Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Llaume @ 2017 01 15, 12:25)
Pribrendo reikalas gaminti naują virtuvę. Skaičiau, kad žinote Kaune neblogų meistrų (lyg ir šančių  ax.gif ), bet tiktų ir visi kiti patikimi meistrai, kurie dirba patikimai ir nėra baisūs plėšikai  tongue.gif . Būsiu dėkinga už visus pasiūlymus ir patarimus  4u.gif

Mielosios, pasidalinkite prašau meistrų kontaktais help.gif help.gif help.gif Būsiu labai labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 16, 12:54)
O katra vieta tame stikle tau blogai?  nes valyti reiktu nepriklausomai nuo medziagos.

Visos biggrin.gif
Man nepatinka pats stiklas, ir, kaip sakė Tanite, užkaboriai biggrin.gif Mat, pas mus dujinė, tai tų užkaborių yr. Aišku, teisingai, belekokią ją reikkia valyt. Bet lyginant su pereita metaline, tai šitą arba daugiau, arba man senatvė ir sklerozė biggrin.gif

Neinzy, turiu aš tų priemonių, mat, mano viena draugė platina amway, kita FM - tai nelabai eina jų neturėt biggrin.gif Nu bet vis tiek nervuoja biggrin.gif
Papildyta:
O čia kaip suprast? Mes jau 51 temos puslapy. Niekas nebeužraukia temų ties 50. O tai kiek tada užraukia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 sausio 2017 - 15:01

Naujoj versijoj 31 psl :)

Atsakyti
Ai vat kame čia vinis!
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2017 01 16, 13:56)
Mielosios, pasidalinkite prašau meistrų kontaktais  help.gif  help.gif  help.gif Būsiu labai labai dėkinga aciuks.gif

http://www.supermama...?...7401&st=288 smile.gif
Papildyta:
Patiko šitas straipsni http://lt.lt.allcons...vajoniu-virtuve smile.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu, kas čia darosi biggrin.gif Šiandien ir vakar gavau 4 paklausimus, kas man davė virtuvę, nors nei gyriausi papildomai ja, nei kur minėjau biggrin.gif

Taigi oficialiai pranešu - man virtuvę darė UAB "Diremus". Man jie patiko, ką patarė, patarė protingai, meistrai normalūs, direktorius irgi, su akmeniniais susikalbėjo (pas mane stalviršis iš granito), virtuvė eksploatacijoj pusę metų, jokių bėdų.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2017 01 16, 14:45)
Mat, pas mus dujinė, tai tų užkaborių yr.

buvau isitikinusi, kad tu nuo dujines perejai prie indukcines (vat nusprendziau biggrin.gif ). tai ir misliju, nu juk turetu buti smagiau. o tu vat kaip mandrai. tai dabar jau viskas kaip ir aisku. biau valymas. Pas mus dujos yra, bet virykles dujines atsizegnojau
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2017 01 16, 15:05)
Aš nesuprantu, kas čia darosi biggrin.gif Šiandien ir vakar gavau 4 paklausimus, kas man davė virtuvę, nors nei gyriausi papildomai ja, nei kur minėjau biggrin.gif

Taigi oficialiai pranešu - man virtuvę darė UAB "Diremus". Man jie patiko, ką patarė, patarė protingai, meistrai normalūs, direktorius irgi, su akmeniniais susikalbėjo (pas mane stalviršis iš granito), virtuvė eksploatacijoj pusę metų, jokių bėdų.

O gal galėtumėte ir virtuvės nuotraukytę įdėti , kad būtų šalia. Nes dabar neįsivaizduoju, kur jos ieškoti
Atsakyti
nieko geriau už šiuos šveistukus nerūdijančiam plienui nėra. Čia tik pavyzdys, jų yra ir kitų gamintojų. Niekas nu niekas geriau nenuvalo riebaluotų paviršių ir ne tik plieno http://www.ermitazas...allo-6-vnt.html
Atsakyti
Tai kad ten paprasta balta virtuvė. Dažyto MDF unsure.gif Nieko ten gudraus, tikrai, nėra vietos gudrybėms, jokių salų ar pusiasalių unsure.gif Ji tikrai nebuvo čia iš kažkokių įspūdingų. Dėl to ir nustebau.

Išskirtinio joje yra tik tai, kad apatinių spintelių aukštis - metras, nes mes visi aukšti (180 - 195, bet mažas dar nebaigė augti, taigi galutinė riba gali keistis... O aš gal jau nebesumažėsiu nuo savo 180 biggrin.gif) Kadangi tas faktas visada iššaukia debatus, iškart pasakau, kad taip, mums labai patogu, pereitam bute tokias turėjom ir darydama dar kartą, vėl tokio aukščio daryčiau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Nuotraukos vasarinės, dabar nėr tokių gėlyčių smile.gif Katinai kaip lipo ant stalviršio, taip lipa, jie neturi sąžinės. Maniau, kad šaltas akmuo juos atbaidys, bet atvirai pasakius, jiems pofig biggrin.gif Kriauklė franke, to ten pseudogranito. Kranas ar tai grohe, biškį taškosi, bet man gerai smile.gif

(užrišau diskusiją biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 sausio 2017 - 19:07
Turiu klausima, ne visai virtuvini, bet susijes. Kuris maisytuvas virtuveje patogesnis - srove su oro burbulais ar be?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 16, 15:32)
buvau isitikinusi, kad tu nuo dujines perejai prie indukcines (vat nusprendziau biggrin.gif ).  tai ir misliju, nu juk turetu buti smagiau. o tu vat kaip mandrai. tai dabar jau viskas kaip ir aisku. biau valymas. Pas mus dujos yra, bet virykles dujines atsizegnojau

Aš ir... net nupurto kai pagalvoju apie valymą tokios biggrin.gif Bute buvo plieninė dujine, tai keikiaussi ir,, o stiklas tai išvis AMEN man būtų...
Dabar savo indukcine praeidama vis prabraukiu reik nereik biggrin.gif wub.gif
Atsakyti