Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 11:25)
Aš už atviras lentynas, kai jų neperdaug ir tinkamoj vietoj - pamažina "virtuviškumo".
Pas jus taip ir yra.

aha, pati sau tai darei stiklines dureles, o va kitai tai siūlai palikt atviras biggrin.gif
negerietė tu, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 12:15)
Domus galerijoj yra Vokė3 ir kažkokie prabangūs vokiški - abu verta pamatyti.
Baldų Rojus - Alantas ir dar visokie fabrikėliai
Audėjo baldų centras prie Kardiolitos - daug visokiu fabrikelių

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 12:32)
aha, pati sau tai darei stiklines dureles, o va kitai tai siūlai palikt atviras  biggrin.gif
negerietė tu, pasirodo  biggrin.gif

Nugis yra ir atviros - apačioj. Spalva reali kitokia, čia nuo blico pamėlynavo.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 11:15)

nu pirma, tai labai labai labai nuoširdžiai sveikinu!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nieko nėra geriau, kaip kažkas užbaigto, ypač tiek planuoto ir laukto!
S V E I K I N U !!!

nu tikrai nestandartiniai sprendimai pas tave biggrin.gif Ajnu gilintis biggrin.gif
Kodėl prie pusiau salos nėra prisėdimo? Kodėl pasirinkai vietoje didelės virtuvės mažesnę + sabdėliukas?
Atsakyti
Oi, Y2K, nu gerai atrodo.
Spalva nematyta ir išdėstumas labai įdomus.
Kas ten per durys tokios fainos?
Kas ten per oranžinis šūdas ant sienos? biggrin.gif
Spinteles kabančias jau kažkur mačiau... Jaukiai atrodo, bent jau man, su namais asocijuojasi biggrin.gif
Iš ko stalviršiai? rolleyes.gif
Ta žydra kokia faina biggrin.gif
Papildyta:
Realiai, kaip man praverstų indauja, gaila, netilpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 12:06)
Nugis yra ir atviros - apačioj. Spalva reali kitokia, čia nuo blico pamėlynavo.

palygino ji biggrin.gif
ten netoli viryklės ir pakabinamos, tai ne tas pats.
Nors sutinku, jos ten negadina nieko, bet ir nepapuošia kažkaip ypatingai. Gal tik reikia pagalvoti, kaip jas pridengti būtų galima kokiom nors durelėm stiklinėm. O gal nereikia dengti? Gal ten aplamai natiurmortą kokį pasikabinti... virtuvė didelė ... bet bent jau pas mane man visos atviros lentynos apauga visokiom dulkėm ir net tik, ir staigiai. Nespėju valytis prieš kiekvienas Kalėdas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dar klausimas, kodėl nedarei stalčių šalia atvirų lentynų, kitoj salos pusėj, kokių nors negilių? arba bent jau falš fasadų?
ir kur tas ištraukiamas stalas???????
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2017 01 27, 12:20)
Oi, Y2K, nu gerai atrodo.
Spalva nematyta ir išdėstumas labai įdomus.
Kas ten per durys tokios fainos?
Kas ten per oranžinis šūdas ant sienos? biggrin.gif
Spinteles kabančias jau kažkur mačiau... Jaukiai atrodo, bent jau man, su namais asocijuojasi biggrin.gif
Iš ko stalviršiai?  rolleyes.gif
Ta žydra kokia faina biggrin.gif
Papildyta:
Realiai, kaip man praverstų indauja, gaila, netilpo biggrin.gif

man atrodo ten bus rozetės kada nors biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 27 sausio 2017 - 12:27
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:22)
palygino ji  biggrin.gif
ten netoli viryklės ir pakabinamos, tai ne tas pats.
Nors sutinku, jos ten negadina nieko, bet ir nepapuošia kažkaip ypatingai. Gal tik reikia pagalvoti, kaip jas pridengti būtų galima kokiom nors durelėm stiklinėm. O gal nereikia dengti? Gal ten aplamai natiurmortą kokį pasikabinti...  virtuvė didelė ... bet bent jau pas mane man visos atviros lentynos apauga visokiom dulkėm ir net tik, ir staigiai. Nespėju valytis prieš kiekvienas Kalėdas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man jos reikalingos dėl bendro vaizdo, kad susilygiuotų viskas kaip priklauso:D nemėgstu ir aš visiškai atvirų spintelių, daugiau namuose jų niekur ir nebus, tai tegul bus čia.. Stiklą man dar baisiau valyt biggrin.gif

mano vizijoj ten bus dailiai sudėtos receptų knygos, dar kokios nesamonės:D nieko, nuvalysiu tą lentyną vienąsmile.gif o dar ji bus balta greičiausiai, nesimatys ten tos dulkės:D
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:16)
nu pirma, tai labai labai labai nuoširdžiai sveikinu!
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nieko nėra geriau, kaip kažkas užbaigto, ypač tiek planuoto ir laukto!
S V E I K I N U !!!

nu tikrai nestandartiniai sprendimai pas tave  biggrin.gif Ajnu gilintis  biggrin.gif
Kodėl prie pusiau salos nėra prisėdimo? Kodėl pasirinkai vietoje didelės virtuvės mažesnę + sabdėliukas?

