Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(pringle @ 2017 11 04, 08:31)
<p>Ar man vienai nepatogu frezuotos rankenos? hmm.gif Prie interjero jokios netinka, bet man sunku atidaryt frezuotas, nes turiu netrumpus nagus  biggrin.gif </p>

Man patogu.Gyveju su tokiom jau 3 metus.
Atsakyti

na ka, isklausiau jusu pasiulymus ir mintis. sala nu niekaip man neisipaise, uzsigriozdina visa erdve, kurios ir taip ne kazka. Tai nusprendziau daryti virtuve palei viena siena, tada susikrausiu viska, pagyvensiu ir matysiu ar reikia man kokios salos, ar kokios komodos ar kaip. Tai va, ikeliu, ka siai dienai esu sukurus: http://www.part.lt/i...cb845595377.jpg

Laukiu komentaru, kaip jums atrodo.

P.s. Dar primenu savo situacija, namas ne naujos statybos, tai jau kaip turim, taip. Po kriaukle ateina vanduo, nuotekos ir dujos. Yra tiesi siena 266 cm ir po to 35 cm gylio 115 cm nisa ir laiptai.

Atsakyti
Sveikos. Statybos eina į pabaigą. Planuojamės virtuvę. Ir kilo klausimas, ar 70 cm tarp virsutiniu ir apatiniu spintelou nebus per daug? O 50 ar ne per mazai?
Atsakyti

Sveikos. Statybos eina į pabaigą. Planuojamės virtuvę. Ir kilo klausimas, ar 70 cm tarp virsutiniu ir apatiniu spintelou nebus per daug? O 50 ar ne per mazai?

koks jūsų ūgis ir stalviršio aukštis?

man su ūgiu 1,68 m, stalviršio aukščio 87 cm per mažai, spintelės virš jo 67 cm - per daug...

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 05, 22:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Skorpe" data-cid="71873591" data-time="1509906518">
<div>
<p>Sveikos. Statybos eina į pabaigą. Planuojamės virtuvę. Ir kilo klausimas, ar 70 cm tarp virsutiniu ir apatiniu spintelou nebus per daug? O 50 ar ne per mazai?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>koks jūsų ūgis ir stalviršio aukštis?</p>
<p>man su ūgiu 1,68 m, stalviršio aukščio 87 cm per mažai, spintelės virš jo 67 cm - per daug...</p>

Mano ugis 168 cm. Stalvirsi darysim 90 cm aukstyje. Na ir as galvoju, kad gal kiek aukstoka bus. O 50 cm kazin nebus per mazai.?
Atsakyti

Mano ugis 168 cm. Stalvirsi darysim 90 cm aukstyje. Na ir as galvoju, kad gal kiek aukstoka bus. O 50 cm kazin nebus per mazai.?

o kodėl 60 cm aukščio nesvarstote?

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 06, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Skorpe" data-cid="71873956" data-time="1509951266"><div><p>Mano ugis 168 cm. Stalvirsi darysim 90 cm aukstyje. Na ir as galvoju, kad gal kiek aukstoka bus. O 50 cm kazin nebus per mazai.?</p></div></blockquote><p>o kodėl 60 cm aukščio nesvarstote?</p><p></p>

Visus aukscius svarstau smile.gif plyteliuiti ta zona reiks, plyteles 25 x70 tai va galvoju paprasciau jas suklijuiti bus. Bet istikruju ne mano bedos pjaustymas. Tas kas des. Tai ir prisipjaus.

