QUOTE(Ingusia31 @ 2017 01 13, 08:41)
Su vyru esam "statybininkai"
Ingusia31, pritariu viskam, ką išsakė
Y2K. Cargo reikia kažkaip atsisakyti, geriau platinti stalčius ir kokius nors juos gudrius daryti. Gal ne tokius gilius. Ir džiovyklę tikrai keisčiau vietomis su orkaite. Kažkaip va taip įsivaizduoju jus kišant skalbinius džiovinti po virykle, o nuo jos pradeda kokia nors burokėliu sriuba virdama taškytis. Bent jau man tai tikrai taip atsitiktų, nes jeigu kas gali nutinkti blogo, tai būtinai nutiks man. Todėl aš vengčiau tokių sprendimų. Ir nemanau, jog mikrobanginę išgelbės jos patalpinimas virš orkaitės, kuri dar yra ant skalbyklės. Pamėginkite į tokį aukštį užkelti sriubos dubenėlį, o paskui jį išimti saugiai. O dabar padarytkite tą patį pritūpus. Ar tikrai norite kad vaikas kokį kartą visą tai išsiverstų sau ant galvos? nebent tas vaikas jau 2m ūgio

Jeigu jau niekaip niekaip be tos mikrobanginės negalite gyventi, pasistatykite ją kur nors kitur. Kad ir ant stalo. Nes pvz aš niekaip nesuprantu, kam gali būti reikalinga mikrobanginė. Visą gyvenimą be jos gyvenu ir niekada nepasigedau. Nepagalvokit, kad neteko naudotis. Teko, bet kažkaip ji man ... nesvarbu. čia vėl tik mano nuomonė
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2017 01 17, 11:38)
Ar galite rekomenduoti virtuvės baldininkus modernaus stiliaus virtuvei Vilniuje.
Labai lauksiu į až.
o tai Dešimtukas ne iš Vilniaus? tai kreipkitės į jį, jeigu negalės, tai tegu parekomenduoja ką nors
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2017 01 14, 19:03)
Stalviršius paprastai daro iš laminuotos stalviršinės plokštės. Pastaruoju metu klelios buvo su granitais.
Surašysiu, ką išsiaiškinau sau:
Marmuras virtuvėj išvis netinka, nebent grožėjimuisi, nes rūgštys išėda ir įsigeria dėmės.
Granitas - populiariausias tarp akmenų, nes spalvų daug ir atsparus. Kuo šviesesnis, tuo problematiškesnė priežiūra. Yra išimčių, bet tai dažniausiai jau šviesūs kvarcitai (kuriuos pavadina granitais arba marmuru, nors jie nuosėdinės kilmės uoliena), pas LT firmeles reti, be to gali būti brangesni, ir dar jų atsparumas priklauso nuo priemaišų. Jei kalkinių priemaišų nėra, kvarcitai yra kietesni ir atsparesni nei granitas. Labradoritai priskiriami prie granitų, labai gražūs ir atsparūs.
Dirbtinis (lietas) akmuo - bus brangiau už granitą, geros kokybės toli gražu ne visų brandų (Corian brangiausias ir lyg geriausias. Dar lyg Staron gyrė), kalbama, kad į šviesius irgi įsigeria burokai ir vynas. Pliusas, kad galima išlieti kartu plautuvę. Dar pliusas, kad didelė spalvų įvairovė.
Laminam ir kitos kepto kvarco plokštės - iš esmės didelio formato akmens masės plytelės iškeptos aukštesnėj temperatūroj, nei paprastos plytelės. Tinka kai norisi marmuro ar surūdijusios skardos ar pan. efekto virtuvėj. Apdorojama kaip natūralus akmuo, piešinys per visą plytos gylį. Yra ir labai plonos, kuriomis galima apklijuoti fasadus. Deklaruojama, kad nebijo nieko. Vienok poliruotas bijo subraižymų.
Compact HPL - gražu ploniem 10 mm stalviršiam. Jų prabangi atmaina Fenix NTM.
Paprasti laminuoti stalviršiai - 4 cm plokštė aptraukta HPL danga. Nebrangu, lyginant su kitais, yra tikrai gerai atrodančių.
Natūralus medis. Jei teisingai nualyvuotas, nelabai ko bijo, išskyrus, nuolat užsibūnantį vandenį. Reikia peralyvuoti maždaug kasmet.
Nerūdijantis plienas. Gražu ir praktiška, jei nušepečiuotas - t.y. toks pabraižytas, tada ne toks teplus. Toks iš kurio daromi pramoniniai baldai, didis galvos skausmas dėl teplumo. Bet užtai nebrangu.
VARIS - laukiam premjeros Lietuvoj

Nepadengtas yra toksiškas.
Betonas - gražu, bet brangu ir neatsparus įsigėrimui.
Stiklas - neteko LT girdėti
Plytelės - alternatyva kaimo stiliui.
Y2K, jūs su
Noa esate fantastiškos. Galite drąsiai kurti medžiagų, naudojamų stalviršių gamyboje Didžiają Enciklpediją. Ar bent jau Wikipedijoje puslapį sukurti.
Dėl vario premjeros - turiu iš anksto nuvilti - stalviršio iš jo nebus.
Bet bus sienelė virš stalviršio ir gal kokie inkliuzai salos eksterjere. Jeigu meistrai nebus pasipykę su kainodara. Nes paskutiniu metu jie nepaliauja manęs stebinti. Žodžiu, visiškai vario neatsisakau, nes man tai labai gražu ir spalviškai tinka, bet stalviršio iš jo nedarysiu dėl praktiškų sumetimų ir jo toksiškumo. Prisiskaičiau čia literatūros ta tema belekiek