Longger, indukcinė tai ne elektrinė, įkaista - atvėsta labai greitai. Man labai patinka..
Pati linksmiauisa tema
Rosenda grazu, sveikinimai
plokste wauuu
Turiu klauisma, ar turedamos indaploves darot virs kriaukliu dziovyklas leksciu?
Kaip ir nereiktu, bet kazkiek vistiek plaunam rankom, tai ka tada - sluostyt?

Turiu klauisma, ar turedamos indaploves darot virs kriaukliu dziovyklas leksciu?
QUOTE(evvva @ 2017 01 17, 20:36)
negerai va taip paskutinę minutę. Galvočiau apie variantą 5, bet dabar labai labai neturiu laiko

iš to ką sukėlėt, tai jaukiausiai atrodo variantas 2, bet daugiausiai vietos pasidėjimui (ir automatiškai mažiausiai bordako) variantas 3, tik darbo zonai ten kukliai lieka.
Tuoj Juodai ateis (ji dabar į kirpyklą ir dviračiu pasivažinėt) ir viską jums sudėlios ir išaiškins

QUOTE(evvva @ 2017 01 17, 22:36)
Man atrodo L formos virtuvė būtų geriausia. Kitu atveju sumažėja įėjimas ir atrodo, kad pro virtuvę bus įėjimas į svetainę.
Šiaip 1-as variantas atrodo geriausia, tik kampinę spintelę pakeisčiau kaip 2-am variante ir tuomet gal cargo nereikėtų, bei galėtumėt stalčių daugiau pasidaryti. Dešinėj sienoj (kur viryklė) spinteles dėlioti taip (kaip suprantu pirksit ikėjines, tai matmenis rašau pagal jos spinteles) - kampine 88x88cm, stalčiai 60cm, viryklė su orkaite 60cm ir 40cm stalčiai arba spintelė su lentynom. Viso gaunasi ~2.5m.
P.S. Dar tokia viršutinė kampinė spintelė kaip 1-am pvz. yra gilesnė ir stovint ties kampu viršutinė spintelė atrodo prie pat galvos. Ir norint pasiekti patį apatinės spintelės kampą, reikės palenkti galvą, kad neatsimušti į viršutinė spintelę. Nu bet mūsų atveju, su kitokia ikėjos kampine spintele nebūtų taip gerai išsidėliojusios viršutinės spintelės.
QUOTE(ievakata @ 2017 01 18, 06:58)
Pati linksmiauisa tema
plokste wauuu

Ačiū ievakata

QUOTE(longger @ 2017 01 18, 08:43)
negerai va taip paskutinę minutę. Galvočiau apie variantą 5, bet dabar labai labai neturiu laiko
ir dar Rosenda su savo virtuve sunervino
nes ir be vario gražiai jai gavosi. Kaip man dabar gyvent po viso šito? (nors lubos beveik kaip varinės, bent jau nuotraukoj
)

Atsiprašau, nieko nenorėjau sunervinti

Varis man ir labai patinka, dukrai pora sviestuviuku varinių paėmiau šalia lovos

QUOTE(longger @ 2017 01 17, 13:33)
Noa, kaip tas frezavimas? Nagai neluzineja?
QUOTE(evvva @ 2017 01 17, 21:36)
Vizualiai atrodo, kad pastacius aukstus spintu blokus uz duru labai sumazes praejimo erdve. Ar neerzins jusu? As turbut rinkciausi pirma varianta. Antrajame man nepatinka ireminimas aukstais blokais is abieju pusiu, bet cia gal daugiau skonio reikalas. Esu buvusi virtuveje, kur auksti blokai stovi pradzioje ir gale, man kazkaip pasirode nejauki, ireminta ir erdves maziau.
QUOTE(rosenda @ 2017 01 18, 00:46)
Labai grazu! Is ko cia stalvirsis?
QUOTE(office @ 2017 01 18, 08:33)
<p>Meginos, noriu jusu klausti, jus cia kuriates savo svajoniu virtuves, sakykit, ar verta pirkti dujine su dujine orkaite, o ne elektrine ? Kame minusai dujiniu orkaiciu? </p>
Net mano mociute, kuri puikiai ivaldziusi gebejimus mesos smotus ir pyragus kepti peciuje, keikiasi prisiminusi dujine orkaite. Karsti atreguliuoti neimanoma, rezimai neaiskus, konvekcijos nebus. As tai nelabai joje pliusu tiesa sakant matau, vien minusus.
longger, o indukcines veikimo principas visai kitoks, nei elektrines kaitlentes. Ji ikaitina PUODA, o ne kaista pati, todel tas uztrunka sekundes. O nuemus puoda beveik mygom atvesta. Minusas - bent jau man tai teks ismesti visus puodus isskyrus viena keptuve.
Meginos, noriu jusu klausti, jus cia kuriates savo svajoniu virtuves, sakykit, ar verta pirkti dujine su dujine orkaite, o ne elektrine ? Kame minusai dujiniu orkaiciu?
Minusas didžiulis, kad realiai negali tiksliai reguliuoti karščio. Būne kepinių, kur pradžioje reikia viena temperatūra kepti, o po kurio laiko jau kita. Dujinėj dažnai prisvyla apačia, o viršus gali net nebūt apskrudęs, reikia sukioti, nes galas gali kept labiau, nei priekis. Mano galva dujinė orkaitė yra atgyvenęs reikalas.
ptashka, ačiū, stalvirsis hpl compakt...
Dujines orkaites nepirkčiau gyvenime..
Dujines orkaites nepirkčiau gyvenime..
QUOTE(ievakata @ 2017 01 18, 08:58)
Pati linksmiauisa tema
plokste wauuu

Aš turėjau ir vėl turiu, nes rankomis vis tiek kažką plaunu - pvz. plaktuvo kotą, bulvių tarkavimo mašinos dalis, medinę pjaustymo lentelę, daržovių pjaustyklę, kartais puodelius, nes indaplovė ne visada arbatos likučius gražiai išplauna.