Dar kitas klausimas. Gal susidurete kas? Kaip su spintelemis ant gipso pertvaros? Ji daryta sutvirtinta. Dviguba, bet gal tyrite kas patirties ar pakabintos spinteles nepazeis sienos ir bus tvirta?
Atsakyti

Visus aukscius svarstau smile.gif

man atrodo, reikia matuoti ne nuo stalviršio, o nuo grindų, kokiame aukštyje bus patogu pasiekti spinteles. svarbu, arbatinukas pagal aukštį tilptų  :D bet gal yra kokios taisyklės, nežinau :)

Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2017 11 04, 17:09)
<p>na ka, isklausiau jusu pasiulymus ir mintis. sala nu niekaip man neisipaise, uzsigriozdina visa erdve, kurios ir taip ne kazka. Tai nusprendziau daryti virtuve palei viena siena, tada susikrausiu viska, pagyvensiu ir matysiu ar reikia man kokios salos, ar kokios komodos ar kaip. Tai va, ikeliu, ka siai dienai esu sukurus:

na, užmetus akį, tai aš darau išvada jog nihera jūs ten niekur neįsiklausėt smile.gif
O jeigu įsiklausėt, tai vadinasi čia pats geriausias įmanomas variantas. Tuomet belieka palinkėt sėkmės įgivendinat idėjas ir norus!

P.S. bet mano asmeninio palaiminimo tokiai virtuvei nesitikėkite 4u.gif Bet aš ten ir negyvensiu, todėl ... o gal todėl ir negyvenčiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2017 11 06, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Skorpe" data-cid="71874007" data-time="1509954304"><div><p>Visus aukscius svarstau vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>man atrodo, reikia matuoti ne nuo stalviršio, o nuo grindų, kokiame aukštyje bus patogu pasiekti spinteles. svarbu, arbatinukas pagal aukštį tilptų  biggrin.gif bet gal yra kokios taisyklės, nežinau smile.gif</p>

taisyklės yra gartraukio aukščiui nuo kaitlentės paviršiaus, priklausomai nuo kaitlentės tipo. Toliau jokių taisyklių nėra. daraisi kaip nori. Jeigu bus visai negerai, visada bus galima nusipirkti šalmus. Arba stengtis priprasti ir lavinti įgūdžius. Tai realiai gartraukis ir diktuoja tą aukštį. Jeigu norisi vienoje linijoje sukabinti visas spinteles. Jeigu gartraukis nieko neriboja, tai reikia nepasikabinti spintelių taip žemai, kad jos užstotų stalviršį ir ne per aukštai pasiekti. Čia kiekviena pagal savo ūgį susidėlioti gali. Taipat nepamirškite durelių, jeigu tokios bus. Jos atsidaro ir trukdo. Jeigu yra galimybė, geriau jas daryti pakeliamas. Jeigu neįperkame Blum paskutinio klyksmo mechaniozmų, nenusivilkite, yra paprastesnių, keletą kartų pigesnių, bet puikiai funkciją atliekančių alternatyvų. tarkitės su baldininkais.

Skorpe, jeigu gipsinė pertvara daryta sutvirtinta, tai tikiuosi gipsininkai jau klausė, kokiam aukštyje bus sukabintos spintelės ir viduje sudėjo papildomus metalinius profilius ar kokią fanerą ar dar ką nors. Dvigubas gipsas dar nereiškia, jog ten kas nors sutvirtinta. Tai vienareikšmiškai geriau nei viengubas, bet ne dėl spintelių pakabinimo jis dvigubinasi. O siena susigadins, be jokios abejonės, nes teks gręžti skyles, sukti profilius. Kitokio būdo kaip priversti kabėti spinteles nesugadinant sienos aš nežinau. Gal nuo lubų dar galima jas nuelsiti? irgi galės vadintis kabančiomis, netgi gal ir dar labiau atitiks pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 06, 11:09)
na, užmetus akį, tai aš darau išvada jog nihera jūs ten niekur neįsiklausėt  smile.gif
O jeigu įsiklausėt, tai vadinasi čia pats geriausias įmanomas variantas. Tuomet belieka palinkėt sėkmės įgivendinat idėjas ir norus!

