Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Nesiskundžia, nes niekas rankomis nebeminko. Yra duonkepės, kitchenaidai, kenwoodai ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 11 balandžio 2018 - 05:04

Kažkas skundėsi ir ėjo ant valgomojo stalo minkyti :)

Atsakyti

Kodėl nebeminko? Minko. Tikrai ne visas tešlas su prietaisais darau. Mano ūgis 167, stalviršis 86 ir man labai gerai. Tikrai nenorėčiau 91. Pas brolį toks, tai man kažkaip nepatinka, kad kai reikia puodus kilnoti, aukštai alkūnes tenka kelt, na va ir tešlos minkymas psirodo, būtų nepatogus

Atsakyti

bet užtad nugara tiesi :)

Atsakyti

Jo, bet šiaip užkeliant pečius irgi yra neteisingas judesys, kuris gali paskatinti įtampos atsiradimą pečių juostoje

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 11 balandžio 2018 - 14:54

o kiek kartų/laiko keliame puodus? 1-2 ir padaryta. man atrodo, daug daugiau laiko skiriame maisto paruošimui stovint prie darbastalio.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 04 11, 15:04)
<p>o kiek kartų/laiko keliame puodus? 1-2 ir padaryta. man atrodo, daug daugiau laiko skiriame maisto paruošimui stovint prie darbastalio.</p>

pritariu. visi darzoviu, mesos pjaustymai man uztrunka gerokai ilgiau, nei padeti puoda ant virykles. tiesa teslos neminkai, na gal per kaledas imbieriniam sausainiams, bet ta galima daryt ant stalo. tesla blynams plaku plaktuvu, tai kiek pakelta ranka neapsunkina. mano ugis 166, stalvirsis 92. pas mama 86, tai jauciuosi kaip milzine pas ja virtuvej biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki. Klausykite, o kodėl įmontuojamą techniką turi pajungti sertifikuotas technikas? Kaip tai susiję su garantija technikai?

Atsakyti
QUOTE(Flow_ @ 2018 02 09, 10:39)
Mūsų labai panaši virtuvė. Pabandysiu įkelti foto, jei pavyks. Taip pat prasidės šaldytuvu, paskui bus ūkinė su orkaite ir mikrobange. Kadangi kairinė mūsų siena 3m, dariau pakeltą, nors irgi buvo daug dvejonių. Palei langa mes turim 2,37m, ten talpinsim indaplove, kriauklę ir kampinė spintelę.
Dešinėj pusėj turime 0.7m laisvos vietos, bus stalčiai.
Pakabinamos spintelės bus tik kairėj pusėj, pas mus iki lango 0,63m, laiptinio principo. Labai norėjau aventuso mechanizmo, bet daugumos nuomonė nulėmė, kad bus laiptinės:)
http://www.part.lt/i...7f6824fe961.jpg
Papildyta:
Aš jūsų variantu, kaip ir pas save, daryčiau toj 2m sienoj dar pasidėjimo (stalčius ar spinteles). Ten dar ūr indaplovė lengvai tilptu.

idomu kiek uz tokia virtuve paskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2018 04 11, 08:46)
<p>Kodėl nebeminko? Minko. Tikrai ne visas tešlas su prietaisais darau. Mano ūgis 167, stalviršis 86 ir man labai gerai. Tikrai nenorėčiau 91. Pas brolį toks, tai man kažkaip nepatinka, kad kai reikia puodus kilnoti, aukštai alkūnes tenka kelt, na va ir tešlos minkymas psirodo, būtų nepatogus</p>

as irgi tik uz 86 drinks_cheers.gif ziauriai nepatogu aukstesnis stalvirsis . Aisku as pati esu neauksta smile.gif nors vyras 1,91 .
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2018 04 12, 20:13)
idomu kiek uz tokia virtuve paskaiciavo?

Jos kaina 3000. Aventos pakelejai 2, virsutines nuo paspaudimo, visi 7 blum stalciai, mdf dazytas, karusele, irankine, led apsvietimas.
Atsakyti

kadangi ne namie, tai įdėsiu ne savo, šiukšliadėžė tokio tipo, tik šonai ne metaliniai, o iš baldinės plokštės, į gylį telpa tik vienas kibiras, nes trukdo kriauklės sifonas

"medinės" visos varstomos, paėmus iš apačios. kaitlentė indukcinė, ir pastebėjau, kad iš tikrųjų šilta stalčiuje po ja ilgiau panaudojus. taip, orkaitę žeminome specialiai, sulyginant su viršutinio stalčiaus apačia. spintelė virš orkaitės atsidaro nuo paspaudimo, naudojamės palyginus nedažnai, viduje dvi lentynos, žemesnėje mikrobangė, viršutinėje baras. stalčių aukščių dabar nepasakysiu :)

a, stalviršio aukštis 91 cm, labai patogu man su 168, reik atprasti susikuprinus stovėti, nes dabar galiu tiesia nugara dirbti  :super:

Aš ieškau vietos kur įkišti mikrobangų krosnelę, o jūs išmąstėt įkišti į spintelę virš orkaitės į uždaromą lentyną. Sumaniai. Ar patogu naudotis?

Atsakyti