QUOTE(WoAiNi @ 2017 01 27, 12:26)
Man jos reikalingos dėl bendro vaizdo, kad susilygiuotų viskas kaip priklauso:D nemėgstu ir aš visiškai atvirų spintelių, daugiau namuose jų niekur ir nebus, tai tegul bus čia.. Stiklą man dar baisiau valyt
mano vizijoj ten bus dailiai sudėtos receptų knygos, dar kokios nesamonės:D nieko, nuvalysiu tą lentyną vieną

o dar ji bus balta greičiausiai, nesimatys ten tos dulkės:D
o man kaip tik ne balta gražiau
o šitą, realiai jūs tas receptų knygas naudojat?
juk jos dėl grožio, ar ne? uždarei jas stiklinėm durelėm ir amen. Ko ten lyst? o nelysi - nereiks valyt
mano geriausia receptų knyga - vaiko planšetė ir google
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 12:29)
Ačiū
Didelis gruzas nuo smegenų (ir piniginės

) nuslinko.
Sandėliukas jau buvo, tiksliau, anksčiau ten buvo tulikas

, ir sienos bei durys nejudinami.
Dabar galiu įvertinti, kad sandėliukas geriau nei spintelės - nes viskas ant akių.
Prisėdimas yra, bet normalaus aukščio - aš ne višta, kad ant laktos (baro kėdės) tupėčiau valgydama. O stalas netelpa. Nors, mastau pora side tables padaryti taip (tokio aukščio), kad juos galima būtų panaudoti kaip baro kėdes vyno gurkšnojimo atveju. Kad ten kojytes į šoną reikės pasukti, nematau didelės tragedijos.
prisedimas Išsitraukia - susistumia labai lengvai, net be rankenėlės
o kodėl tu perdažei virtuvę taip staigiai? kur ta tokia graži, turkio spalvos dingo????????
Pasikartoju, gal nematei: dar klausimas, kodėl nedarei stalčių šalia atvirų lentynų, kitoj salos pusėj, kokių nors negilių? arba bent jau falš fasadų?