Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Aš ieškau vietos kur įkišti mikrobangų krosnelę, o jūs išmąstėt įkišti į spintelę virš orkaitės į uždaromą lentyną. Sumaniai. Ar patogu naudotis?

na, reikia spintelę atidaryti, toks ir nepatogumas. antras, bent jau pas mus, mikrobangės durelės atsidaro į kitą pusę :)

kai mikrobangė veikia, spintelės durys atidarytos, tai jau kartą dėjausi kakta eidama į virtuvę  :D bet čia iš įpročio nebuvimo.. bet mes specialiai darėme taip, kad mikrobange būtų naudotis nepatogu ir ilgainiui galėtume jos atsisakyti.

Atsakyti

Žmonės sugeba labai greitai priprasti gyventi nepatogiai :)

Atsakyti

Žmonės sugeba labai greitai priprasti gyventi nepatogiai :)

būna ir taip, bet jau kartais pagaunu save einant link mikrobangės ir galvojant, ne, trauksiu keptuvę pasišildyt :)

Atsakyti
sveikos ,noriu paklausti,ar kas darete imontuojama gartrauki 60cm atstumu virs dujines kaitlentes,reikalavimai yra minimum 65cm,o kai kur 70cm.Ar nepakelia dazu,ar neperkaista spinteles apacia
Atsakyti
Sveikos. As irgi pradesiu ieskoti virtuves baldu ir montavimo. Pirma karta susiduriu su tokia situacija. Tai net neisivaizduoju nuo ko pradeti biggrin.gif

Gal galite mazdaug pasakyti kiek kainuotu 3m ilgio virtuve? Noriu ekonominio varianto smile.gif kad isivaizduociau kiek pinigeliu tam reikia skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare.eratnig @ 2018 04 19, 10:28)
Sveikos. As irgi pradesiu ieskoti virtuves baldu ir montavimo. Pirma karta susiduriu su tokia situacija. Tai net neisivaizduoju nuo ko pradeti biggrin.gif

Gal galite mazdaug pasakyti kiek kainuotu 3m ilgio virtuve? Noriu ekonominio varianto smile.gif kad isivaizduociau kiek pinigeliu tam reikia skirti smile.gif

tokiu atveju rinkciausi Ikea virtuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bunsha @ 2018 04 18, 23:30)
sveikos ,noriu paklausti,ar kas darete imontuojama gartrauki 60cm atstumu virs dujines kaitlentes,reikalavimai yra minimum 65cm,o kai kur 70cm.Ar nepakelia dazu,ar neperkaista spinteles apacia

1 m plius minus 600 eu.
Atsakyti

tokiu atveju rinkciausi Ikea virtuves smile.gif

Aš nesirinkčiau ikea baldų, kurie bus nuolat naudojami. Indauja, knygų spinta ir pan. - taip, bet virtuvė - ne :) 

Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2018 04 19, 20:39)
1 m plius minus 600 eu.

pas mus iseina 470eu ,neskaiciuojant Compact stalvirsio kuris dar + 900/1000eu
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2018 04 19, 21:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="erikiuxxx" data-cid="72075715" data-time="1524152295"><div><p>tokiu atveju rinkciausi Ikea virtuves vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš nesirinkčiau ikea baldų, kurie bus nuolat naudojami. Indauja, knygų spinta ir pan. - taip, bet virtuvė - ne smile.gif </p>

o man pasirode tos virstuves visiskai neblogos ax.gif

Buvo diskusija del mikrobangiu, as labai dziugiuosi,kad naujuose namuose mes jos atsisakom wub.gif Ziuresim ,kaip susigyvensime smile.gif Drauge turi kazkokia garine orkaite,sake kazkas wow...
Atsakyti

o man pasirode tos virstuves visiskai neblogos ax.gif

jums pasirodė ar naudojates? :) vyras darbe turėjo, tai nebuvo patenkintas naudojimu, kokybe, draugai korpusinius vaiko kambario baldus turi, tai po metų kampai apsilupinėjo..

nesu nusiteikusi prieš ikea, pati turiu spintelę prie lovos, spintą knygoms savaitgalį pirksiu, bet žiūriu tik tokius baldus, kurie būtų mažai naudojami, kad po metų kitų nekiltų noras keisti.

Atsakyti
Ikea yra ir geru ir "pigiu" produktu. Virtuviu pasirinkime yra tikrai gana kokybisku fasadu ir tikrai galima susikomplektuoti toki varianta, kurs niekuom nenusileis pagamintam individualiai. Furnitura Ikea'jai gamina Blumas, aksesuaru ten galybe, mokant rinktis tikrai yra is ko.
Atsakyti
pasirinkus gerus produktus, tikriausiai gautusi ne ekonominis variantas :)
Atsakyti