Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(knopke* @ 2016 11 25, 22:00)
Vyras jau tuo pasirupino😃 sake uz laimes asaras reikia isgert 😃

prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites😉 aciu uz patarimus, kritika 😉 skoniui draugu nera 😉 bet ka matau...dziaugiuosi bendru vaizdu namu. Kur viskas "avizu kose" , bet man ji pati "skaniausia"

Kazkuri mergina ir gaminosi tokios spalvos virtuve...gal jau turi?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 11 25, 22:29)
Aciu, mergaites😉  aciu uz patarimus, kritika 😉 skoniui draugu nera 😉 bet ka matau...dziaugiuosi bendru vaizdu namu. Kur viskas "avizu kose" , bet man ji pati "skaniausia"

Kazkuri mergina ir gaminosi tokios spalvos virtuve...gal jau turi?

o koks cia pas jus stalvirsis? kazkuris is tu, kur buvot ikelusi man atrodo tris pavyzdzius?
Atsakyti
Taip. Du buvau ikelus, tai cia yoks smelinis pilksvai net gal. Nustebau, kad labai liuks su grindim ziurisi 😉
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 11 25, 22:50)
Taip. Du buvau ikelus, tai cia yoks smelinis pilksvai net gal. Nustebau, kad labai liuks su grindim ziurisi 😉

O koks čia stalviršis? Aš Compact labai panašų mačiau. O gal ir su mumis norėtumėt pasidalyti foto kaip namuose susidėliojo viskas, man labai įdomi jūsų "avižų košė" 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu, kai visi baldai nusirengs plastikinius rubus 😀😀 bet visame name domininuoja sviesi sienu spalva, tamsios durys ir late spalvos
Atsakyti
Aš irgi pagaliau parodysiu savo avižinę košę/pakolkas dar bardakėlį biggrin.gif Plėvelės dar nenuimtos
http://www.part.lt/p...4ceacdb9987.JPG
Atsakyti
Kaip idomiai 😉pas jus nera melynos pleveles, galima pilnai vaizda matyt, o pas mane uztamsina viska😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 lapkričio 2016 - 08:37
QUOTE(knopke* @ 2016 11 26, 09:35)
Kaip idomiai 😉pas jus nera melynos pleveles, galima pilnai vaizda matyt, o pas mane  uztamsina viska😉

Taip, pas mane permatoma tokia plevele, alia matine smile.gif
Atsakyti
Kaip jungiates ledus po spintelemis: ar pasidarete mygtuka ar mikrojungikli po ledu? Pas mus mygtuko nera numatyto, bet vyras sako ne beda pasidaryt papildoma sienoje? Ar parogu ir tuo mikrojungikliu ijungti?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 11 26, 12:14)
Kaip jungiates ledus po spintelemis: ar pasidarete mygtuka ar mikrojungikli po ledu? Pas mus mygtuko nera numatyto, bet vyras sako ne beda pasidaryt papildoma sienoje? Ar parogu ir tuo mikrojungikliu ijungti?

pasidarem prie rozeciu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 11 26, 15:05)
pasidarem prie rozeciu

mikrojungti prie rozeciu? gal galite foto ikelti?
Papildyta:
Gal kas esate uzmate tokiu kedziu medziaginiu Vilniuje?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti