QUOTE(vejunai @ 2017 01 26, 10:20)
Dėl šio dalyko mes svarstymuose taip pat, tiesiog ieškom optimaliausio varianto išsaugot erdvė, ir kaip įmanoma daugiau vietos pasidėjimams būtų. Šaldytuvą svarstome perkelti į lango siena kampe, žiūrint dėl patogumo irgi būtų naudingiau: šaldytuvas-kriauklė-viryklė.
Ačiū už pastebėjimus

Kargo krepšį turime šiuo metu senoje virtuvėje, niekaip aš su juo nesusidraugauju jau 12 metų, diskutuotinas dalykas ar man jo visai reikia. Gartraukis yra virš viryklės, gal tik projekte nesimato.
O su ta kampine spintele, bandysim ieškot alternatyvų, nes baldininkai siūlo ją šiek tiek praplatinti ir daryti išvažiuojamą.
Sienos visos užpildytos spintelėmis, nes man jų tikrai reikės

Čia buvo pagrindinis mano noras, kad turėčiau talpias spinteles ir lentynas. Indaujų namuose nesinori, o susidėti viską turi būti man vietos.
Bet labai ačiū už pastebėjimus, kadangi tai nėra galutinis variantas, virtuvė tik greitu metu bus galutinai projektuojama, visi šie pastebėjimai labai naudingi
visos išsakytos pastabos labai tikslios. Neturiu ką pridurti, galiu tik paantrinti. Plane virtuvė atrodo gražiai, bet velnias slypi detalėse. Perkelti šaldytuvą galima, bet klausimas tada kur dėsite indaplovę? Ir kol nesugalvojote kaip bus patenkama į kampinę spintelę ir koks ten bus mechanizmas, tolesnis virtuvės planavimas tampa toks nelabai prasmingas. Nuo jo ir pradėkite
pakabinamų spintelių ant lango sienos aš irgi bandyčiau atsisakyti
pasiskaičiuokite, ką ir kur dėsite. Tada dar kartą paklausikite savęs, ar tikrai jos ten būtinos. Ir kainuoja papildomai ir tikrai nepuošia
Papildyta:
QUOTE(WoAiNi @ 2017 01 27, 10:48)
Imčiau vieno pločio, t.y 60 cm, liktų kraštuose stalčiaus plokštės matyti, bet net ir furnitano kur po vnt eina rankenėlės, tai jos tam tikrų matmenų, nepritaikysi tiksliai prie stalčiaus. Nebent imti jau frezuojamas, kur eina metrais..
Tik man dar įdomu, kaip su jom viršutinės spintelės atsidaro (blum aventos hf mechanizmai), arba kampinė, o ne stalčiai..? Ar patogu? Gal geriau imti tokias?
http://www.ikea.com/...ducts/40318978/
abejoju, jog viršutinėse jos yra naudojamos. Kampe reiktų tada naudoti dvi trumpas.