Šitas gal geriau? Nebus galvos skausmo kur laikyti ir kur džiovinti.
Turiu, patenkinta, galima prisitaikyti spalvą pagal stalviršį. LT irgi prekiauja ir kainuoja panašiai. Vienintelis minusas - kur laikyti, kai nenaudojamas.</p></div></blockquote><p></p><p>gera idėja

Yra LT :
http://norwex.lt/lt/...ndams-dziovinti
Turiu, l patenkinta juo. Ir tikrai man nereikia padėklo, o tuo labiau antros kriauklės (labai siūlė baldininkai)
Mokėjau apie 15lt (pasekit buna nuolaidų)
http://norwex.lt/lt/...ndams-dziovinti
Turiu, l patenkinta juo. Ir tikrai man nereikia padėklo, o tuo labiau antros kriauklės (labai siūlė baldininkai)
Mokėjau apie 15lt (pasekit buna nuolaidų)
15 eur gal mokejot?

Šitas gal geriau? Nebus galvos skausmo kur laikyti ir kur džiovinti.
Tokį turiu nenaudotą, galėčiau perleisti

Man labiau prilipo Ikea koštuvas:
Grundvattnet
As turiu toki kostuva is Franke.Tai man jis nieko gero.Nebent vaisiams ar darzovems plauti.Indai nedziuna.O ypac taures ir puodeliai.
O kur jus dedat karsta dangti, jei neturit to kriaukles padeklo?
Ant nenaudojamos kaitlentes dalies arba apvertus ant stalo.
Pas mane ant stalviršio galima dėt, jis viskam atsparus, bet senoje virtuvėje tai taip pat dėdavau ant nenaudojamos kaitlentės dalies arba, kad ir ant paprasto laminuoto stalviršio tik dangtį apversdavau.
Tokį turiu nenaudotą, galėčiau perleisti
Man labiau prilipo Ikea koštuvas:
Grundvattnet
irgi geras variantas. man tiktų, nes nepalieku indų ar kt. džiūti, tik nuvarvėti.
užkliūvo vienas ūkinės spintos sprendimas:
ar tikrai tai patogu? juk toks sprendimas logiškesnis:
gal kas žino iš patirties kokie pranašumai, trūkumai?

Esu žalia, o gal dar blogiau, kaip jus susideliojat tuos planelius? pačios su programėlėm, jei taip tai kokiom, ar badų projektuotojai jum padelioja? Klausiu apie pačius pirminius variantus, protingiausia turbūt patiems susideliot?
irgi geras variantas. man tiktų, nes nepalieku indų ar kt. džiūti, tik nuvarvėti.
užkliūvo vienas ūkinės spintos sprendimas:
ar tikrai tai patogu? juk toks sprendimas logiškesnis:
gal kas žino iš patirties kokie pranašumai, trūkumai?
Iš patirties nepasakysiu. Pati norėjau to stalčių varianto, jis man tikrai pasirodė logiškesnis, nes nereikia kaskart sunkios cargo spintos tampyti pirmyn atgal, ir baldininkas buvo tik už stalčius. Tik pas mane vietos neužteko normalaus pločio variantui, todėl atsisakiau. Ir nepigu pasirodė.