Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Juodai @ 2017 01 05, 21:11)
Todėl, kad tai yra nesaugu.
O kodėl tų papildomų spintelių negalit pasidaryti po vadinamu "baru"? Kaip jis ten dabar - tiesiog iš plytų pamūrytas ir viskas? Po juo nėra spintelių?

Po baru tik 27cm, mažai vietos spintelėms
vartotojo įkelta nuotrauka
Kažkodėl apvertė foto ant šono
Baras sumūrytas iš plytų ir iš virtuvės tapetais skystais išklijuota, o iš svetainės dekoratyviniu akmeniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskutne: 05 sausio 2017 - 21:22
QUOTE(Y2K @ 2017 01 05, 20:14)
Taip viršutinėms tada reikia push to open. Dar yra patogus bet brangus variantas daryti pakeliamas dureles kaip čia: pats pirmas https://www.youtube....h?v=zU8XdHoy-3s Toks su rankenom turėtų būti patogiau, jei spintelės didelės.
Papildyta:

Aš apie funkcijas ir esmę, ne vaizdą.

A tas tai jo biggrin.gif va mastau apie ta garu funkcija. Kažin ar ji gera? Tiesa pasakius su funkcijom esu žalia biggrin.gif prasau patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2017 01 05, 22:18)
Po baru tik 27cm, mažai vietos spintelėms

Griaučiau tą "barą" lauk, daryčiau normalią pussalę su stalčiais į virtuvės pusę. Tiesa, reikėtų kad tarp stalviršių (virtuvinio prie sienos ir pussalės) būtų kaip minimum 1m atstumas, idealu, jeigu išeitų 1,2m.

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 05, 20:20)
pupa01,
galiu klausimą? šiaip, patart čia nieko nepatarsiu, bet labai cekava pasidarė. Čia jūs norit tokios todėl kad norėt, nes galit tokios norėt? nu kaip aš varinio stalviršio, ar čia jūs dairotės naujos įrangos į mokyklos virtuvę?  g.gif

Nes gaminu daug biggrin.gif bet aisku tai galima daryti ir įprastoje kaitlentej smile.gif dizainas man labai patinka smile.gif tai turbut cia numeris vienas smile.gif patinka kepti mesa o po to pyragus(o va tas erzina kad turiu laukti biggrin.gif bet kaip ir sakiau man super dizainas
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2017 01 05, 21:32)
Griaučiau tą "barą" lauk, daryčiau normalią pussalę su stalčiais į virtuvės pusę. Tiesa, reikėtų kad tarp stalviršių (virtuvinio prie sienos ir pussalės) būtų kaip minimum 1m atstumas, idealu, jeigu išeitų 1,2m.

Čia vėl akmuo į vyro daržą. Norėjau aš iš baldinės plokštės baro kaip baldo. O vyras įsivaizdavo, kad tai kaip siena turi būti. Tvirta ir nepajudinama. Bet tiek pinigų sukišta į tą akmenį ir jau dulkių griaunant nesinori, tai negriausim. Į atstumo tai pakanka ir tiek kiek dabar yra, ypač, kad baru tuščia erdvė. Nenorėjome baro stumti toliau, nes taip sumažėtų svetainė, o joje dar turi tilpti kėdės prie baro ir sofa.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 05, 13:04)
Jonete, labai simpatiška virtuvė. O Fenix-o spalvą ar kodą gal prisimenat, nes ten lyg keli pilki yra.

Ačiū smile.gif va stalviršio nuoroda
http://www.termopala...talvirsiai/5283

Longger, jo visi fasadai dažyti blizgiai smile.gif

Juodai, planavau romanetę dėti panašios spalvos kaip valgomojo kėdžių, bet nežinia kada jas nusipirksim biggrin.gif

Rosenda, pakolkas aš labai patenkinta. Jokio kvapo nėra, pirštų antspaudų nesimato ir lengvai valosi. Radau vieną minusą, vyras juokiasi, kad nusišneku, tai gal tada geriau viešai nenusišnekėsiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonete: 05 sausio 2017 - 23:13
QUOTE(Jonete @ 2017 01 05, 23:06)

Rosenda, pakolkas aš labai patenkinta. Jokio kvapo nėra, pirštų antspaudų nesimato ir lengvai valosi. Radau vieną minusą, vyras juokiasi, kad nusišneku, tai gal tada geriau viešai nenusišnekėsiu  ax.gif  biggrin.gif

Kokiii, tiek vyrai tai...
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2017 01 06, 01:11)
Kokiii,  tiek vyrai tai...

