Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(brum @ 2016 12 21, 12:36)
na toks kriauklės padėjimas šalia kaitlentės tai labai ne kažką.. jei kepsite ką nors, tai tuo metu tikrai negalėsite plauti, nes jau įsivaizduoju, kaip vanduo tikš ant keptuvės. brrr smile.gif

Pas mane dabar taip yra. Vienintelė problema - stalviršio trūkumas tarp plautuvės ir kaitlentės, bet tokio dydžio virtuvėse ši problema neišvengiama, o taškymosi tikrai niekada nepastebėjau. Gal čia ir nuo plautuvės bei maišytuvo priklauso ar šeimininkės įgūdžių, bet bent man niekada plaunant iki keptuvės joks lašas nenutiško, nors ir labiausiai naudojama kaitlentės vieta yra arčiau plautuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 12 21, 11:15)
Pas mane dabar taip yra. Vienintelė problema - stalviršio trūkumas tarp plautuvės ir kaitlentės, bet tokio dydžio virtuvėse ši problema neišvengiama, o taškymosi tikrai niekada nepastebėjau. Gal čia ir nuo plautuvės bei maišytuvo priklauso ar šeimininkės įgūdžių, bet bent man niekada plaunant iki keptuvės joks lašas nenutiško, nors ir labiausiai naudojama kaitlentės vieta yra arčiau plautuvės smile.gif

9m² virtuvėje, (kiek supratau 3x3m) ši problema neišvengiama?
dar ir kaip išvengiama. Sakyčiau čia (ne)projektavimo klaidos. Nebent taip tinka, atitinka visus poreikius ir viskas iki smulkmenų pramąstytą ir taip reikia. Tada ok.
Atsakyti
Sveikos, ar kuri turi vyno saldytuva? ar pasiteisino? smile.gif
Atsakyti

Irreelle, kokio gylio tos apatinės spintelės kur kampu užsuktos? Gal ten būtų galima kokią siauresnę plautuvę įmontuoti, nes dabartinė plautuvės vieta oj kokia klaida mano akimis. 

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 21, 13:19)
9m² virtuvėje, (kiek supratau 3x3m) ši problema neišvengiama?
dar ir kaip išvengiama. Sakyčiau čia (ne)projektavimo klaidos. Nebent taip tinka, atitinka visus poreikius ir viskas iki smulkmenų pramąstytą ir taip reikia. Tada ok.

Virtuvė 9m2, bet paties virtuvinio komplekto tik 1,3x2,4, nes šalia riboja išėjimo durys/anga į koridorių, priešingoje sienoje langas (jei teisingai supratau, kurio tipo virtuvė pas Irrelle, apie savo net nekalbu, manoji išvis kišenė, tai ten jau išvengti išvis nėra ko ir kaip). Iš to ploto atimam apie 1,8m šaldytuvui, plautuvei ir kaitlentei, tai bendro stalviršio ploto nelieka nei 2m. Žinoma, čia kiekvienam pagal poreikį, bet mano supratimu, stumdykis ir projektuok ten tuose 2m kaip tik nori - stalviršio ploto nuo to nepadaugės smile.gif
Atsakyti

Sveikos, ar kuri turi vyno saldytuva? ar pasiteisino? smile.gif

Aš manau čia toks daugiau prabangos dalykas, realiai nebūtinas prietaisas, nebent labai mėgstat vyną, jo turit ne tris butelaičius ir norit teisingai jį atšaldyti. Jei žiūrėčiau iš savo varpinės, man jis tikrai nepasiteisintų, nes vyno per metus išgeriam kokius 3 butelius, ne daugiau.

Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 12 21, 12:18)
Virtuvė 9m2, bet paties virtuvinio komplekto tik 1,3x2,4, nes šalia riboja išėjimo durys/anga į koridorių, priešingoje sienoje langas (jei teisingai supratau, kurio tipo virtuvė pas Irrelle, apie savo net nekalbu, manoji išvis kišenė, tai ten jau išvengti išvis nėra ko ir kaip). Iš to ploto atimam apie 1,8m šaldytuvui, plautuvei ir kaitlentei, tai bendro stalviršio ploto nelieka nei 2m. Žinoma, čia kiekvienam pagal poreikį, bet mano supratimu, stumdykis ir projektuok ten tuose 2m kaip tik nori - stalviršio ploto nuo to nepadaugės smile.gif

kol nepamatysiu plano - neįtikinsite, o virtuvėje planuoti darbo zoną priešingoje pusėje nei langas aplamai klaida esminė ir pagrindinė.
1,3x2,4 - čia jūs nustatėte tą dydį, automatiškai atimdama 60cm šaldytuvui. O ar tikrai jo neina pastatyt kitaip/kitur? O ir nedarant to 1,3m užsukimo virtuvė daug tvarkingesnė gaunasi. Tuos du metrus ir turiu galvoje. realiai sienos yra 3 metrai. bet va viską darome tam, kad liktų 2m ar mažiau. Kodėl?

