Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(zuzla @ 2017 11 09, 19:55)

Zuzla, aš kiek supratau, jūs jau žinote ko norite, jūsų planas nėra blogas. Aš šio planelio norėjau sau, pasidėlioti, pagalvoti. Žodžiu tokiam vidiniam vartojimui biggrin.gif Aš jums nieko nebesiūlysiu keisti ar persigalvoti 4u.gif Ieškokite teisingų baldininkų ir sėkmės!

P.S. o už planelį - Ačiū!
Atsakyti

Zuzla, aš kiek supratau, jūs jau žinote ko norite, jūsų planas nėra blogas. Aš šio planelio norėjau sau, pasidėlioti, pagalvoti. Žodžiu tokiam vidiniam vartojimui biggrin.gifAš jums nieko nebesiūlysiu keisti ar persigalvoti 4u.gifIeškokite teisingų baldininkų ir sėkmės!

P.S. o už planelį - Ačiū!

ačiū  :4u: 

P.S. prašom, tik jei kas norės tokios virtuvės ala Nicolaj Bo, kaip anksčiau rodžiau pvz., tai man jau paskaičiavo, 5-6 tūkstančiai, taigi fantazija atšoko. darysiu "kaip pas visus"...

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 11 10, 12:10)
Pirmiausia tai komplimentai Azu už virtuvę, longger už odę smile.gif Abi nerealios
Nėr ten kam gesti, aš kai tinginė irgi buvau krepšelio šalininkė, bet viršutiniam visgi laiviau guli, geriau išplauna. Jei ką, krepšelį gali dasipirkti ir įsistatyti. Nžn, taurėms (ir nebais purviniems riebiems reikalams) pas mane yra maždaug 30 min progama įskaitant džiovinimą, blizginimas gal dar kokias 5-10 min prideda (nesigilinau, tiesa sakant). 3 val - tai eko šmeko.
45 vs 60, pasikartosiu ir pritarsiu Azu, kai nėr vietos, tai 45 Ok, bet jei vietos pakanka, tai aš už 60, nepriklausomai nuo to kiek tų indų plausit ir kiek tų žmonių bus. Mane pačią vienam virtuvinių baldų salone   konsultantė paprotino, tai skleidžiu žinią toliau smile.gif

Dėl purvinų indų marinavimo, tai nuo požiūrio ir įpročių priklauso, kavos puodelius galiu pamarinuoti, bet purviną lėkštę tai ir vieną galiu paleisti plauti, nes prie jos vistiek dar koks puodas bus ir pan. Ir dzin man ekologija su sąnaudom:D

longger, dar dėl tų programų - aš irgi vieno mygtuko šalininkė, vienok ten taip aiškiai prie kiekvieno mygtuko nurodyta, kad pasirinkti galvos neskauda. 3 mygtukai auto su skirtinga temperatūra, vienas eco, vienas taurės, dar te kažkas, gal blizgiklis. Vienžo patogu ir neskausminga.

neproblema man su tais mygtukais jokia, Yra jų ten keli ir viskas žiauriai paprasta ir aišku. Bet. Nu jeigu man gerai plauna Auto programa, tai nafig man ten ieškoti dar kažkokios programos kuri ten teoriškai sutaupys man 2cnt? Taip, kai ten reikia kažko labiau paplauti, dedu 70°, naudoju ir ta trumpą, bet tai čia tooookios išimtys, kad ojojoj. Tabletė, auto. Dureles trinkt. Vsio biggrin.gif jokių ten blizgiklių ar druskų papildomai nenaudoju.

dėl to stalčiaus - nu gerai, sutinku, patogu, laisviau, geriau išsiplauna. Bet ar jis tau neužmažina viršutinės dalies aukščio? man tai gana svarbu. Turiu ir aukštų taurių ir puodelių tokių paiilgintų. Man be to stalčiaus ten taip labai ant ribos. Ar čia be reikalo aš persigyvenu?

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2017 11 10, 12:38)
Turejau 45 cm plocio indaplove, buvom 4. Sutilpom su indais, bet, kai nusipirkau 60 cm indaplove, galvoju kaip sutilpau i 45 cm. smile.gif Aisku vaikai paaugo, atsirado dar ir trecias mazius. Kol kas as esu tik uz didesne  indaplove. Pusine indaplove pas mane nepasileidzia, veikia visa. Tik jei indu nedaug, tai uzleidziu trumpesne programa iki 2 val. O jei indu daug, tai uzleidziu pacia ilgiausia.

Turejau krepsiuka peiliams, sakutems ir t.t. buvo patogu. Naujoje indaploveje, kuriai dabar 3 metai, yra tas stalciukas peiliams, man zinokit jis patogiau, nes peiliai tarpusavyje nesiliecia, vanduo ir prausimo priemones geriau prieina.

Indaplove aptarnauja 5 asmenu seima: as, vyras, vaikai: 11, 7 ir 2 metu. Leidziu 1 karta per para. Rankom isplaunu tik puodus. O jei indaplove tustesne, sukisu i ja ir visus puodus.