Kai ką nors padedi, tai garsas toks aštresnis, ant senojo stalviršio garsai buvo duslesni biggrin.gif lotuliukas.gif parašiau ir pačiai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 01 06, 00:38)
Kai ką nors padedi, tai garsas toks aštresnis, ant senojo stalviršio garsai buvo duslesni  biggrin.gif  lotuliukas.gif parašiau ir pačiai juokinga  biggrin.gif

umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2017 01 05, 21:37)
Nes gaminu daug biggrin.gif bet aisku tai galima daryti ir įprastoje kaitlentej smile.gif dizainas man labai patinka smile.gif tai turbut cia numeris vienas smile.gif patinka kepti mesa o po to pyragus(o va tas erzina kad turiu laukti biggrin.gif bet kaip ir sakiau man super dizainas

nu, jeigu vietos virtuvėj turit daug, gamint mėgstat ir gaminat - kodėl gi ne 4u.gif Man kaip tik norisi "išnaikint" virtuvę ir viską, kas įmanoma, darysiu integruotą. nedaryčiau orkaitės iš viso, bet mano diedams gali nepatikti, jeigu juos paliksiu be kūgelio ir visokių užkepėlių biggrin.gif bet įspūdingi jūsų norai wub.gif
Atsakyti

Čia vėl akmuo į vyro daržą. Norėjau aš iš baldinės plokštės baro kaip baldo. O vyras įsivaizdavo, kad tai kaip siena turi būti. Tvirta ir nepajudinama. Bet tiek pinigų sukišta į tą akmenį ir jau dulkių griaunant nesinori, tai negriausim. 

O iš ko ta baro siena pastatyta? Nepykit, bet atrodo, kad ne iš akmenų, o iš plastikinės apdailos.

Tas laiptas visų pirma nesaugu. Ir pati galite užsižiopsoti lėkdama iš virtuvės į svetainę su puodais bliūdais, ir vaikas gali atbulom žingsnį žengęs nukristi ir užsigauti... Antra, grožis labai nukenčia. Seniau darydavo kaip gaudavosi, vienur aukščiau, kitur žemiau, 5 m2 vienokių grindų, 10 m2 kitokių, kitam kambary trečiokios - bile yra... o šiais laikais stengiamasi, kad viskas būtų viename aukštyje, kuo vientisesnę grindų dangą daryti. Taip atrodo, kad erdvės daugiau, plius suvedimų nereikia daryti (gražiai padaryti sudėtinga, reikia geros idėjos, gerų rankų arba nemažai pinigų), tvarkytis lengviau (plius galima robotuką grindims siurbti paleisti). Dabar darotės taip, kaip buvo madinga prieš 20 metų...

Nepykit, bet vyras nesąmonių pridarė. Norint pravesti vamzdžius, šiais laikais nereikia visoje virtuvėje grindų pakelti. Vamzdžiai gali slėptis už virtuvės spintelių nugarėlių, arba juos galima į sieną įleisti ir užtaisyti.

Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2017 01 05, 21:41)
Čia vėl akmuo į vyro daržą. Norėjau aš iš baldinės plokštės baro kaip baldo. O vyras įsivaizdavo,  kad tai kaip siena turi būti. Tvirta ir nepajudinama. Bet tiek pinigų sukišta į tą akmenį ir jau dulkių griaunant nesinori,  tai negriausim. Į atstumo tai pakanka ir tiek kiek dabar yra,  ypač,  kad baru tuščia erdvė. Nenorėjome baro stumti toliau,  nes taip sumažėtų svetainė,  o joje dar turi tilpti kėdės prie baro ir sofa.

va taip ir būna, kai vyrai mūrininkai pradeda virtuvėje eismą reguliuot doh.gif
padarė pas mano sesę jos vyras irgi mūrinę sieną/atitvėrimą nuo svetainės. Tai padėk ir pagelbėk. Kokius pirmus 3-4 metus sesė kažkaip intensyviai aiškino kaip jai čia viskas gerai ir patogu. Aš nieko nesakiau. Dabar jau pati prasitaria, jog užknisa toks sprendimas. Jo, mūriniai baldai yra neįkainuojama vertybė. Nieko, kai kas ir lovas išsimūrina.
Jeigu laiko turit, tai pasibraižykite virtuve, su orkaite po virykle. Tada padalinkite stalčius į tris dalis: siaurą viršutinę, aukštesniu per vidurį ir aukščiausiu apačioje. Tada vietoje 2x80cm pasidarykite 2x55 ir 1x50, arba 1x60 ir 2x50. Turėsite tris siauresnius stalčių blokus vietoje 2 plačių. Atstumas kaip ir tas pats, bet pasidėjimas jau kitoks. Jeigu šiukšlinės po krieukle nedarot, tai ten irgi galima pagalvoti apie stalčių bloką. indaplovės kiek supratau neplanuojat? nu ir po baru (bent jau jo dalim) galima suroganizuoti spintelių negilių vieną bloką.
jeigu taip tinka, tada šaldytuvą kelkit į kairę pusę, tada darykite kažkokį tarpą (gal ~30cm?) su stalviršiu visokiam pasidėjimui ir gal kokiam virtuviniam prietaisui, tada kriauklę, tada darbinę zoną ir tada viryklę, bet irgi kiek atitrauktą nuo sienos. į kampą jos negrūskit. Nu va tada pabandykit pasižiūrėti ar taip nebūtų geriau. Juk nusipiešti daug nekainuoja, ar ne? 4u.gif
pakabinamas spinteles, patį viršų, galite daryti kiek gilesnį, t.y. ištrauktą į priekį. Aišku, patogumo nulis, bet vizualiai neblogai žiūrisi ir vis tiek ten kraunam labai retai naudojamą šlamštą. Ypač, jeigu trūksta pasidėjimo.
O šiaip, gerai kad dalinatės, šaunuolė! ir klauskit, nebijokit. Sukelsiu ir nuotraukų, jeigu raštu mintis ne visai aiškai padėliojau 4u.gif
Atsakyti