Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Noa @ 2017 01 27, 13:20)
Oi, Y2K, nu gerai atrodo.
Spalva nematyta ir išdėstumas labai įdomus.
Kas ten per durys tokios fainos?
Kas ten per oranžinis šūdas ant sienos?  biggrin.gif
Spinteles kabančias jau kažkur mačiau... Jaukiai atrodo, bent jau man, su namais asocijuojasi biggrin.gif
Iš ko stalviršiai?  rolleyes.gif
Ta žydra kokia faina biggrin.gif
Papildyta:
Realiai, kaip man praverstų indauja, gaila, netilpo biggrin.gif

Nu dėkui smile.gif
Šūdas, tai būsima rozetė.
Durys senos, pakrapštyti seni dažai.
Ech, ne žydra ji biggrin.gif
Stalviršis granitas - Costa Smeralda, prie jo ir derinau spalvą. Ieškojau spalvos, kad su durų turkiniais plėmais nesipjautų. O bet šalia irgi panašios durys, jau su žalsvais plėmais biggrin.gif Bet mano akiai pavyko - nesusipjovė, bet vaizdinės medžiagos neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 sausio 2017 - 12:48
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 12:40)
Ėė nevaryk smile.gif, spalva man patinka. Turkio ptruputį šalia bus, bet ne virtuvė. Virtuvė su stalviršiu žalsvi. Gal rasiu padabną fotkę, prastai man su jom - technikos gedimo metas...
Papildyta:
Ten iš dešinės viduj siena įsikiša į spintelę, na ir gylis jų tik 40 cm. O be to stalčiai man sugadintų vaizdą šiuo atveju.
Arba ne taip supratau: iš vidinės salos pusės irgi stalčiai 120 cm, po to orkaitė ir tipo kargo.

gerai supratai. Man kažkaip ten norėjosi stalčių fasadų tęstinumo.
Antroje nuotraukoje jau atrodo kiek kitaip.
Na, jeigu tai TAU sugadintų vaizdą, tai reiškia jų ten ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:53)
gerai supratai. Man kažkaip ten norėjosi stalčių fasadų tęstinumo.
Antroje nuotraukoje jau atrodo kiek kitaip.
Na, jeigu tai TAU sugadintų vaizdą, tai reiškia jų ten ir nereikia  4u.gif

Mano mintis tokia buvo, kad ta sala iš svetainės atrodytų, ne kaip virtuvinis baldas, o labiau kaip komoda, ar sekcijos gabalas. O kai daug stalčių šalia, tai pirma ascociacija su virtuve.
Radau su teisingesne spalva. virt
Spalva tokia labai besikeičianti nuo apšvietimo.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 13:03)
Mano mintis tokia buvo, kad ta sala iš svetainės atrodytų, ne kaip virtuvinis baldas, o labiau kaip komoda, ar sekcijos gabalas. O kai daug stalčių šalia, tai pirma ascociacija su virtuve.
Radau su teisingesne spalva. virt
Spalva tokia labai besikeičianti nuo apšvietimo.

na, man tie 1200mm stalčiai kaip tik ir asociajuosai su komoda. Nugi nebesvarbu.
GRAŽU wub.gif
gera spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 14:08)
na, man tie 1200mm stalčiai kaip tik ir asociajuosai su komoda. Nugi nebesvarbu.
GRAŽU  wub.gif
gera spalva  wub.gif

Balzamas smile.gif
Kad jau giriuosi, tai pratęsiu smile.gif
Nusikopijavau nuo Juodai. Patogu, rekomenduoju. Tą aliumininį korpusą, sakė, galima baldų spalva nudažyti, bet nėra reikalo - nekrenta į akis. Rozetes
Atsakyti
Y2K, labai grazi virtuve wub.gif O spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
Y2K - labai grazi virtuve!
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 13:22)
Balzamas smile.gif
Kad jau giriuosi, tai pratęsiu smile.gif
Nusikopijavau nuo Juodai. Patogu, rekomenduoju. Tą aliumininį korpusą, sakė, galima baldų spalva nudažyti, bet nėra reikalo - nekrenta į akis. Rozetes

kaipgi taip nekrenta, jau pirmoje nuotruakoje buvo pamatyta, užfiksuota ir Juodai prisiminta biggrin.gif Gal ne kiek į akis krinta, kiek pastebėta 4u.gif
P.S. ne, nu bet su spalvų perteikimu pas tave rimti trūkdžiai biggrin.gif

P.S. kodėl plintuso po indauja ne(be)darei?

