turiu. Priežiūra super paprasta
Is kur uzsisakinejote? Paveikslas nepabodo?

Gal kas turite stikla tarp spintuciu. Ar lengva prieziura?

drauge turi veidrodi tarp spinteliu

Piesiniai ,tai jau atgyveno savo man atrodo .
Papildyta:
<div>
<p>Pagaliau ir aš galiu džiaugtis savo naujiena. </p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>sveikinu sulaukus, svarbiausia, kad patenkinti

<p>tik kažkaip rozetės aukštai.. čia specialiai taip darėt?</p>
geras pastebejimas. Gal irgi elektra vedziojo kol dar baldu nebuvo

Piesiniai ,tai jau atgyveno savo man atrodo .
Papildyta:
geras pastebejimas. Gal irgi elektra vedziojo kol dar baldu nebuvo

O tai kas dabar neatgyvene? Ka tada deti?

Uj pas mus irgi ant smelio elektra vedziota, tikiuosi pataikem bent biski

sveikinu sulaukus, svarbiausia, kad patenkinti
tik kažkaip rozetės aukštai.. čia specialiai taip darėt?
Konsultavomės su elektriku, taip patarė, taip padarėm. Neklauskit kodėl. Man tai normalus aukštis atrodo. Tiesą sakant, net neatkreipiau dėmesio kol neparašėt,
Jei geri mechanizmai sudeti,niekaip negali atrodyt,kad nukris.
Pasakykit tai mano smegenims
Neglaite labai grazi spalva virtuvinio:) kaip ji vadinasi? Gyvai ikejoj tokia svelnia rusva maciau tai irgi pasakiska
beje koki atstuma tarp spinteliu apatiniu irvirsutiniu darete?
Egger plokštė U727 ST9. Šiaip tai buvau nusižiūrėjus pilką, bet paskui derinau prie stalviršio ir gavos geriau nei norėjau
Atstumas 60 сm.
Sveikinu su virtuve, smagu matyti drąsesnius sprendimus. O ką dėsite tarp spintelių? Kažko dar trūksta, kad vaizdas būtų iki galo išbaigtas.
Jau įdėta - balta baldine plokštė, projektuotojas turi namie, dievagojosi, kad gerai valosi, matysim. Šiaip norėjau keraminių plytelių.
Ko jūsų akimis trūksta? Man trūksta medžio spalvos plokštės / juostos apačioje tarp plintuso ir spintelių, bet arba ji arba indaplovė, neatsidarytu.. .
Pas mane stiklo sienelė be jokių paveikslų, labai panašios spalvos kaip sienos

Jau įdėta - balta baldine plokštė, projektuotojas turi namie, dievagojosi, kad gerai valosi, matysim. Šiaip norėjau keraminių plytelių.
Ko jūsų akimis trūksta? Man trūksta medžio spalvos plokštės / juostos apačioje tarp plintuso ir spintelių, bet arba ji arba indaplovė, neatsidarytu.. .
Tas tiesa, apačioje medinė juostelė įrėmintų spinteles. Bet jei negalima, tai ką čia bepadarysi
Tarp spintelių gal norėtųsi kažkokios spalvos ar faktūros dabartinis baltas (balkšvas?) lygus paviršius kiek blankokas prie tokios virtuvės. Bet naudojant stalviršis apsidėlios visokiu gėriu ir nieko turbūt nebetrūks
Na štai ji
![]()
Šiukšliadėžė stalčiuje gėris
pagaliau nereik lentelės kišti į spintelę, kad duonos trupinius nukratyt
smulkmena, bet.
Darbastalis 1,30 m!
Zuzla, o tav nuostabios virtuvės viršutinių spintelių gylis 60 ir 35 cm?