Noa, Jūs gi prie meno, kiek sekiau šią temą, tai dažėte ir dėžes, ir visa kita. Tai gal galite ir virdulį nupurkšti širdžiai miela ciklameno spalva?
QUOTE(Noa @ 2017 01 30, 18:47)
Raudona man tinka nebent prieš Kalėdas, kada būna džinglbelz
O dabar kaip tik biesina
Dabar norėčiau ružavos. kaip ciklamenų. Paskui norėsiu kokių pastelių, tipo alyvų hiacintų, prieš Velykas - geltonų, vasarą eis mėlynos - žalios, rudenį - oranžinės... Na tai moliūgas arba pomidorų bliūdas situaciją pataiso
Žodžiu, negaliu aš spalvų ant jokio nesezoninio daikto
O kiti žmonės pasidaro sau spalvotas virtuves, ir jiems gerai, jiems šiandien ta spalva patinka ir ryt patiks ir po pusės metų
Pavydžiu

Žodžiu, negaliu aš spalvų ant jokio nesezoninio daikto

O kiti žmonės pasidaro sau spalvotas virtuves, ir jiems gerai, jiems šiandien ta spalva patinka ir ryt patiks ir po pusės metų

Pavydžiu

aš irgi sakau, Jezau Marija Juozapai Švenčiausias, kaip sunku gyvent meniškos sielos žmonėms ant šios žemės.
Tada nieko nelieka, arbatinis neutralus arba virtuvės arba stalviršio spalvos, o spalvos iš gamtos, pagal metų laiką ir nuotaikas. Gėlės, puokštės, daržovės, lapai ... Tik va galvoju, jog katinai tavo sudoros tą grožį įtariu. O gal yra kokių mažiau valgomų gėlių?
paprastai, žmonės pasidaro virtuvę ir spalvą mato/renkasi, kl perka nu ir dar kokį mėnesį. Paklausk jų po 7 metų, kokios spalvos pas juos virtuvė, pamatysi, susimąstys ką atsakyti. Pripranti ir nebematai.
Bet tikri menininkai niekada nepripranta

QUOTE(myliulietu @ 2017 01 31, 10:40)
<p>Noa, Jūs gi prie meno, kiek sekiau šią temą, tai dažėte ir dėžes, ir visa kita. Tai gal galite ir virdulį nupurkšti širdžiai miela ciklameno spalva?
</p>

Negaliu! Jis karštas

Bet tai nieko, aš pakentėsiu

Negaliu! Jis karštas
Nubėgs načiort visi dažai, man atrodo, arba nusilups, arba tiesiog smirdės
Bet tai nieko, aš pakentėsiuNėra juk nemirtingas, galų gale
gal tada ašutine virve apvynioti ale irgi klijai smirdės. na bet lietuvės moterys kantrios, neša ir perneša ne tik sunkią gyvenimo naštą, bet ir vyro pirktų arbatinių spalvas
QUOTE(myliulietu @ 2017 01 31, 12:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Noa" data-cid="71403942" data-time="1485854133"><div><p>Negaliu! Jis karštas
Nėra juk nemirtingas, galų gale
</p></div></blockquote><p></p><p>gal tada ašutine virve apvynioti
ale irgi klijai smirdės. na bet lietuvės moterys kantrios, neša ir perneša ne tik sunkią gyvenimo naštą, bet ir vyro pirktų arbatinių spalvas
</p>

Taigi. Nors mes čia offtopikinam šiek tiek

Vo sprendimas

Turiu įtarimą, kad diedas apsivožtų

QUOTE(Noa @ 2017 01 31, 12:15)
Negaliu! Jis karštas
Nėra juk nemirtingas, galų gale 

O tai buna gi tu specialiu dazu zidiniams, krosnelems (purskiami jie). Mes saslykine savo taip purskem. Va tik del ciklameno labai labai abejoju.
QUOTE(ptashka @ 2017 01 31, 14:05)
O tai buna gi tu specialiu dazu zidiniams, krosnelems (purskiami jie). Mes saslykine savo taip purskem. Va tik del ciklameno labai labai abejoju.
dažai gali kainuoti daugiau nei naujas arbatinis

QUOTE(Y2K @ 2017 01 31, 13:48)
Bet kita vertus, o jei jau ką nors dažai - ten kad ir šašlykinę - tai gal visai būtų prikolas, juolab galima nudažyti visaip gudriai... Drugeliais!

Tik jau jei tas virdulys išeis šaibom ir reikės nešti į garantinį, tai iš ten tave išmes lauk garantuotai

QUOTE(Y2K @ 2017 01 31, 14:48)
Nu kad ne, bent jau juodus tai visai pigiai pirkom. Senukuose, kai taiko 30%.
Dazai
Plius, jei katė negerai elgiasi, rekomenduojama ją aprengti. Taigi galima yą patį mezginį ir katei auklėt panaudot