nesvarbu 4u.gif ne man ten gyvent. O ir nebūtinai tai, kas patogu/nepatogu man, taip pat turi atrodyti ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 21, 09:43)
nu labai ačiū už rūpestį, bet jaučiu ne į tą postą atsakėt.  4u.gif 

Kalbėjome juk apie Irreelle virtuvę. smile.gif Tad spalvas jos virtuvei pasiūliau, bet tik įdomumo dėlei.
Atsakyti
Neleidzia cituoti unsure.gif

Tanite, sonines 40 cm gylio. Kriaukle ir pries tai buvo panasioje vietoje tik arciau sienos, tai tas tarpas tarp plautuves ir kaitlentes visuomet nebuvo didelis, gal max 40 cm :hm;

Zirzile, teisingai, standartine virtuve senesniam daugiabutyje su isversta duru siena. Nera kur issiplest labai ....

Longger, indaploves neplanuojam statyti. Plano neturiu, bet fotkes tokios, viena siena 3 m.(minus saldytuvui, nes jo tikrai nera daugiau kur statyti), o kitas uzsukimas 1.30..kraukles irgi jau nepastumsim, nes neuzteks vamzdziu, jau skaitliukai uzplombuoti... zodziu nekazka...

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

tie langeliai ant sienu tai deliojomes ka tik su meisru kur tas tamsias plyteles ideti, nusprendem, kad jos bus tik 5, uzteks matomam plote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 21 gruodžio 2016 - 12:43
QUOTE(longger @ 2016 12 21, 14:30)
kol nepamatysiu plano - neįtikinsite, o virtuvėje planuoti darbo zoną priešingoje pusėje nei langas aplamai klaida esminė ir pagrindinė.
1,3x2,4 - čia jūs nustatėte tą dydį, automatiškai atimdama 60cm šaldytuvui. O ar tikrai jo neina pastatyt kitaip/kitur? O ir nedarant to 1,3m užsukimo virtuvė daug tvarkingesnė gaunasi. Tuos du metrus ir turiu galvoje. realiai sienos yra 3 metrai. bet va viską darome tam, kad liktų 2m ar mažiau. Kodėl?

nesvarbu  4u.gif ne man ten gyvent. O ir nebūtinai tai, kas patogu/nepatogu man, taip pat turi atrodyti ir kitoms  4u.gif

Negaliu tam nepritarti. Taip, darbo zona prie lango yra teisingiausias pasirinkimas, todėl kurdamos naujas virtuves, naujuose namuose taip ir planuojame, bet bute, su esamais langais ir palangėmis ne visada ta darbo zona gali gautis patogi ir naudotina prisitaikant prie esamo langų aukščio.
Nebursiu iš kavos tirščių, tegul Irrelle įkels patalpos planą, gal tai visai ne tas virtuvės tipas, kurį aš įsivaizduoju. Bet kokiu atveju aš nebandau įrodyt, kad plautuvė ir kaitlentė šalia yra gerai, aišku, kad tai yra blogai, bet į keptuves plaunant indus nesitaško.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 12 21, 12:42)
Nebursiu iš kavos tirščių, tegul Irrelle įkels patalpos planą, gal tai visai ne tas virtuvės tipas, kurį aš įsivaizduoju. Bet kokiu atveju aš nebandau įrodyt, kad plautuvė ir kaitlentė šalia yra gerai, aišku, kad tai yra blogai, bet į keptuves plaunant indus nesitaško.

Teisingai nupasakojot ir del isplanavimo ir del taskymosi. Nera dar man buve taip, kad apsitaskytu kaitlente
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 21, 12:52)
Teisingai nupasakojot ir del isplanavimo ir del taskymosi. Nera dar man buve taip, kad apsitaskytu kaitlente

kokio plocio stalciu blokas suplanuotas kur prie saldytuvo ir ar turite galimybe stumti kaitlente?
Atsakyti