Sveikinu!
Gartraukį kaip sprendėt? Langą uždengt nusprendėt baldu?
Taip, biskuti islis i langa, bet netycia pamatem gyvai identiska kaip musu varianta ir nieko ten baisaus nebuvo.
Ir pasisedejimo, ir dar stalciai ten bus!
Agniukee - super graži virtuvė! o svarbiausia iš Ikėjos viską iškart ir gavote?
Juodalksne - mano virtuvė bus be pakabinamų spintelių. prieskonius laikysiu stalčiuje, manau žymiai patogiau negu kelti aukštyn. Man architektė siūle pusiasalyje montuoti kaitlentę. Atmečiau šitą mintį pagalvojus apie taškymąsi ir pamačius erdvinių gartraukių kainas.
Aš taip pat su baldininkais suderinau, užsakiau virtuvę didelis akmuo nukrito ;) beje, gavau neblogų pasiūlymų, ką buvau pražiūrėjus. Dabar reikia išsirinkti buitinę techniką. nežinau nuo ko pradėt ;)
Ai, dar kilo rimtas klausimas dėl kriauklės - stalviršis ir ūkinė spinta ąžuolo imitacija, spintelių stalčiai šviesūs, rankenų profiliai juodi. techniką dėsiu juodą. ką daryti su kriaukle? Nuo juodos atkalbėjo, sakė užsiverksiu, plius vanduo pas mus kalkėtas. Siūlo derinimą aukoti vardan patogumo, kriauklę derinti prie stalviršio.
Asmeniškai aš daugiau naudoju popierinius rankšluosčius, o rankoms būna skirtas vienas medžiaginis. Jis niekada nebūna pernelyg šlapias. Kadangi virtuvėje yra radiatorius, tai pakabinu arba ant jo, arba ant kabliuko ant jo šono. Pas anytą yra atvira rankšluostinė, tai man ten toks amžinas bardakėlis, nes yra keli rankšluosčiai vis kitai paskirčiai. Vienas vienoks, kitas kitoks, kas praeidamas bele kaip pakabina. Nu tokia dulkių kaupykla ir jovalėlis tam tarpelyje.
Pas mus vienas rankšluostis. Medinei lentelei, peilių indaplovei neplaunu, tai aš jį lenkiu perpus ir pakabinu ant indaplovės durelių, kad jos neužsidarytų, o vėdintųsi. Kai bus orkaitė, galbūt ant jos rankenos kabos. Pradžiuvus sulankstau ir padedu ant spintelės. Purvino nekabinu, nu man netrukdo nežinau tas rankšluostis. Jei kas ir ateina, nematau tragedijos visai, juk buitis. Pas visus vienur ar kitur rankšluostis kaba/guli.
virtuvė.jpg 69,12KB
30 Parsiųsta kartų
įkeliu virtuvės planą. Gal turėsit kokių pastabų, pasiūlymų? Iš anksto ačiū.
įkeliu virtuvės planą. Gal turėsit kokių pastabų, pasiūlymų? Iš anksto ačiū.
kur šiukšlių kibiras?
virš kaitlentės nebus gartraukio?