Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 08 18, 11:18)
gana ramiai ir erdviai atrodo. Pasidėjimo daug, o taip bijojai  biggrin.gif  Bus gerai  4u.gif
Sveikinu!
Gartraukį kaip sprendėt? Langą uždengt nusprendėt baldu?

Taip, biskuti islis i langa, bet netycia pamatem gyvai identiska kaip musu varianta ir nieko ten baisaus nebuvo.

Ir pasisedejimo, ir dar stalciai ten bus!
Atsakyti

Agniukee - super graži virtuvė! o svarbiausia iš Ikėjos viską iškart ir gavote? :)

Juodalksne - mano virtuvė bus be pakabinamų spintelių. prieskonius laikysiu stalčiuje, manau žymiai patogiau negu kelti aukštyn. Man architektė siūle pusiasalyje montuoti kaitlentę. Atmečiau šitą mintį pagalvojus apie taškymąsi ir pamačius erdvinių gartraukių kainas. 

Aš taip pat su baldininkais suderinau, užsakiau virtuvę :) didelis akmuo nukrito ;) beje, gavau neblogų pasiūlymų, ką buvau pražiūrėjus. Dabar reikia išsirinkti buitinę techniką. nežinau nuo ko pradėt ;) 

Ai, dar kilo rimtas klausimas dėl kriauklės - stalviršis ir ūkinė spinta ąžuolo imitacija, spintelių stalčiai šviesūs, rankenų profiliai juodi. techniką dėsiu juodą. ką daryti su kriaukle? Nuo juodos atkalbėjo, sakė užsiverksiu, plius vanduo pas mus kalkėtas. Siūlo derinimą aukoti vardan patogumo, kriauklę derinti prie stalviršio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 18 rugpjūčio 2017 - 12:08
Na sios savaites antroje puseje ir as dziaugsiuos savo nauja virtuve. Buvau uzsispyrus kaip ozka ir nieko neklasiau ir viska planavausi kaip noriu pati. Mano bus zenkliai platesnis stalvirsis ir aukstesnis nes po juo kisau skalbykle ir dziovykle kad nesimatytu. Taip pat bus daug ale cargo kaip istraukiamu lentynu. Didziausia beda mikrobange aukstai virs orkaites. Bet niekas nieko protingiau nepasiule. Tiek isimylejau smeleta whirpols trejeta kad jau dabar zinau kad prasoviau su orkaites funkcijom (nera issivalymo ir istraukiamu lentynu). Siaip laukiu labai nes turi buti labai grazi spalvine makalyne. Po salonus lakiojau kiekviena elementa rinkdama tiek plokstes tiek technika tiek grindis. Spalvini lentu isdestyma taip pat pati deliojau ka is priekio o ka is sono konstruoti. Nu bus idomu ka as cia prikuriau visumoje 😂😂😂
Atsakyti
Ptashka, kus uzsisaket virtuve?
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2017 08 11, 12:34)
Aciu labai uz visus pastebejimus .Man visi patarimai labai vertingi.Bus moderni klasika,filingai neryskus.Saldytuvas bus pastatomas prie tos spintos su orkaite,virs jo spintele su atidarimu i virsu.Del mikrobanges aukscio dar pagalvosim,bet musu vaikai jau 1.7 ugio.Gal nieko baisaus?Rankeneles bus tikrai kitokios.Tas kur pabraizyta 17cm bus uzdaras kargo su ranksluostine.Po kriaukle kus stalcius su siuksledezem,o uz ju kampe ten visokie santechnikos ir sildomu grindu mazgai.Gal dar kokiems nedaznai naudojamiems daiktams sudeti.Su tais kampais tai dar mastom.Virs kriaukles bus spintele su dziovykla indams,o is kito kampo bus pakeliamos dureles kaip ir virs orkaites.Mikrobange slepsim irgi po tokiom.Kriaukle nebus labai ikista.Del stalciaus po kaitlente reikes pakalbeti.
Negalvojau ,kad taip sunkiai viskas deliosis.Laukiu patarimu.

oj tikrai nerekomenduoju uždaros rankšluostinės. Turėjau tokią tai nebuvo naudojama, nes rankšluostukai ten užsmirsdavo tuoj
Atsakyti
Merginos,o kur jus ranksluoscius laikote?
Atsakyti

Asmeniškai aš daugiau naudoju popierinius rankšluosčius, o rankoms būna skirtas vienas medžiaginis. Jis niekada nebūna pernelyg šlapias. Kadangi virtuvėje yra radiatorius, tai pakabinu arba ant jo, arba ant kabliuko ant jo šono. Pas anytą yra atvira rankšluostinė, tai man ten toks amžinas bardakėlis, nes yra keli rankšluosčiai vis kitai paskirčiai. Vienas vienoks, kitas kitoks, kas praeidamas bele kaip pakabina. Nu tokia dulkių kaupykla ir jovalėlis tam tarpelyje.

Atsakyti
As todel ir galvojau daryti uzdara ranksluostine,bet ten tikrai nuo dregno ranksluoscio nekas bus.Radiatoriaus pas mane nebus.Na atrodo toks menkniekis pagal viska paemus tas ranksluostis,bet nera kur jo ikisti😐
Atsakyti

Pas mus vienas rankšluostis. Medinei lentelei, peilių indaplovei neplaunu, tai aš jį lenkiu perpus ir pakabinu ant indaplovės durelių, kad jos neužsidarytų, o vėdintųsi. Kai bus orkaitė, galbūt ant jos rankenos kabos. Pradžiuvus sulankstau ir padedu ant spintelės. Purvino nekabinu, nu man netrukdo nežinau tas rankšluostis. Jei kas ir ateina, nematau tragedijos visai, juk buitis. Pas visus vienur ar kitur rankšluostis kaba/guli.

Atsakyti

Aš irgi nematau bėdos, kad jis ant akių, nes galų gale jis ir turi būti pasiekiamas, o ne šlapiom rankom lįst į spintelę, prisitaško visur ir pan. 

Atsakyti

Priedas  virtuvė.jpg   69,12KB   30 Parsiųsta kartų

įkeliu virtuvės planą. Gal turėsit kokių pastabų, pasiūlymų? Iš anksto ačiū.

Atsakyti

attachicon.gifvirtuvė.jpg

įkeliu virtuvės planą. Gal turėsit kokių pastabų, pasiūlymų? Iš anksto ačiū.

kur šiukšlių kibiras?

virš kaitlentės nebus gartraukio? 

Atsakyti