Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

kojelės būna 60mm (reguliuojasi nuo 59 iki 75mm)
80 (79-95)
100-120 (98-140)
120-150 (118-160)
150-180 (148-190)

cokolio apdaila 60mm, 80, 100, 120, 150, 165

bet įtariu kažkuris vienas matmuo bus labai standartinis ir bus natūroje pas visus, o kiti tik pagal užsakymą. Bet čia pas pardavėjus reiktų klausti.
Asmeniškai šiai dienai aš galvoju cokolį daryti 60mm aukščio. Bet jaučiu dar tris kartus persigalvosiu biggrin.gif
P.S. jo aukštį dar gali apriboti indaplovės durelių atsidarymo kokie nors įpatumai/atstumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 02 lapkričio 2017 - 16:14

Man butu per auksta. Mano ugis 168 cm, spinteles pas mane 90 cm, man kaip tik.

mano ūgis ir stalviršio aukštis tokie patys, bet ilgiau pasisukiojus virtuvėj paskausta nugarą. galvoju, ar tik ne dėl netinkamo aukščio  :mastau:  

įsimylėjau spalvas ir "rankenėles" :wub: įdomu, ar patogu..

19251246_m.jpg

Atsakyti

Jei as buciau su aukstakulniais prie stalo, tai man butu gerai ir aukstesnis stalvirsis,bet pvz. kai reikia minkyti tesla ar pjaustyti, man patogu 90 cm. (Ugis mano 168 cm).

Anksciau gyvenau su 92 cm stalvirsiu, man pavargdavo rankos, buvo nepatogu.

nu tai man ir dabar prie 86 stalvirsio nelabai patogu teslas maisyti, nesuosi ant virtuvinio stalo 74 aukscio... bet tokio aukscio virtuvinis nelabai gal :D

nu dar pora cm tada galima islosti ant to cokolio :)

zodziu, arba perku aukstakulnes tapkes arba reiks ne is ikejos dureles pirkt.. gaila.. :(

Atsakyti

nu tai man ir dabar prie 86 stalvirsio nelabai patogu teslas maisyti, nesuosi ant virtuvinio stalo 74 aukscio... bet tokio aukscio virtuvinis nelabai gal :D

nu dar pora cm tada galima islosti ant to cokolio :)

zodziu, arba perku aukstakulnes tapkes arba reiks ne is ikejos dureles pirkt.. gaila.. :(

O kodėl jums toks aukštas Stalviršis gaunas? Man rodos IKEA virtuvių Stalviršis gaunas 88 ar tai 86cm. Durelės 80 cm aukščio.

Atsakyti

tai kad pacios dureles 80, cokolis 8 ir dar pliius stalvirsis kokie 3-4 cm. tai ir gaunas 91-92 cm.

O kodėl jums toks aukštas Stalviršis gaunas? Man rodos IKEA virtuvių Stalviršis gaunas 88 ar tai 86cm. Durelės 80 cm aukščio.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 02, 17:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amelita" data-cid="71868947" data-time="1509630883">
<div>
<p>Man butu per auksta. Mano ugis 168 cm, spinteles pas mane 90 cm, man kaip tik.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>mano ūgis ir stalviršio aukštis tokie patys, bet ilgiau pasisukiojus virtuvėj paskausta nugarą. galvoju, ar tik ne dėl netinkamo aukščio  mastau.gif  </p>
<p>įsimylėjau spalvas ir "rankenėles" wub.gif įdomu, ar patogu..</p>

Zuzla, tai jums reiktų susikontaktuoti su Nicolaj Bo, iš Kopenhagos. Jo dizainas ir darbai su jūsų meile labai sutampa. Nežinau ar įpirksit, bet jis galėtų jums padėti 4u.gif
Atsakyti

Zuzla, tai jums reiktų susikontaktuoti su Nicolaj Bo, iš Kopenhagos. Jo dizainas ir darbai su jūsų meile labai sutampa. Nežinau ar įpirksit, bet jis galėtų jums padėti 4u.gif

ačiū, longger :4u:

Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2017 11 02, 15:53)
<p>Kaip manot, ar 92 cm apatines spinteles ne per aukstos su 158 ugiu?  huh.gif​ </p>

Man su 160 pats tas. Butent 92 turiu.
Atsakyti

o dar toks klausimas iskilo. galvojam deti imontuojama saldytuva, bet mastau apie 122 aukscio, tai ar butu galima saldytuva statyti auksciau, t.y. ant spinteles su stalciais? nes ant zemes statant tai labai jau susirietus reiktu imti produktus... ir siaip islosciau siek tiek vietos pasidejimui.

Atsakyti

o dar toks klausimas iskilo. galvojam deti imontuojama saldytuva, bet mastau apie 122 aukscio, tai ar butu galima saldytuva statyti auksciau, t.y. ant spinteles su stalciais? nes ant zemes statant tai labai jau susirietus reiktu imti produktus... ir siaip islosciau siek tiek vietos pasidejimui.

Įmontuojamam šaldytuvui reikia palikti ertmes vėdinimui, tai jeigu pakelsit, reiktų daryti stalčius nepilno gylio, palikti nugaroje erdvės vėdinimui ir cokolyje daryti groteles. Manau viskas įmanoma, tik pasiderinkit su baldininku, jo nuomonės dar paklauskit.

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2017 10 30, 17:23)
https://www.amazon.c...075YSRVBW?psc=1

Šitas gal geriau? Nebus galvos skausmo kur laikyti ir kur džiovinti.

Fainas sitas. Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti

Ar man vienai nepatogu frezuotos rankenos? :hmm: Prie interjero jokios netinka, bet man sunku atidaryt frezuotas, nes turiu netrumpus nagus  :D 

Atsakyti