QUOTE(Noa @ 2017 01 17, 11:31)
Po kriaukle yra elementariosios lentynos, kurias čia visi plūsta

Gale, kur sunku prieiti, laikau stiklainius, o arčiau - vienam aukšte bulvės ir svogūnai, kitam - šiukšlės
Pas mane mažai vietos pričindalams arba kampo užbetonavimui

Kur tada stiklainius dėt? Sode pakast?
stiklainius reikia nešt į rūsį, garažą, sandėliuką arba užkasinėt darže, kaip darau aš. Dedu ten pinigus, vertybinius popierius, meilės laiškus, svarbius tarpvalstybinius susirašinėjimus, šeimynines relikvijas bei brangenybes, kurios jau nebemadingos ir aš jų nebenešiosiu. Taip pat pjaustau į gabalus ir kišu į juos įvairius meistrus. paskutinį koncervavau plytelščiką, dabar įtariu atėjo eilė laiptininkui. Ta prasme jie nieko nespėjo pridaryt, jie man kainas suskaičiavo. Žodžiu vietoje tinkavimo ir ant viršau plytelių klijavimo, galėjau iš karto prašyt sienas dengti aukso lakštais, būtų pigiau. Taip pat ten sukišiu ir elektriką, su signalizatorščiku, jeigu tik aš juos kaip nors išgaudysiu interpolo pagalba. Tai va ką aš dedu į stiklainius ir iš karto juos užkasu. Tokiais tempais aš pradėsiu juos supirkinėt, nes maniškės atsargos ne begalinės.
Papildyta:
QUOTE(Llaume @ 2017 01 16, 13:56)
Imkite tuos, kur Noa parašė. Tik visada vadovaukitės savo galva. Jeigu tik matot, jog biolaukai nesutampa - bėkit pas kitus. Gal būt nuliūdinsiu, bet kad būtų ir geri ir kokybiški ir pigūs ir greiti ir paslaugūs ir jumorą suprastų ir klaidų nedarytų ir išsivalytų po savęs ir nesubraižytų grindų montuojant ir spalvas parinktų ir dar primokėtų - tokių nėra.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2017 01 17, 11:31)
Jus suradot sielos drauge... rankeneliu, kurios manes neerzintu, dar nesukure. Blogiausiu atveju pakesciau frezavima, ar kaip tas reikas vadinasi, kai tisiog idubimas pirstams yra
tai va, pas
Noa pirštams yra vieta išfrezuota, gal jums irgi tiks
Papildyta:
QUOTE(Jonete @ 2017 01 17, 12:14)
Kokį svorį turėtų išlaikyti 80cm pločio stalčius

Apatiniai du stalčiai patapo vaiko žaidimų aikštele, neina niekaip jo iš ten iškrapštyti

tai galvoju, ar verta toliau kariauti
priklausomai kokie bėgeliai. Nes jie laiko svorį. Šiaip jau, normaliu atveju, kokius 45kg turi laikyt, tai vizualiai koks bulvių maišas. Ne tas Maximos tinklinis, bet kur mūsų bočiai laukuose naudojo. Kitą vertus praktiškai neesu bandžiusi. Bet manau, jog čia dar bus kita bėda. Vaikas juk neguli kaip lėkščių krūva ar bulvių maišas. Jis ten vartosi, juda kruta ir t.t. va čia būtų rimtesnė problema stalčių mechanizmams. Žodžiu nusiteikite tuos kelis stalčius pasikeisti naujais, jeigu neišlauš su viskuo iš korpuso
bet ne jūs pirma, nesijaudinkite, va, kaip mane mama augino: