Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Tas tiesa, apačioje medinė juostelė įrėmintų spinteles. Bet jei negalima, tai ką čia bepadarysi  :4u:

Tarp spintelių gal norėtųsi kažkokios spalvos ar faktūros dabartinis baltas (balkšvas?) lygus paviršius kiek blankokas prie tokios virtuvės. Bet naudojant stalviršis apsidėlios visokiu gėriu ir nieko turbūt nebetrūks  :angel2:

tai kad neapsidėlios, taip ir gyvenu paprastai - ant stalviršio arbatinukas, kaip matot, beveik už kampo, ir giliau kampe, nesimato, pora butelių mineralinio ir stiklinė. norėjau dėti šių plytelių derinį

21261173_m.jpg

bet vėl gi, plytelė 20x20, tarpas tarp spintelių 55, kažin, ar būtų gražu, kai dalis raštuotos plytelės matosi, dalis ne, o vienoj eilėj dėti nenorėjau.

gal paieškot kokios lipnios plėvelės su nekrentančiu į akį rusvos spalvos raštu...

Atsakyti

Zuzla, o tav nuostabios virtuvės  :yahoo:​  viršutinių spintelių gylis 60 ir 35 cm?

ačiū, turbūt  :D sakyčiau labiau 60 ir 30

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 balandžio 2018 - 13:12

ačiū, turbūt  :D sakyčiau labiau 60 ir 30

Dažyta MDF su išfrezuotos rankenėlėmis ar TIP-ON stalčiai apatiniai?

O kaip indaplovė atsidaro - nesunkiai, nagai sveiki?

Gal kas planavote/turite geriamo vandens sistemą?

Pridėta:

• Priedas  vanduo.png   322,89KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorzet: 05 balandžio 2018 - 13:58

Dažyta MDF su išfrezuotos rankenėlėmis ar TIP-ON stalčiai apatiniai?

O kaip indaplovė atsidaro - nesunkiai, nagai sveiki?

dažyta su išfrezuotom. indaplovė nesunkiai, šaldiklis sunkiau, nagai sveiki  :nail: reik ne iš viršaus imti, o gulščiau, priprantama. su paspaudimu nedaryčiau nei viršutinių, nei apatinių spintelių/stalčių. mano taip atsidaro tik pačiam viršuj, bet jos labai retai bus naudojamos.

Atsakyti

tai kad neapsidėlios, taip ir gyvenu paprastai - ant stalviršio arbatinukas, kaip matot, beveik už kampo, ir giliau kampe, nesimato, pora butelių mineralinio ir stiklinė. norėjau dėti šių plytelių derinį

bet vėl gi, plytelė 20x20, tarpas tarp spintelių 55, kažin, ar būtų gražu, kai dalis raštuotos plytelės matosi, dalis ne, o vienoj eilėj dėti nenorėjau.

gal paieškot kokios lipnios plėvelės su nekrentančiu į akį rusvos spalvos raštu...

20x20 plytelės, ypač su ornamentu, kuris pjautųsi pusiau, gal ir ne geriausias variantas tokiu atveju, bet būna ir kitokių formatų plytelių kur dėkingiau prisipjautų. Arba dėti kampu (rombukais). Bet dabar jau ne variantas plytelės, kai plokštė uždėta.

Su plėvele susidurti neteko, reiktų kokybiško produkto, kad atlaikytų karštį ir riebalus, bei meistro, kuris kokybiškai užklijuotų. Esu lyg girdėjusi, kad galima (termopale?) nusipirkti plėvelės, kurią klijuoja ant laminuotų plokščių, tik namų sąlygomis sudėtinga gerai priklijuoti. 

Aišku, klausimas, ar čia kažką iš viso keisti, ar palikti kaip yra  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliulietu: 05 balandžio 2018 - 15:05
o as gal net palikciau siena kaip yra..nezinau sunkokai su tom plytelem,nes virtuve melyna, aplink tas rudas medis ir dar jeigu plyteles kitokiso spalvos gausis kose g.gif sunkus atvejis..reiktu gal internete pasiieskoti ideju..gal plokste baldine geriau butu ? ar siaip stiklas permatomas ax.gif
Atsakyti

o as gal net palikciau siena kaip yra..nezinau sunkokai su tom plytelem,nes virtuve melyna, aplink tas rudas medis ir dar jeigu plyteles kitokiso spalvos gausis kose g.gifsunkus atvejis..reiktu gal internete pasiieskoti ideju..gal plokste baldine geriau butu ? ar siaip stiklas permatomas ax.gif

plytelės, kurias rodžiau, nėra kitokios spalvos :) derintųsi prie medžio. ir joks čia sunkus atvejis, man tikrai gerai taip :) ką nors darysiu, kai atsibos, o dabar tiesiog pamąstymai.

Atsakyti

Na štai ji :) 21188095_m.jpg Šiukšliadėžė stalčiuje gėris :) pagaliau nereik lentelės kišti į spintelę, kad duonos trupinius nukratyt  :D​ smulkmena, bet.

Darbastalis 1,30 m!

Gal galit parodyt siuksliadeze?  medzio imitacijos spinteles i sonus atidaromos? kokia jusu kaitlente? orkaite specialiai pazeminot, lyginant su stalvirsiu? ar patogi spintele virs orkaites? Kokie stalciu auksciai gavosi? Kiek kainavo(galit i AZ) ?:) Mano labai panasi bus, viskas idomu! :)

Atsakyti
prie 92 cm. aukščio salos kokias kėdes rinktis - 65, 70 ar 75 cm ? unsure.gif
Atsakyti

Gal galit parodyt siuksliadeze?  medzio imitacijos spinteles i sonus atidaromos? kokia jusu kaitlente? orkaite specialiai pazeminot, lyginant su stalvirsiu? ar patogi spintele virs orkaites? Kokie stalciu auksciai gavosi? Kiek kainavo(galit i AZ) ? :) Mano labai panasi bus, viskas idomu! :)

kadangi ne namie, tai įdėsiu ne savo, šiukšliadėžė tokio tipo, tik šonai ne metaliniai, o iš baldinės plokštės, į gylį telpa tik vienas kibiras, nes trukdo kriauklės sifonas

rv-5349-1527dm-2-s3.jpg

"medinės" visos varstomos, paėmus iš apačios. kaitlentė indukcinė, ir pastebėjau, kad iš tikrųjų šilta stalčiuje po ja ilgiau panaudojus. taip, orkaitę žeminome specialiai, sulyginant su viršutinio stalčiaus apačia. spintelė virš orkaitės atsidaro nuo paspaudimo, naudojamės palyginus nedažnai, viduje dvi lentynos, žemesnėje mikrobangė, viršutinėje baras. stalčių aukščių dabar nepasakysiu :)

a, stalviršio aukštis 91 cm, labai patogu man su 168, reik atprasti susikuprinus stovėti, nes dabar galiu tiesia nugara dirbti  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 balandžio 2018 - 12:41
QUOTE(zuzla @ 2018 04 06, 12:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tiga" data-cid="72060583" data-time="1523003975">
<div>
<p>Gal galit parodyt siuksliadeze?  medzio imitacijos spinteles i sonus atidaromos? kokia jusu kaitlente? orkaite specialiai pazeminot, lyginant su stalvirsiu? ar patogi spintele virs orkaites? Kokie stalciu auksciai gavosi? Kiek kainavo(galit i AZ) ? smile.gif Mano labai panasi bus, viskas idomu! smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>kadangi ne namie, tai įdėsiu ne savo, šiukšliadėžė tokio tipo, tik šonai ne metaliniai, o iš baldinės plokštės, į gylį telpa tik vienas kibiras, nes trukdo kriauklės sifonas</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p>"medinės" visos varstomos, paėmus iš apačios. kaitlentė indukcinė, ir pastebėjau, kad iš tikrųjų šilta stalčiuje po ja ilgiau panaudojus. taip, orkaitę žeminome specialiai, sulyginant su viršutinio stalčiaus apačia. spintelė virš orkaitės atsidaro nuo paspaudimo, naudojamės palyginus nedažnai, viduje dvi lentynos, žemesnėje mikrobangė, viršutinėje baras. stalčių aukščių dabar nepasakysiu smile.gif</p>
<p>a, stalviršio aukštis 91 cm, labai patogu man su 168, reik atprasti susikuprinus stovėti, nes dabar galiu tiesia nugara dirbti  thumbup.gif</p>

Na gal mano tuomet nebus per aukšti, turėtų gautis kokie 94cm. Bet mano ūgis 1,72. Čia pagrindinė baimė dėl virtuvės..
Atsakyti

Mano ūgis 175, virtuvė 93, tai dirbti labai patogu, bet jau minkyti tešlą...iš karto pečių liniją pakerta, nes per aukštai gaunas. Aišku retokai tokie darbai būna, ir gal man čia vienai tiktai, nes per visas temas kiek skaičiau nieks nesiskundė.

Atsakyti