Iš patirties nepasakysiu. Pati norėjau to stalčių varianto, jis man tikrai pasirodė logiškesnis, nes nereikia kaskart sunkios cargo spintos tampyti pirmyn atgal, ir baldininkas buvo tik už stalčius. Tik pas mane vietos neužteko normalaus pločio variantui, todėl atsisakiau. Ir nepigu pasirodė.
tas tai taip, nepigu..
įkeliu pasikalbėjimui savo pirmąjį planelį, aukščiai dar bus tikslinami projektuojant, nes tikriausiai kelsiu stalviršį iki 95 cm, tai ir viršutinės spintelės gal bus kitokio dydžio, vaizdo, nes dar nežinau, ar man tikrai patinka stiklinės durelės. man bent jau su apačia apsispręsti.
namas ne naujos statybos, taigi kriauklės ir kaitlentės vietos nekeičiamos. tikriausiai planelyje esančios ūkinės spintos vietoje šiuo metu stovi šaldytuvas, čia prasideda virtuvė. pagal ergonomiką prie šaldytuvo turėtų būti kriauklė, todėl keliu šaldytuvą į kitą pusę, ir kiekvieną kartą su pirkinių maišais turėsiu eiti per visą virtuvę, bet užtad vėliau tvarkytis patogiau..? bet trio spintelė su indais virš kriauklės, indaplovė ir įrankių stalčius nelabai dera tarpusavy. kitas variantas, kai šaldytuvas lieka dešinėje, keliu ūkinę spintą į kairę, apačioje montuoju indaplovę (būna taip? dar ir prie sienos..), arčiau kriauklės stūmiu bloką su įrankių stalčiumi, kažkaip atrodo patogiau. keli asmeniškumai - nenoriu lėkščių stalčiuose ir pakeltos orkaitės, noriu iš abiejų pusių "įrėmintos" virtuvės. žodžiu, kaip jums atrodo, kaip patogiau? iš dešinės į kairę šaldytuvas, kaitlentė, kriauklė, ar kaitlentė, kriauklė, šaldytuvas?