Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Noa, Jūs gi prie meno, kiek sekiau šią temą, tai dažėte ir dėžes, ir visa kita. Tai gal galite ir virdulį nupurkšti širdžiai miela ciklameno spalva? :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliulietu: 31 sausio 2017 - 10:40
QUOTE(Noa @ 2017 01 30, 18:47)
Raudona man tinka nebent prieš Kalėdas, kada būna džinglbelz biggrin.gif O dabar kaip tik biesina biggrin.gif Dabar norėčiau ružavos. kaip ciklamenų. Paskui norėsiu kokių pastelių, tipo alyvų hiacintų, prieš Velykas - geltonų, vasarą eis mėlynos - žalios, rudenį - oranžinės... Na tai moliūgas arba pomidorų bliūdas situaciją pataiso biggrin.gif
Žodžiu, negaliu aš spalvų ant jokio nesezoninio daikto biggrin.gif

O kiti žmonės pasidaro sau spalvotas virtuves, ir jiems gerai, jiems šiandien ta spalva patinka ir ryt patiks ir po pusės metų biggrin.gif
Pavydžiu biggrin.gif

aš irgi sakau, Jezau Marija Juozapai Švenčiausias, kaip sunku gyvent meniškos sielos žmonėms ant šios žemės.
Tada nieko nelieka, arbatinis neutralus arba virtuvės arba stalviršio spalvos, o spalvos iš gamtos, pagal metų laiką ir nuotaikas. Gėlės, puokštės, daržovės, lapai ... Tik va galvoju, jog katinai tavo sudoros tą grožį įtariu. O gal yra kokių mažiau valgomų gėlių?

paprastai, žmonės pasidaro virtuvę ir spalvą mato/renkasi, kl perka nu ir dar kokį mėnesį. Paklausk jų po 7 metų, kokios spalvos pas juos virtuvė, pamatysi, susimąstys ką atsakyti. Pripranti ir nebematai.

Bet tikri menininkai niekada nepripranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 31, 10:40)
<p>Noa, Jūs gi prie meno, kiek sekiau šią temą, tai dažėte ir dėžes, ir visa kita. Tai gal galite ir virdulį nupurkšti širdžiai miela ciklameno spalva? biggrin.gif​ </p>

Negaliu! Jis karštas biggrin.gif Nubėgs načiort visi dažai, man atrodo, arba nusilups, arba tiesiog smirdės biggrin.gif

Bet tai nieko, aš pakentėsiu biggrin.gif Nėra juk nemirtingas, galų gale biggrin.gif
Atsakyti

Negaliu! Jis karštas biggrin.gifNubėgs načiort visi dažai, man atrodo, arba nusilups, arba tiesiog smirdės biggrin.gif

Bet tai nieko, aš pakentėsiu biggrin.gifNėra juk nemirtingas, galų gale biggrin.gif

gal tada ašutine virve apvynioti  :D ale irgi klijai smirdės. na bet lietuvės moterys kantrios, neša ir perneša ne tik sunkią gyvenimo naštą, bet ir vyro pirktų arbatinių spalvas :D 

Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 31, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Noa" data-cid="71403942" data-time="1485854133"><div><p>Negaliu! Jis karštas vartotojo įkelta nuotraukaNubėgs načiort visi dažai, man atrodo, arba nusilups, arba tiesiog smirdės vartotojo įkelta nuotrauka

Bet tai nieko, aš pakentėsiu vartotojo įkelta nuotraukaNėra juk nemirtingas, galų gale vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>gal tada ašutine virve apvynioti  biggrin.gif ale irgi klijai smirdės. na bet lietuvės moterys kantrios, neša ir perneša ne tik sunkią gyvenimo naštą, bet ir vyro pirktų arbatinių spalvas biggrin.gif </p>

Taigi. Nors mes čia offtopikinam šiek tiek biggrin.gif Bet negaliu susilaikyti, mane pagavo įkvėpimas.

Vo sprendimas biggrin.gif Gal ir elektriniam tiktų biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Turiu įtarimą, kad diedas apsivožtų biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 31 sausio 2017 - 13:03
QUOTE(Noa @ 2017 01 31, 12:15)
Negaliu! Jis karštas  biggrin.gif Nubėgs načiort visi dažai, man atrodo, arba nusilups, arba tiesiog smirdės biggrin.gif

Bet tai nieko, aš pakentėsiu biggrin.gif Nėra juk nemirtingas, galų gale biggrin.gif

O tai buna gi tu specialiu dazu zidiniams, krosnelems (purskiami jie). Mes saslykine savo taip purskem. Va tik del ciklameno labai labai abejoju.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 01 31, 14:05)
O tai buna gi tu specialiu dazu zidiniams, krosnelems (purskiami jie). Mes saslykine savo taip purskem. Va tik del ciklameno labai labai abejoju.

dažai gali kainuoti daugiau nei naujas arbatinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 31, 13:48)

Bet kita vertus, o jei jau ką nors dažai - ten kad ir šašlykinę - tai gal visai būtų prikolas, juolab galima nudažyti visaip gudriai... Drugeliais! biggrin.gif

Tik jau jei tas virdulys išeis šaibom ir reikės nešti į garantinį, tai iš ten tave išmes lauk garantuotai biggrin.gif
Atsakyti

Tik jau jei tas virdulys išeis šaibom ir reikės nešti į garantinį, tai iš ten tave išmes lauk garantuotai biggrin.gif

tada nerkite pelėdą  :P arba iš kokio nors seno megztinio susiūkit "rankovę" virduliui :4u:  dabar madinga, panašiai ir šviestuvus, ir puodukus, ir arbatinukus apmezga.

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 31, 14:48)

Nu kad ne, bent jau juodus tai visai pigiai pirkom. Senukuose, kai taiko 30%.

Dazai
Atsakyti
Plius, jei katė negerai elgiasi, rekomenduojama ją aprengti. Taigi galima yą patį mezginį ir katei auklėt panaudot biggrin.gif
Atsakyti

jei katei virdulys taps įdomus, tai gali turėti įtakos virdulio gyvavimo laikui  :D​ 

Atsakyti