Ačiū smile.gif
Didelis gruzas nuo smegenų (ir piniginės biggrin.gif) nuslinko.
Sandėliukas jau buvo, tiksliau, anksčiau ten buvo tulikas biggrin.gif, ir sienos bei durys nejudinami.
Dabar galiu įvertinti, kad sandėliukas geriau nei spintelės - nes viskas ant akių.
Prisėdimas yra, bet normalaus aukščio - aš ne višta, kad ant laktos (baro kėdės) tupėčiau valgydama. O stalas netelpa. Nors, mastau pora side tables padaryti taip (tokio aukščio), kad juos galima būtų panaudoti kaip baro kėdes vyno gurkšnojimo atveju. Kad ten kojytes į šoną reikės pasukti, nematau didelės tragedijos.
prisedimas Išsitraukia - susistumia labai lengvai, net be rankenėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2017 01 27, 12:26)
Man jos reikalingos dėl bendro vaizdo, kad susilygiuotų viskas kaip priklauso:D nemėgstu ir aš visiškai atvirų spintelių, daugiau namuose jų niekur ir nebus, tai tegul bus čia.. Stiklą man dar baisiau valyt biggrin.gif

mano vizijoj ten bus dailiai sudėtos receptų knygos, dar kokios nesamonės:D nieko, nuvalysiu tą lentyną vienąsmile.gif o dar ji bus balta greičiausiai, nesimatys ten tos dulkės:D

o man kaip tik ne balta gražiau wub.gif
o šitą, realiai jūs tas receptų knygas naudojat?
juk jos dėl grožio, ar ne? uždarei jas stiklinėm durelėm ir amen. Ko ten lyst? o nelysi - nereiks valyt biggrin.gif
mano geriausia receptų knyga - vaiko planšetė ir google biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2017 01 27, 12:29)
Ačiū smile.gif
Didelis gruzas nuo smegenų (ir  piniginės biggrin.gif) nuslinko.
Sandėliukas jau buvo, tiksliau, anksčiau ten buvo tulikas biggrin.gif, ir sienos bei durys nejudinami.
Dabar galiu įvertinti, kad sandėliukas geriau nei spintelės - nes viskas ant akių.
Prisėdimas yra, bet normalaus aukščio - aš ne višta, kad ant laktos (baro kėdės) tupėčiau valgydama. O stalas netelpa. Nors, mastau pora side tables padaryti taip (tokio aukščio), kad juos galima būtų panaudoti kaip baro kėdes vyno gurkšnojimo atveju. Kad ten kojytes į šoną reikės pasukti, nematau didelės tragedijos.
prisedimas Išsitraukia - susistumia labai lengvai, net be rankenėlės smile.gif

o kodėl tu perdažei virtuvę taip staigiai? kur ta tokia graži, turkio spalvos dingo????????

Pasikartoju, gal nematei: dar klausimas, kodėl nedarei stalčių šalia atvirų lentynų, kitoj salos pusėj, kokių nors negilių? arba bent jau falš fasadų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 27 sausio 2017 - 12:37
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:32)
o man kaip tik ne balta gražiau  wub.gif
o šitą, realiai jūs tas receptų knygas naudojat?
juk jos dėl grožio, ar ne? uždarei jas stiklinėm durelėm ir amen. Ko ten lyst? o nelysi - nereiks valyt  biggrin.gif
mano geriausia receptų knyga - vaiko planšetė  ir google biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu vat žiūriu kasdien į tą vizualizaciją ir neapsisprendžiu niekaip..Vieną dieną vienas geriau atrodo, kitą kitas... Galvojau gal šviesiai pilkas apatines daryt, arba baltas.. bet lyg nenoriu. Aj, greičiau užsisakyčiau, rami galva būtųbiggrin.gif

O knygas būna pasiimu pavartyt, idėjų pasieškot. Labai myliu VMG knygas.. Turiu savo receptų sąsiuvinį biggrin.gif aj blogiausiu atveju padėsiu ką nors dekoratyvaus, nes ir uždaromose spintelėse dulkių būna:D nesinori man jos visai uždaryt.. Atrodo sumažės erdvė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WoAiNi: 27 sausio 2017 - 12:35
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:33)
o kodėl tu perdažei virtuvę taip staigiai? kur ta tokia graži, turkio spalvos dingo????????

Ėė nevaryk smile.gif, spalva man patinka. Turkio ptruputį šalia bus, bet ne virtuvė. Virtuvė su stalviršiu žalsvi. Gal rasiu padabną fotkę, prastai man su jom - technikos gedimo metas...
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 13:33)
Pasikartoju, gal nematei: dar klausimas, kodėl nedarei stalčių šalia atvirų lentynų, kitoj salos pusėj, kokių nors negilių? arba bent jau falš fasadų?

Ten iš dešinės viduj siena įsikiša į spintelę, na ir gylis jų tik 40 cm. O be to stalčiai man sugadintų vaizdą šiuo atveju.
Arba ne taip supratau: iš vidinės salos pusės irgi stalčiai 120 cm, po to orkaitė ir tipo kargo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 sausio 2017 - 12:42
QUOTE(WoAiNi @ 2017 01 27, 12:33)
Nu vat žiūriu kasdien į tą vizualizaciją ir neapsisprendžiu niekaip..Vieną dieną vienas geriau atrodo, kitą kitas... Galvojau gal šviesiai pilkas apatines daryt, arba baltas.. bet lyg nenoriu. Aj, greičiau užsisakyčiau, rami galva būtųbiggrin.gif

O knygas būna pasiimu pavartyt, idėjų pasieškot. Labai myliu VMG knygas.. Turiu savo receptų sąsiuvinį biggrin.gif aj blogiausiu atveju padėsiu ką nors dekoratyvaus, nes ir uždaromose spintelėse dulkių būna:D nesinori man jos visai uždaryt.. Atrodo sumažės erdvė..

realiai tai norėjau tik jūsų motyvus patikrinti biggrin.gif soriux ax.gif

tai ir darykit taip, kaip jums norisi 4u.gif
Atsakyti