, kai jau stoves virtuve.

gana ramiai ir erdviai atrodo. Pasidėjimo daug, o taip bijojai biggrin.gif Bus gerai 4u.gif
Sveikinu!
Gartraukį kaip sprendėt? Langą uždengt nusprendėt baldu?
Atsakyti