Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Sense @ 2018 03 08, 10:41)

oi dekui supratau 4u.gif aham jau isivaizduoju kokia dulkiu kaupykla unsure.gif as kai tingine,tai man ragas butu doh.gif
Atsakyti
Ka darote su siuksliu kibirais? Kaip patogiau - stalcius ar dureles, po kriaukle ar šalia? Investuojat i sistemas ar statot paprastus kibirus? Kazkaip netiketai sudetingas klausimas pasirode 😂
Atsakyti
Iš pradžių galvojau apie sistemą, bet noriu dėti didelį kibirą, tai tiesiog statysiu į spintelę. Buvau radus sistemą, kur bėgeliai prisitvirtina prie sienelės spintelėje, bet tada man kiti reikalai netelpa, tai mečiau šią idėją. Meistrai sakė, kad jei matysiu, jog man vis tik tos sistemos reikia, tai įdės vėliau. etrukme.lt arba brasa.lt yra pavyzdžių.
Atsakyti
Del tos sistemos vėliau irgi teisybė. Lengvai montuojasi ant tų pačių durelių. Tik dažniausiai turbūt būna - nepasidarei iš karto, tai jau vėliau nebepasidarysi biggrin.gif
Atsakyti

Labukas visom🤗🤗🤗🤗Jetus kaip reikia patarimu dėl virtuvės stalvirsio,nes siuo metu kaip tik tas etapas,kai reikia apsispęsti galutinai😥😥😥😥😥labai norejau coriano,bet kai paskaiciavo,net tūptelėjau😣😣😣😣gal galit patarti ar verta investuoti tokius pinigus i coriana,gal kas naudojate kitus plonus stalvirsius ir kaina padoresne???ačiū išankstinis🤗🤗🤗🤗lauksiu atsiliepimu,komentarų ir pasiūlymų🤗🤗🤗🤗

Atsakyti

Merginos, o gal kas eksploatuojat tas juodas ale mokyklines lentas sienas/jų intarpus? Pasiteisino ar nelabai?

Atsakyti

Sveikos planuotojos profės! Jei galite paaiškinkite neišmanėlei: kaip daromos ir ar brangios tokios "rankenėlės" stalčiams:

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos, noreciau sulaukti nuomoniu del sio virtuves eskizo. Kazkaip atrodo daugokai dureliu... Bet spinteles gana placios, 60cm, ir kad darinetusi tik i viena puse atrodo nelabai patogu butu. Pakeliamu i virsu nelabai norim su vyru. Bet turbut nelabai ka naujo ir sugalvosi  :hmm:  

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos planuotojos profės! Jei galite paaiškinkite neišmanėlei: kaip daromos ir ar brangios tokios "rankenėlės" stalčiams:

kaip aš suprantu, čia frezuojamos rankenos iš mdf. Kainų nežinau, bet kaip supratau iš pokalbių nepigus variantas.

Mano klausimukas- ar už virtuvės komplekto dedamos grindjuostės?

Atsakyti

Sveikos, noreciau sulaukti nuomoniu del sio virtuves eskizo. Kazkaip atrodo daugokai dureliu... Bet spinteles gana placios, 60cm, ir kad darinetusi tik i viena puse atrodo nelabai patogu butu. Pakeliamu i virsu nelabai norim su vyru. Bet turbut nelabai ka naujo ir sugalvosi  :hmm:  
Kodėl apačioje tiek mažai stalciu? Kodel po plautuvė dvi durelės? Kam tas apendiksas virsuje? Koks patalpos aukštis?. Ar gartraukis spintelė negali buti vienodo aukščio kaip greta esančios spintelės? Ar ne per aukštai mikrobange? Orkaite galima leisti per tą stalciu žemiau. Ir kaitlentė stumti bent per 30 cm į kairę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 27 kovo 2018 - 06:49

planavome virtuvę iš laminuotos plokštės, nenorėjau išsikišančių rankenėlių, todėl rinkausi iš aliuminio profilių, būtų kainavę visai virtuvei mažiausiai 300 eur. išfrezuotos plokštėje rankenėlės gali būti dažytoje plokštėje, perskaičiavo meistrai, gavosi virtuvė su išfrezuotom rankenėlėm 600 eur brangiau, taigi iš viso 300 eur skirtumas. kadangi norėjau taip ir ne kitaip, padarėme virtuvę iš dažytos plokštės.

Atsakyti

Azu, 27 Kov 2018 - 07:41, parašė:

Kodėl apačioje tiek mažai stalciu? Kodel po plautuvė dvi durelės? Kam tas apendiksas virsuje? Koks patalpos aukštis?. Ar gartraukis spintelė negali buti vienodo aukščio kaip greta esančios spintelės? Ar ne per aukštai mikrobange? Orkaite galima leisti per tą stalciu žemiau. Ir kaitlentė stumti bent per 30 cm į kairę.

Del stalciu kitaip tiesiog neiseina, nes kur orkaite imontuota, ten salia langas, su placia palange ir senas storas radiatorius cia pat, stalciai paprasciausiai atsidarytu vos per 15cm kazkur.
O ka siulytumet daryti po plautuve?
Apendiksas ten, nes toje vietoje ventiliacijos anga ir eina vamzdis gartraukiui, tiesiog taip noretusi ji paslepti.
Patalpos aukstis standartinis, senos statybos penkiaukstis namas.
Del orkaites ir mikrobanges ta pati situacija del palanges, jei nuleisti gerokai zemiau, orkaites dureles neatsidarys iki galo.

Vakar pakeitem projekta, kaitlente nustumem prie orkaites, tarpe cargo padarem. Virsuj padarem dvi eiles spinteliu po 80cm plocio ir islyginom ju auksti kur gartraukis turi buti.

Atsakyti