As namie turiu dvi moteris, kurios man padeda. Vadinu jas ""moterim.": indaplove ir skalbimo masina. Sakau mano moterys dirba. smile.gif

Jos dirba daznai. Bet tikrai ne dazniau nei karta per para. smile.gif Nebent buna baliukas ar patalu keitimo metas. smile.gif

o kaip viršutinės dalies aukštis su tuo stalčiumi? užtenka? viskas telpa? blyn, aš salone ir taip ir taip žiūrėjau, nu beveik mažai man g.gif paranoja?

aš tai vardus sudėjau. vadinu jas vardais. Maža to, naujai indaplovei negalėjau suteikti senosios vardo. Teko galvoti naują. Tai va taip pas mane. Vardų neminėsiu, nes nu nenoriu, jog kuri nors iš čia besilankančių įsižeistų, nes nu vardai lietuviški, gražūs. Pas mane net navigacija vadinama vardu. Mes jos net navigacija nevadinam, o tiesiog klausiam ar imsi/naudosi (vardas) biggrin.gif telikas kažkodėl vardo neturi, bet va siurbliai- turi . Gal todėl, kad juos turiu 3?
Aj, dar sulčiaspaudė turi kažkodėl vardą pagal gamintoją. Va nežinau kodėl. Tai ją tiesiog vadinam Kuvigu biggrin.gif Be ryšio vardas, žinau. Ir dar toks vyriškas. Nelabai tinka, nu bet yra kaip yra.
Atsakyti

Pas mane bent jau reguliuojasi viršutinio stalčiaus aukštis, tai aš ji paaukštinau, nes prieš tai per įrankių stačių tai tikrai taurės netilpdavo. Apačioj aukščio užtenka, skardų jokių neplaunu, daugiau viskas telpa. 

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 10, 12:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71880455" data-time="1510306844"><div><p>Zuzla, aš kiek supratau, jūs jau žinote ko norite, jūsų planas nėra blogas. Aš šio planelio norėjau sau, pasidėlioti, pagalvoti. Žodžiu tokiam vidiniam vartojimui vartotojo įkelta nuotraukaAš jums nieko nebesiūlysiu keisti ar persigalvoti vartotojo įkelta nuotraukaIeškokite teisingų baldininkų ir sėkmės!

P.S. o už planelį - Ačiū!</p></div></blockquote><p></p><p>ačiū  4u.gif </p><p></p><p>P.S. prašom, tik jei kas norės tokios virtuvės ala Nicolaj Bo, kaip anksčiau rodžiau pvz., tai man jau paskaičiavo, 5-6 tūkstančiai, taigi fantazija atšoko. darysiu "kaip pas visus"...</p>

o gal verta pakovoti už rezultatą?
Aš pavyzdžiui esu visiška klasikos nemėgėja. ir nu nekabina manęs toks stilius. Bet va Azu virtuvei negaliu būti abejinga. Viskas taip skoninga, suderinta, tiek spalviškai, tiek medžiagos, net vaizdas per langą priderintas biggrin.gif Gal tik šviestuvą kabinčiau aukščiau, nes galvos gaila. bet šiaip - super visuma ir rezultatas! Matosi, jog kažkas idejo dalį savęs ten. Nu ir džiaugiasi, nors tur būt nebuvo pigu. Bet po kažkurio laiko pasimiršta investicija ir lieka tik jausmas, kurį jauti būdama, įeidama ten? ką? gal vis dėlto skambijam Nicolajui?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 10, 12:09)
neproblema man su tais mygtukais jokia, Yra jų ten keli ir viskas žiauriai paprasta ir aišku. Bet. Nu jeigu man gerai plauna Auto programa, tai nafig man ten ieškoti dar kažkokios programos kuri ten teoriškai sutaupys man 2cnt? Taip, kai ten reikia kažko labiau paplauti, dedu 70°, naudoju ir ta trumpą, bet tai čia tooookios išimtys, kad ojojoj. Tabletė, auto. Dureles trinkt. Vsio  biggrin.gif jokių ten blizgiklių ar druskų papildomai nenaudoju.

dėl to stalčiaus - nu gerai, sutinku, patogu, laisviau, geriau išsiplauna. Bet ar jis tau neužmažina viršutinės dalies aukščio? man tai gana svarbu. Turiu ir aukštų taurių ir puodelių tokių paiilgintų. Man be to stalčiaus ten taip labai ant ribos. Ar čia be reikalo aš persigyvenu?

Papildyta:
o kaip viršutinės dalies aukštis su tuo stalčiumi? užtenka? viskas telpa? blyn, aš salone ir taip ir taip žiūrėjau, nu beveik mažai man g.gif paranoja?

Pas mane tas stalciaus aukstis, kur dedas visi puodeliai reguliuojas. T.y. gali buti auksciau, gali buti zemiau. Tai jei pergyveni, kad puodelis netilps, tada padarai puodeliu stalciu zemiau. Bent jau taip man lyg rode, indaploves pardavejas. Reiks vakare pabandyt. Tikiuos nesapnuoju. smile.gif

Man viskas telpa i peiliu, saukstu stalciu. Ir viskas telpa i puodeliu stalciu. O taures plaunu apatiniame stalciuje, nes jos labai aukstos.

Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2017 11 10, 13:14)
<p>Pas mane bent jau reguliuojasi viršutinio stalčiaus aukštis, tai aš ji paaukštinau, nes prieš tai per įrankių stačių tai tikrai taurės netilpdavo. Apačioj aukščio užtenka, skardų jokių neplaunu, daugiau viskas telpa. </p>

nu žodžiu, kaip visada - ruletę į dantis ir matuoti, matuoti, matuoti biggrin.gif
nu tas reguliavimas yra gerai, bet mano patirtis rodo, jog nustatai kažkurį variantą ir paskui fig ten ką bereguliuoji.

tai va, kad man patiko, kai mano aukščiausios taurės mano senutėje telpa į viršų. Ten jas aš aplamai sukabinu. Koteliai įsistato į tokį laikillį ir kabo ji. Nes kai užmauni, kai kada lieka tokia kaip žymė, kad lietėsi viduje kažkoks strypelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 10 lapkričio 2017 - 12:20
QUOTE(longger @ 2017 11 10, 12:17)
nu žodžiu, kaip visada - ruletę į dantis ir matuoti, matuoti, matuoti  biggrin.gif
nu tas reguliavimas yra gerai, bet mano patirtis rodo, jog nustatai kažkurį variantą ir paskui fig ten ką bereguliuoji.

Ten nera sudetinga, pasireguliuoji pagal savo puodeliu auksti ir viskas. Pakeitei puodelius, gali pasikeisti ir stalciaus auksti. smile.gif O siaip kas diena tikrai ten nereguosi. Ten tikrai uzima gal 10 s. tas pakeitimas.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 11 10, 13:19)
Ten nera sudetinga, pasireguliuoji pagal savo puodeliu auksti ir viskas. Pakeitei puodelius, gali pasikeisti ir stalciaus auksti. smile.gif O siaip kas diena tikrai ten nereguosi. Ten tikrai uzima gal 10 s. tas pakeitimas.

mano indaplovėje irgi reguliuojasi, paklauskit, kiek kartų keičiau aukštį per 20metų? abu. nes norėjosi pažaisti pradžioje biggrin.gif nu aišku, čia jau kiekviena su savo pričiūdais. Man keisti aukšti prisireiktų, kai jau beveik viskas būtų sukrauta, dedant paskutinį daiktą, nes toks yra Merfio dėsnis. Tai pilnus tuos stalčius ten reguliuoti nėra jau taip vienas ir du. Bent jau pas mane. Be to, nuleidus žemyn, žiūrėk koks apačioje įstatytas dangtis pradeda liestis. Nu žodžiu.
Atsakyti

o gal verta pakovoti už rezultatą?

aš neabejoju, kad ji verta kiekvieno euro, tiesiog neturiu tiek pinigų (tikriausiai, ne aš šeimoj finansus dėlioju). kad mes persikraustę tik virtuvę keistume, bet ne, yra daugiau planų ir norų.

einu geriau iš to liudėsio pakeltą orkaitę pabraižysiu...

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 10, 13:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71880509" data-time="1510308926"><div><p>o gal verta pakovoti už rezultatą?

</p></div></blockquote><p>aš neabejoju, kad ji verta kiekvieno euro, tiesiog neturiu tiek pinigų (tikriausiai, ne aš šeimoj finansus dėlioju). kad mes persikraustę tik virtuvę keistume, bet ne, yra daugiau planų ir norų.</p><p>einu geriau iš to liudėsio pakeltą orkaitę pabraižysiu...</p><p></p>

labai gera mintis! žiūrėk, į pabaigą visai teisngą viertuvę turėsi biggrin.gif

dėl finansų tai puikiai tave suprantu. Aš irgi virtuvės laukiu jau trys metai. Jeigu ne daugiau. Nors finansus pati dėlioju. Bet gal taip netgi blogiau. Užuojauta angel_sadangel.gif

bet gal Nicolajus padarytu išsimokėjimui??? o gal jam galima nesumokėti aplamai už pavyzdžiui ne laiku atliktą užsakymą, arba subraižytą ką nors?
Arba susirast kokį dar mažą Nicolajuką, kuriam reiktų iššūkio bet ne pinigų?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 10, 12:24)
mano indaplovėje irgi reguliuojasi, paklauskit, kiek kartų keičiau aukštį per 20metų? abu. nes norėjosi pažaisti pradžioje biggrin.gif nu aišku, čia jau kiekviena su savo pričiūdais. Man keisti aukšti prisireiktų, kai jau beveik viskas būtų sukrauta, dedant paskutinį daiktą, nes toks yra Merfio dėsnis. Tai pilnus tuos stalčius ten reguliuoti nėra jau taip vienas ir du. Bent jau pas mane. Be to, nuleidus žemyn, žiūrėk koks apačioje įstatytas dangtis pradeda liestis. Nu žodžiu.

Taip, reikia reguliuoti ta stalciu tuscia. smile.gif Todel jo niekas ir nereguliuoja kas diena. Nusireguliuoja ir turi tokius aukscius, kas 5 metus, kas ir 10.
Atsakyti