Galvojau apie betono imitacija,bet kolkas labai rimtai apie tai negalvojau

O tai kam tada ji išvis? Tada galit pasistatyt stalą, ar kokį barą, ar pusbarį, ir tiek

Dėl salos, kurioj nieko nesumontuota - kodėl ne. Papildoma vieta spintelėms, papildomas stalviršis, galima nelygiuoti apačioj spintelių, kurias ji uždengia. Bet jei netelpa stalas šeimai valgyti, labai pagalvočiau, kas geriau, nebent tragiškai trūksta virtuvinio darbastalio.
Airona, čia gal vyrija rekuperacijos temoj geriau apšvies. Arba longger

Toje temoje ir pamaciau rupima klausima, bet niekas neatsake, tai nusprendziau "virtuvese" uzduoti, cia neperseniausiai kazkas skyle sienoje ruosesi grezti del gartraukio, buvo daug pasvarstymu, tai dedu viltis...
[right][snapback]71398610[/snapback][/right]
Jei neatsakė, tai gal niekas nežino, čia juk ne kokie mokami konsultantai, neprivaloma tai žinoti

Juolab, paprastai tokiais klausimais vyrai rūpinasi

Aš, tarkim, galiu aiškiai ir motyvuotai pasakyt, kodėl pas mane virtuvė išdėliota taip, kaip dėliočiau, jei būtų kitaip, kodėl tokios spalvos ir tokios medžiagos. Bet jei kas paklaus, kodėl tokia buitinė technika, tai aš pasimesiu - kodėl kodėl, diedas nupirko, todėl. Taip, jis domėjosi ir kažkuo motyvavo, bet kuo?

Dėl to buitinei ir yra atskiros temos, man regis

Papildyta:
Beje, apie vyrų pirkimus - jis dar nupirko ir raudoną virdulį

Tiesa, tada dar virtuvė buvo ivory spalvos su tamsiai pilku, na bet irgi neutrali

Aš pažaliavau iš piktumo, nes nenorėjau aš raudonos interjere. Norėjau... Butelio žalios, turkio, kokios robins egg, teal, turkish blue, juodos, galų gale, bet jochaidy, ne raudonos!!!
Ir galvoju - visi virduliai šaibom išeina, anksčiau ar vėliau. Tai va, aš nekelsiu didelės isterijos, tik vidutinę, aš būsiu kantri, lauksiu virdulio galo.
O jis, šitas virdulys, tyčia nemiršta

Jei kam aktualu - Tefal

2. Juolab, paprastai tokiais klausimais vyrai rūpinasi

1. Su mokamais jau kalbeta. Tik is konsultaciju taip ir nesupratau, kuri sistema man butu patogesne, o kad abi geros, tai tas aisku.
2. Mano situacija ne paprasta

....Maniskis irgi raudona nupirko.....
Ir dar duonos skrudintuva toki bordo....
Jei neatsakė, tai gal niekas nežino, čia juk ne kokie mokami konsultantai, neprivaloma tai žinoti
Juolab, paprastai tokiais klausimais vyrai rūpinasi
Aš, tarkim, galiu aiškiai ir motyvuotai pasakyt, kodėl pas mane virtuvė išdėliota taip, kaip dėliočiau, jei būtų kitaip, kodėl tokios spalvos ir tokios medžiagos. Bet jei kas paklaus, kodėl tokia buitinė technika, tai aš pasimesiu - kodėl kodėl, diedas nupirko, todėl. Taip, jis domėjosi ir kažkuo motyvavo, bet kuo?Ir taip, kažką kažkur pajungė
As is tu kur vyras nesirupina buitine isvis... Pirksiu kaitlente kartu su gartraukiu, su recirkuliacine sistema. Musu atveju ventiliacija is virtuves labai sudetinga nuvest i kamina, tai ieskojau alternatyvos. gaminama bus max 3men per metus, tai man labai pasirode patogus variantas.

Jooooo man ir

Y2K, sveikinimai, graži, įdomesnė virtuvė..