QUOTE(debesyse* @ 2017 08 28, 16:03)
Darykite kaip jūs norite. Bet jeigu klausite nuomionės, vadinasi abejojate. Tai aš ir rašau, kaip daryčiau sau: ir viryklę ir kriauklę traukčiau nuo sienų. bent jau po 10cm. Tai jūsų neišgelbės, o patogiau tikrai bus.
Virtuvei pagailėta vietos, o jeigu tai bendra erdvė su svetaine, gal kokią salą darbui pasidėlioti pabandyčiau?
dėl viršutinių spintelių - jau rašiau, nebesikartosiu. PVZ į kurią pusę atsidarinės abi vidurinės durelės? link kriauklės dabar viso sužymėtos. Tai stovint prie viryklės - nieko, bet būnant prie kriauklės bus nelabai patogu apeidinėt atidarytas dureles. Siauresnės durelės - patogesnis priėjimas. Nors merginos čia dievagojosi, jog 60cm pločio durelės yra labai gerai. Gal, bet jeigu prašėte, savo nuomonę išsakyti galiu. Man 60cm pločio viršutinės spintelės - garantuotas nepatogumas ir galvos daužymas.
Surašiau kas kliūna, o jau kaip jūs pasidarysite, taip ir turėsite.
ir dar, apatinis stalčius nesigaus 40cm aukščio. 40x35x15=90cm + stalviršis, tebūnie koks notrs compact ~2cm ir plintusas nuo žemės kokie min 8cm, turime jau 1m aukštį. Noa tiek darė, Gal dar kaikas. Man 1m per aukštai. Kaip jums 1m stalviršis (čia taupant, normaliu atveju gautųsi 105cm, jeigu ne daugiau) aš nežinau. Ir bendras aukštis pas jus nurodytas 2,4m, kodėl neišnaudojat pilno aukščio? netikiu, jog naujoje statyboje lubų aukštis yra tik 2,4m