QUOTE(longger @ 2016 12 20, 12:08)
nu tai tada tinka ta ruda. Tik jeigu viršutinės šviesios, stalviršis irgi šviesus, tai tikrai tų tamsių plytelių gal atsisakyčiau. Nebent labai nedidelį dekorą ar elementą įsileisčiau. Kitą vertus, žiūrint kokio efekto reikia. Jeigu virtuvė visiškai atskira, gali gal ir būti tos plytelės tamsesnės. O jeigu tai bendra erdvė tai gal neužryškinčiau tos virtuvės tom tamsiom plytkom. Nu jus dar pagalvokit. Nėra čia viskas taip blogai su jom.
Virtuve atskira nuo kambario. Sone jungiasi su prieskambariu, duru nera, bet vis tiek skaitau ja kaip atskira erdve. As irgi tik apie dekora galvoju, daug tu rudu nereikia mano manymu.
QUOTE(baka2 @ 2016 12 20, 21:15)
As vietoj cargo (pasibandziau parduotuvej ir nepatiko) darausi siaurus stalcius aukstesnius. O prie orkaites visada truputi silciau, kiek silciau priklauso nuo orkaites...
Stalciai bus per siauri, jeigu neklystu ten kazkas apie 16 cm tik gaunasi

vakar kaip tik gavau spinteliu isdestyma, tik spalvos ne tokios vizualizacijoj, jokios geltonos ten tikrai nebus
QUOTE(Dešimtukas @ 2016 12 20, 21:32)
Įdomumo dėlei pažiūrėkite iš to pačio Kronopol. Apačiai ąžuolas Rijeka D 3167 MX arba D 3165 MX, viršui ąžuolas Rijeka D 3167 MX. Raštas smulkus, tad galima jį ir horizintolų daryti. Raštai vienodi, spalvos jau pačių gamintojų suderintos, tiesa jos šaltos.

Faktūra linėja, mažiau matosi pirštų atspaudai.
Apaciai tas antrasis labai panasus i mano pasirinkta, virsu pasirinkau sampanini, toki sviesu labai, tik rastas ne medzio, o a'lia odos

Ryt poryt man sudes grindis ir suklijuos tas plyteles ant sienos, reikdar karta pasikviesti baldininka ir pridejus pavyzdzius dar karta apgalvoti viska, kad nepridaryti spalvu misraines virtuvej....
Aciu dar karta visiems uz patarimus