P.S. ir gal gali dar krosnelės nuotrauką/vaizdą įmest? pas mumi kažkoks panašus sprendimas prašysis, jeigu aplamai ją darysim. Jeigu gali, aišku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 27 sausio 2017 - 14:14
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 15:06)
kaipgi taip nekrenta, jau pirmoje nuotruakoje buvo pamatyta, užfiksuota ir Juodai prisiminta  biggrin.gif Gal ne kiek į akis krinta, kiek pastebėta  4u.gif
P.S. ne, nu bet su spalvų perteikimu pas tave rimti trūkdžiai  biggrin.gif

P.S. kodėl plintuso po indauja ne(be)darei?

P.S. ir gal gali dar krosnelės nuotrauką/vaizdą įmest? pas mumi kažkoks panašus sprendimas prašysis, jeigu aplamai ją darysim. Jeigu gali, aišku  4u.gif

Na bet ir akių žvitrumas tavo smile.gif

Jo, pati žiūriu ir žvengiu. Vienintelė dienos šviesoj fotkinta panaši į tiesą.

Na bet ir akių žvitrumas tavo smile.gif smile.gif Vakar jau atsirado ir plintusas, meistriukas pamiršęs buvo. Bet dar pati gyvai nemačiau.

Na bet ir akių žvitrumas tavo smile.gif smile.gif smile.gif Tau galiu. Atsiųsiu per až, su komentarais smile.gif

-----
ačiū, panos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 sausio 2017 - 14:45
Hm. Na ta kita spalva irgi gal nieko. Aš kažkaip iškart nutariau, kad ji nėra tokia ryški, bet maniau, kad gal kaip YK avataras prislopintas? Paskutiniu metu - na jau koks pusmetis - kvaištu dėl va tokių žydrų jūros spalvų. Tik pas mane niekur neįsikomponuoja, nes kabo labai spalvą užduodantis paveikslas, o jis toks žalsvai alyvuoginis be jokios mėlynos. Gaila.

Va, kampas koksai, radau kalėdinėj foto biggrin.gif Taigi nedarysi tokios spalvos virtuvės. ne, darysi gal, bet jau čia reikia ryžto biggrin.gif

Galvoju, gal ką tamsiai žaliai nudažyt prie to paveikslo biggrin.gif Stalą ir porą kėdžių, tarkim. Babkėms pasibaigus mane pradeda imti kūryba, o tai yra labai pavojinga, nes dažnai rezultatai būna... Mandagiai pasakius, mįslingi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 sausio 2017 - 14:58
QUOTE(Noa @ 2017 01 27, 15:55)
Hm. Na ta kita spalva irgi gal nieko. Aš kažkaip iškart nutariau, kad ji nėra tokia ryški, bet maniau, kad gal kaip  YK avataras prislopintas? Paskutiniu metu - na jau koks pusmetis - kvaištu dėl va tokių žydrų jūros spalvų. Tik pas mane niekur neįsikomponuoja, nes kabo labai spalvą užduodantis paveikslas, o jis toks žalsvai alyvuoginis be jokios mėlynos. Gaila.

Va, kampas koksai, radau kalėdinėj foto biggrin.gif Taigi nedarysi tokios spalvos virtuvės. ne, darysi gal, bet jau čia reikia ryžto biggrin.gif
Galvoju, gal ką tamsiai žaliai nudažyt prie to paveikslo biggrin.gif Stalą ir porą kėdžių, tarkim. Babkėms pasibaigus mane pradeda imti kūryba, o tai yra labai pavojinga, nes dažnai rezultatai būna... Mandagiai pasakius, mįslingi biggrin.gif

Wow koksai. Katuko akys gerai suderėjo su paveikslu smile.gif

Avataras prislopintas - foteliai smile.gif Ir paveikslą diidelį turiu, iš kurio lenda rožinė, geltona ir oranžinė biggrin.gif Ot būtų bajeris, jei virtuvė būt buvus ružava.

O tokia žalia ir dar su pabraukymais paraižymais virtuvė tai būtų stipru. Kaip tik į metų (neatsimenu ar 2016 ar 2017) temą - džiunglės. Ir tigras jau yra. biggrin.gif Betgi dar medžiaga tokia neišrasta.
Ir kaip čia tiktų varis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 sausio 2017 - 15:28
Žinok, pakabijau kažkokius sendinto žalvario šviestuvus biggrin.gif Nieko. Gaila, bardakas toj virtuvėj, reiktų kada nufotografuot. Nes kol kas fotografuoju tik su katinais biggrin.gif

Va dėl to aš pačios virtuvės spalvų ir nenoriu, kad yra ryškių spalvinių akcentų. Bet va užknis paveikslas tas, vietoje jo pakabinsiu kitą. Turiu aš jų kažkokiu tai būdu marias biggrin.gif O kai užknistų mane virtuvė, tai ką tada daryt? biggrin.gif
Atsakyti