pas mane pvz buvo, lango angokrastis ciut platesnis buvo nei virsus , uzkisti lenta sunkiai ejo, tai as net nemaciau, veliau pasake, kad pagremze apacioje, kad lenta butu lygiai ir viskas, tikrai jei buna nelygu, eina padauzyt, paskaptuot. Tiesiog, mes issakeme savo nuomone, akd tikrai imanoma, bet baldininkai kaip dejo juos pries 15 metu, taip deda, nes pasikuisti ir padaryti perfekt - jiems sunku
QUOTE(knopke* @ 2016 11 25, 20:14)
Viskas, truksta tik kriaukles ir svariu langu bei orchideju ant palanges 
http://www.part.lt/p...560c91cc891.jpg
http://www.part.lt/p...dee95031337.jpg

http://www.part.lt/p...560c91cc891.jpg
http://www.part.lt/p...dee95031337.jpg
Grazi, diiidele virtuve

QUOTE(Miliani* @ 2016 11 25, 23:25)
Aš irgi pagaliau parodysiu savo avižinę košę/pakolkas dar bardakėlį
Plėvelės dar nenuimtos
http://www.part.lt/p...4ceacdb9987.JPG

http://www.part.lt/p...4ceacdb9987.JPG
Nu viskas grazu, viskas tvarkoje, net tas apvadukas aplink stalvirsi ka darysi. Nu man labiausia kliuna elektra. Kaip tas razetes elektrikas padare, man sunku suprast. O tas jungtukas virs kaitlentes?

QUOTE(Dešimtukas @ 2016 11 27, 12:40)
Šiuo atveju staljuostė galėtų būti tik prie sienos, o šonuose prie spintų jos nereikia. Staljuostė neišvengiama jeigu siena būna nelygi ir stalviršis ne visur priglunda prie sienos. Jos irgi skirtingos, būna brangesnės, pigesnės, stambesnės, smulkesnės, prisukamos, priklijuojamos. Jeigu stalviršis visur gerai priglunda prie sienos, tai galima staljuostės ir nedėti.
O tai ka deda vietoje staljuostes? Pas mane plyteles per visa siena sudetos, prie ju stumsis stalvirsis. Tai tiesiog silikonu uztepti ta krastuka, ar buna kokia guma tam oritaikyta?
Ačiū!
uzsandarina ta susidurima, manau, kad tikrai nereikia tu loveliu
Kol nepasakėt, man nieks nekliuvo 
O ar esate kas turėję orkaitę apačioje, kaip kad bendroje viryklėje, ir pečių lygyje? Man antras variantas idealus, bet gali tekti su juo atsisveikinti, tai reikia nuraminimo, kad nieko baisaus ir žemai ta orkaitė

O ar esate kas turėję orkaitę apačioje, kaip kad bendroje viryklėje, ir pečių lygyje? Man antras variantas idealus, bet gali tekti su juo atsisveikinti, tai reikia nuraminimo, kad nieko baisaus ir žemai ta orkaitė

as kaip tik norejau apacioje...viskas ten puiku su ja, jei nematot tragedijos pasilenkti

QUOTE(knopke* @ 2016 11 27, 21:03)
as kaip tik norejau apacioje...viskas ten puiku su ja, jei nematot tragedijos pasilenkti 

ir vėl... nematOT

vyras tą patį sako, koks tau skirtumas, čia gi ne keptuvė, nereikia nuolat stovėt, įdėjai ką kept ir pamiršai... o man toks malonumas dabar kai lankstytis nereikia
Ištikro kol čia nepradėjot kalbėt aš tos staljuostės net nemačiau ir visiškai dėmesio neatkreipiau 
Tikrai labai labai nelygios sienos, tai todėl net ir nekilo joks klausimas dėl tų apvadukų, o šonuose uždėti, kad jau neva bendrai būtų, o ne nugarinėj sienelėj dėti, o šonuose nedėti..
Nu viskas grazu, viskas tvarkoje, net tas apvadukas aplink stalvirsi ka darysi. Nu man labiausia kliuna elektra. Kaip tas razetes elektrikas padare, man sunku suprast. O tas jungtukas virs kaitlentes?
Aj net neklauskit, ne elektrikas darė, o vyras, pirmą kart savo gyvenime, tai atleiskim, neteiskim
Teks gyvent dabar jau taip

QUOTE(JBT @ 2016 11 27, 14:44)
Ne negalima, o privaloma nedėti jeigu jūsų pasakymu 'galima i nedėti' . Šiuo atveju aš manau, tikrai jos galėjo nebūti! Tokia puiki virtuvė, medžiagos neprastos ir ŠAST! Reikalaučiau nuimti!!! Abejoju ar čia tokios nelygios sienos buvo....
Tikrai labai labai nelygios sienos, tai todėl net ir nekilo joks klausimas dėl tų apvadukų, o šonuose uždėti, kad jau neva bendrai būtų, o ne nugarinėj sienelėj dėti, o šonuose nedėti..

QUOTE(agniukee @ 2016 11 27, 21:25)

Aj net neklauskit, ne elektrikas darė, o vyras, pirmą kart savo gyvenime, tai atleiskim, neteiskim

Kadangi vyras, tai atsleiskit, kad skyrybom nekvepetu, nes maniskis tai ui..pasakyk kad ka ne taip daro
iskart sako, as bute liksiu

Papildyta:
o as priesingai, nueinu, atsidarau ir bedavoju..kaip pakelsiu, kaip iskelsiu, ipratus kai zemai

Papildyta:
QUOTE(slepiuosi @ 2016 11 27, 22:06)
ir vėl... nematOT 
vyras tą patį sako, koks tau skirtumas, čia gi ne keptuvė, nereikia nuolat stovėt, įdėjai ką kept ir pamiršai... o man toks malonumas dabar kai lankstytis nereikia

o as priesingai, nueinu, atsidarau ir bedavoju..kaip pakelsiu, kaip iskelsiu, ipratus kai zemai

QUOTE(knopke* @ 2016 11 27, 22:53)
Kadangi vyras, tai atsleiskit, kad skyrybom nekvepetu, nes maniskis tai ui..pasakyk kad ka ne taip daro
iskart sako, as bute liksiu

Papildyta:

Papildyta:

taip taip nepriekaištausiu, ką jau čia

Aš tai visada norėjau orkaitės aukščiau, ir kaip tyčia nesigauna taip kaip noris

QUOTE(Miliani* @ 2016 11 27, 21:31)

del saugumo viskas, nes ir karstis, ir garai teks tai rozetei...
Mes bute turėjome viryklę bendrą, o kai viską keitėme užsimaniau orkaitės aukščiau - dėl grožio, ir taip man prilipo, kad dabar bijau pagalvoti, kaip teks gyventi
irgi būtų variantas ją palikti aukštai, kaip ir piešinį buvau įdėjusi, bet vyras burba, kad bus mažai erdvės prie kaitlentės, ir aš su juo sutinku, tik pripažinti nenoriu
kitas variantas dar būtų įmanomas kaitlentę pernešti toliau, bet tada visos rozetės už kaitlentės atsiduria - atkrinta variantas, o ir stalviršį ji gerokai suskaidytų į dvi dalis, žodžiu, kol kas bandau jaukintis seną variantą su orkaite žemai
pirmai pradžiai