QUOTE(Meskutne @ 2017 01 05, 21:41)
Čia vėl akmuo į vyro daržą. Norėjau aš iš baldinės plokštės baro kaip baldo. O vyras įsivaizdavo, kad tai kaip siena turi būti. Tvirta ir nepajudinama. Bet tiek pinigų sukišta į tą akmenį ir jau dulkių griaunant nesinori, tai negriausim. Į atstumo tai pakanka ir tiek kiek dabar yra, ypač, kad baru tuščia erdvė. Nenorėjome baro stumti toliau, nes taip sumažėtų svetainė, o joje dar turi tilpti kėdės prie baro ir sofa.
va taip ir būna, kai vyrai mūrininkai pradeda virtuvėje eismą reguliuot
padarė pas mano sesę jos vyras irgi mūrinę sieną/atitvėrimą nuo svetainės. Tai padėk ir pagelbėk. Kokius pirmus 3-4 metus sesė kažkaip intensyviai aiškino kaip jai čia viskas gerai ir patogu. Aš nieko nesakiau. Dabar jau pati prasitaria, jog užknisa toks sprendimas. Jo, mūriniai baldai yra neįkainuojama vertybė. Nieko, kai kas ir lovas išsimūrina.
Jeigu laiko turit, tai pasibraižykite virtuve, su orkaite po virykle. Tada padalinkite stalčius į tris dalis: siaurą viršutinę, aukštesniu per vidurį ir aukščiausiu apačioje. Tada vietoje 2x80cm pasidarykite 2x55 ir 1x50, arba 1x60 ir 2x50. Turėsite tris siauresnius stalčių blokus vietoje 2 plačių. Atstumas kaip ir tas pats, bet pasidėjimas jau kitoks. Jeigu šiukšlinės po krieukle nedarot, tai ten irgi galima pagalvoti apie stalčių bloką. indaplovės kiek supratau neplanuojat? nu ir po baru (bent jau jo dalim) galima suroganizuoti spintelių negilių vieną bloką.
jeigu taip tinka, tada šaldytuvą kelkit į kairę pusę, tada darykite kažkokį tarpą (gal ~30cm?) su stalviršiu visokiam pasidėjimui ir gal kokiam virtuviniam prietaisui, tada kriauklę, tada darbinę zoną ir tada viryklę, bet irgi kiek atitrauktą nuo sienos. į kampą jos negrūskit. Nu va tada pabandykit pasižiūrėti ar taip nebūtų geriau. Juk nusipiešti daug nekainuoja, ar ne?
pakabinamas spinteles, patį viršų, galite daryti kiek gilesnį, t.y. ištrauktą į priekį. Aišku, patogumo nulis, bet vizualiai neblogai žiūrisi ir vis tiek ten kraunam labai retai naudojamą šlamštą. Ypač, jeigu trūksta pasidėjimo.
O šiaip, gerai kad dalinatės, šaunuolė! ir klauskit, nebijokit. Sukelsiu ir nuotraukų, jeigu raštu mintis ne visai aiškai padėliojau