Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

turiu. Priežiūra super paprasta

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2018 04 04, 14:41)
<p>turiu. Priežiūra super paprasta</p>

Is kur uzsisakinejote? Paveikslas nepabodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(finy @ 2018 04 04, 14:37)
Neglaite labai grazi spalva virtuvinio:) kaip ji vadinasi? Gyvai ikejoj tokia svelnia rusva maciau tai irgi pasakiska smile.gif beje koki atstuma tarp spinteliu apatiniu irvirsutiniu darete?

Gal kas turite stikla tarp spintuciu. Ar lengva prieziura? rolleyes.gif

drauge turi veidrodi tarp spinteliu biggrin.gif ji pedante,sake prieziura paprasta biggrin.gif man tai atrodo misija neimanoma biggrin.gif
Piesiniai ,tai jau atgyveno savo man atrodo .
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2018 04 04, 07:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Neglaite" data-cid="72057987" data-time="1522784560">
<div>
<p>Pagaliau ir aš galiu džiaugtis savo naujiena. </p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>sveikinu sulaukus, svarbiausia, kad patenkinti  smile.gif</p>
<p>tik kažkaip rozetės aukštai.. čia specialiai taip darėt?</p>

geras pastebejimas. Gal irgi elektra vedziojo kol dar baldu nebuvo smile.gif pas mus elektra isvedziota,o dar smelis buvo ..tai ziuresim kaip cia bus..ar labai prasove su auksciu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 04 04, 15:16)
drauge turi veidrodi tarp spinteliu biggrin.gif ji pedante,sake prieziura paprasta biggrin.gif man tai atrodo misija neimanoma biggrin.gif
Piesiniai ,tai jau atgyveno savo man atrodo .
Papildyta:

geras pastebejimas. Gal irgi elektra vedziojo kol dar baldu nebuvo smile.gif pas mus elektra isvedziota,o dar smelis buvo ..tai ziuresim kaip cia bus..ar labai prasove su auksciu

O tai kas dabar neatgyvene? Ka tada deti? unsure.gif
Uj pas mus irgi ant smelio elektra vedziota, tikiuosi pataikem bent biski biggrin.gif
Atsakyti

Na štai ji :)

Sveikinu su virtuve, smagu matyti drąsesnius sprendimus. O ką dėsite tarp spintelių? Kažko dar trūksta, kad vaizdas būtų iki galo išbaigtas.

Atsakyti

drauge turi veidrodi tarp spinteliu biggrin.gifji pedante,sake prieziura paprasta biggrin.gif

na, jei blizginti veidrodžius pramoga, tada tikrai nieko sudėtingo :D arba jei vienintelis virtuvėje naudojamas daiktas yra kavos aparatas, na ir dar mikrobangė :)

Atsakyti

sveikinu sulaukus, svarbiausia, kad patenkinti  :)

tik kažkaip rozetės aukštai.. čia specialiai taip darėt?

Konsultavomės su elektriku, taip patarė, taip padarėm. Neklauskit kodėl. Man tai normalus aukštis atrodo. Tiesą sakant, net neatkreipiau dėmesio kol neparašėt, 

Jei geri mechanizmai sudeti,niekaip negali atrodyt,kad nukris.

Pasakykit tai mano smegenims :D

Neglaite labai grazi spalva virtuvinio:) kaip ji vadinasi? Gyvai ikejoj tokia svelnia rusva maciau tai irgi pasakiska smile.gifbeje koki atstuma tarp spinteliu apatiniu irvirsutiniu darete?

Egger plokštė U727 ST9. Šiaip tai buvau nusižiūrėjus pilką, bet paskui derinau prie stalviršio ir gavos geriau nei norėjau :)

Atstumas 60 сm. 

Atsakyti

Sveikinu su virtuve, smagu matyti drąsesnius sprendimus. O ką dėsite tarp spintelių? Kažko dar trūksta, kad vaizdas būtų iki galo išbaigtas.

Jau įdėta - balta baldine plokštė, projektuotojas turi namie, dievagojosi, kad gerai valosi, matysim. Šiaip norėjau keraminių plytelių. 

Ko jūsų akimis trūksta? Man trūksta medžio spalvos plokštės / juostos apačioje tarp plintuso ir spintelių, bet arba ji arba indaplovė, neatsidarytu.. .

Atsakyti

Pas mane stiklo sienelė be jokių paveikslų, labai panašios spalvos kaip sienos

Atsakyti
Kad prakalbot apie mėlyną spalvą, prisipažinsiu, prieš porą savaičių persidažiau į tamsiai pilkai mėlyną, man patinka smile.gif
Atsakyti

Jau įdėta - balta baldine plokštė, projektuotojas turi namie, dievagojosi, kad gerai valosi, matysim. Šiaip norėjau keraminių plytelių. 

Ko jūsų akimis trūksta? Man trūksta medžio spalvos plokštės / juostos apačioje tarp plintuso ir spintelių, bet arba ji arba indaplovė, neatsidarytu.. .

Tas tiesa, apačioje medinė juostelė įrėmintų spinteles. Bet jei negalima, tai ką čia bepadarysi  :4u: 

Tarp spintelių gal norėtųsi kažkokios spalvos ar faktūros dabartinis baltas (balkšvas?) lygus paviršius kiek blankokas prie tokios virtuvės. Bet naudojant stalviršis apsidėlios visokiu gėriu ir nieko turbūt nebetrūks  :angel2: 

Atsakyti

Na štai ji :) 21188095_m.jpg Šiukšliadėžė stalčiuje gėris :) pagaliau nereik lentelės kišti į spintelę, kad duonos trupinius nukratyt  :D​ smulkmena, bet.

Darbastalis 1,30 m!

Zuzla, o tav nuostabios virtuvės  :yahoo:​  viršutinių spintelių gylis 60 ir 35 cm?

Atsakyti