P.S. bet mano asmeninio palaiminimo tokiai virtuvei nesitikėkite  4u.gif Bet aš ten ir negyvensiu, todėl ... o gal todėl ir negyvenčiau  biggrin.gif

Papildyta:
taisyklės yra gartraukio aukščiui nuo kaitlentės paviršiaus, priklausomai nuo kaitlentės tipo. Toliau jokių taisyklių nėra. daraisi kaip nori. Jeigu bus visai negerai, visada bus galima nusipirkti šalmus. Arba stengtis priprasti ir lavinti įgūdžius. Tai realiai gartraukis ir diktuoja tą aukštį. Jeigu norisi vienoje linijoje sukabinti visas spinteles. Jeigu gartraukis nieko neriboja, tai reikia nepasikabinti spintelių taip žemai, kad jos užstotų stalviršį ir ne per aukštai pasiekti. Čia kiekviena pagal savo ūgį susidėlioti gali. Taipat nepamirškite durelių, jeigu tokios bus. Jos atsidaro ir trukdo. Jeigu yra galimybė, geriau jas daryti pakeliamas. Jeigu neįperkame Blum paskutinio klyksmo mechaniozmų, nenusivilkite, yra paprastesnių, keletą kartų pigesnių, bet puikiai funkciją atliekančių alternatyvų. tarkitės su baldininkais.

Skorpe, jeigu gipsinė pertvara daryta sutvirtinta, tai tikiuosi gipsininkai jau klausė, kokiam aukštyje bus sukabintos spintelės ir viduje sudėjo papildomus metalinius profilius ar kokią fanerą ar dar ką nors. Dvigubas gipsas dar nereiškia, jog ten kas nors sutvirtinta. Tai vienareikšmiškai geriau nei viengubas, bet ne dėl spintelių pakabinimo jis dvigubinasi. O siena susigadins, be jokios abejonės, nes teks gręžti skyles, sukti profilius. Kitokio būdo kaip priversti kabėti spinteles nesugadinant sienos aš nežinau. Gal nuo lubų dar galima jas nuelsiti? irgi galės vadintis kabančiomis, netgi gal ir dar labiau atitiks pavadinimą?

Ne ta turejau galvoje, ar nesugrius sienos ir nenukris spinteles, jas uzkabinus ant sienos gipsines? Ka dejo tikrsi nezinau. Zinojo, kad virtuve bus, bet ar tvirtino....tikrai nepasakysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2017 11 06, 11:14)
Ne ta turejau galvoje, ar nesugrius sienos ir nenukris spinteles, jas uzkabinus ant sienos gipsines? Ka dejo tikrsi nezinau. Zinojo, kad virtuve bus, bet ar tvirtino....tikrai nepasakysiu verysad.gif

nei jūs pirma, nei paskutinė. Kabina žmonės daug ko ant to gipso. Tik reikalingi spec tam pritaikyti tvirtinimo sprendimai. Paprastu medvraščiu gali nepavykti nieko pritvirtinti. Paprastai meistrai spintelių kabinimo vietose numato papildomą konstrukciją. Nuo elementarios lentos iki spec profilių. Šiek tiek atsakomybės lieka ir jums, jeigu nežinote ką ir kaip padarė. Tokiu atveju labai padeda statybų ar remonto eigos foto.

jeigu tikria tikrai nežinote kas kur daryta, pasikvieskite suprantančius žmones, galima ir neinvaziniu būdu surasti tvirčiausias konstrukcijos vietas ir tvirtintis prie jų. Bet čia jau aš jums nelabai kuo padėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 06 lapkričio 2017 - 10:40
QUOTE(longger @ 2017 11 06, 11:37)
nei jūs pirma, nei paskutinė. Kabina žmonės daug ko ant to gipso. Tik reikalingi spec tam pritaikyti tvirtinimo sprendimai. Paprastu medvraščiu gali nepavykti nieko pritvirtinti. Paprastai meistrai spintelių kabinimo vietose numato papildomą konstrukciją. Nuo elementarios lentos iki spec profilių. Šiek tiek atsakomybės lieka ir jums, jeigu nežinote ką ir kaip padarė. Tokiu atveju labai padeda statybų ar remonto eigos foto.

jeigu tikria tikrai nežinote kas kur daryta, pasikvieskite suprantančius žmones, galima ir neinvaziniu būdu surasti tvirčiausias konstrukcijos vietas ir tvirtintis prie jų. Bet čia jau aš jums nelabai kuo padėsiu.

Aciu. Bandysim aiskintis. smile.gif
Atsakyti