Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Noa @ 2017 02 15, 13:18)
Kita vertus, jeigu moteriai dzin, ir ji leidžia vyrui spręsti tokius dalykus su svetimom bobom, tada pati ir kalta smile.gif

Nu tai blyn, su diedais taigi nespręsi tokių nereikšmingų dalykų kaip virtuvės planavimas biggrin.gif Iš kur tas stereotipas, kad virtuvę būtinai turi moteris planuotis.. Maniškei ten per daug techninių dalykų, matmenų, įsivaizduot kas ten kokiu kampu atidarius už ko klius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2017 02 15, 14:24)
Nu tai blyn, su diedais taigi nespręsi tokių nereikšmingų dalykų kaip virtuvės planavimas biggrin.gif Iš kur tas stereotipas, kad virtuvę būtinai turi moteris planuotis.. Maniškei ten per daug techninių dalykų, matmenų, įsivaizduot kas ten kokiu kampu atidarius už ko klius ir t.t.

Pritariu panom dėl tų dvigubų stalčių - išbandžiau salonuose, nepatogu, nedėjau.

Šaldytuvą sukeisčiau vietom su orkaitės spinta, nes yra ergonomikos taisyklė, kad šaldytuvas turi būti arčiau plautuvės.

Indaplovės po orkaite nedėčiau - nors ir įmanoma. Kadangi vienas prietaisas šyla, kitas vibruoja, fig žino kuo tai baigsis po kokių 5 metų. Stalčių, sukeitus vietom nepamažės.

Kur pas jus durys / praėjimas ir kiek ta tuščia siena šalia orkaitės?
-----

Crazy mintis būtų tokia:
Orkaitės spinta keliauja, kur dabar šaldytuvas, šaldytuvas pasislenka 60 cm ir lieka šalia jos. 2 įstriži kampai, kaip longger pasiūlė - į vieną, artimesnį šaldytuvui, keliauja plautuvė , į kitą kaitlentė. Kampinių gartraukių pasirinkimas nedidelis, bet yra. Gerioausia erdvinis be jokių spintelių. Lieka didelis darbastalis prie lango ir dar po truputį iš kiekvieno prietaiso pusės.
Minusas tos kampinės apatinės, bet bent jau lengviau pasiekiamos be mechanizmų. Pliusas - lieka kelios gartraukio neužimtos viršutinės spintelės, toj eilėj, kur šaldytuvas su orkaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 15 vasario 2017 - 13:49
QUOTE(Y2K @ 2017 02 15, 13:37)
Šaldytuvą sukeisčiau vietom su orkaitės spinta, nes yra ergonomikos taisyklė, kad šaldytuvas turi būti arčiau plautuvės.
Indaplovės po orkaite nedėčiau - nors ir įmanoma. Kadangi vienas prietaisas šyla, kitas vibruoja, fig žino kuo tai baigsis po kokių 5 metų. Stalčių, sukeitus vietom nepamažės.
Kur pas jus durys / praėjimas ir kiek ta tuščia siena šalia orkaitės?

Šaldytuvas ten todėl kad arčiau įėjimo, bet nedidelėj erdvės esmės nesudarys, galima keist.
Indaplovės po orkaite nebebus smile.gif
Įėjimas jei žiūrėt pagal planą tiesiai virš viryklės už pertvaros. Šalia orkaitės ten lieka apie 40cm ir tada langas.
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2017 02 15, 13:24)

As tai kaip tik manau, kad tik zmogus, nuolat besisukantis virtuveje ir besinaudojantis ja, gali viska isivaizduot ir apgalvot...
Atsakyti
jeigu čia prakalbom apie crazy mintis, tai imkit dar vieną:

vartotojo įkelta nuotrauka

nu čia pati idėja, ten detales pagal mastelį susidėliot reiktų. Ir su tuo stalu pažaist irgi reiktų.
Nu čia šiaip. Jeigu dar įsirenginėjimo fazėj viskas
Einu prigulsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2017 02 15, 13:24)

Tai va, kad dauguma planuojasi pačios biggrin.gif Nepažįstu nei vienos, kuri būtų tą vyrui perleidus biggrin.gif Aš jau visiškai netechninis žmogus, absoliutus humanitaras, santechnika, elektra, šiluminė varža man siaubą kelia biggrin.gif O mano dieds - inžinierius, objektus stato rimtus techninius. Bet virtuvę??? Diedui? Ne jau, jūs gal juokaujat, virtuvė yra mano dalis, man reikalinga daug labiau, negu jam, nes jam dzin, kas kur bus, o jau kokių spalvų bus, iš kokių medžiagų bus, kokios rankenėlės ar išvis be jų, koks stalviršis, kas tarp spintelių, derėjimas prie likusio interjero - biggrin.gif Čia kažkokie provokuojantys klausimai, kaip nori, taip daryk, vadinasi biggrin.gif Parodžiau projektą - pareiškė nuomonę, kur norėjau, atsižvelgiau, ir viskas biggrin.gif

Užtai aš į laidus ir vamzdžius nesikišu biggrin.gif

Čia pas mus temoj per paskutinius kokius 9 mėnesiusi tikriausiai buvo vienas vyras, ir tas pats pardavinėjo kažkokius gudrius lankstus biggrin.gif

O kita vertus, visaip gyvenime būna, visokių būna ir vyrų. Gal koks Jamie Oliveris ir neleistų žmonai virtuvės reguliuoti, kadangi neleistų paskui į ją ir eiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 vasario 2017 - 16:04
<div>QUOTE(longger @ 2017 02 15, 15:52)</div>
<div>jeigu čia prakalbom apie crazy mintis, tai imkit dar vieną:

</div>

<p>Wow vartotojo įkelta nuotraukaTavo?

Mano crazy pasiūlymas balamūtui, kai patikslino matmenis, nelabai. 1 langelis = 10 cm  Priedas  balamutas.JPG   124,43KB   4 Parsiųsta kartų</p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 15 vasario 2017 - 16:23

Tai va, kad dauguma planuojasi pačios biggrin.gifNepažįstu nei vienos, kuri būtų tą vyrui perleidus biggrin.gif

O kita vertus, visaip gyvenime būna, visokių būna ir vyrų. Gal koks Jamie Oliveris ir neleistų žmonai virtuvės reguliuoti, kadangi neleistų paskui į ją ir eiti biggrin.gif

šiais laikais lyčių lygybė :lietuva: 

O logger variantas man visai svarstytinas. Prieš šaldytuvo ūkinė spinta, galbūt su pakelta orkaite. Užstoja virtuvę nuo svetainės, gali būti arba gražu, arba griozdiška, priklausomai nuo dizaino.

Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2017 02 15, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Noa" data-cid="71441999" data-time="1487167302"><div><p>Tai va, kad dauguma planuojasi pačios vartotojo įkelta nuotraukaNepažįstu nei vienos, kuri būtų tą vyrui perleidus vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>O kita vertus, visaip gyvenime būna, visokių būna ir vyrų. Gal koks Jamie Oliveris ir neleistų žmonai virtuvės reguliuoti, kadangi neleistų paskui į ją ir eiti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>šiais laikais lyčių lygybė lithuania.gif </p><p>O logger variantas man visai svarstytinas. Prieš šaldytuvo ūkinė spinta, galbūt su pakelta orkaite. Užstoja virtuvę nuo svetainės, gali būti arba gražu, arba griozdiška, priklausomai nuo dizaino.</p>

nu ten žiūrint koks lubų aukštis. Galima tą sieną ir ne iki lubų daryt ar su apšvietimu sužaist. Dar nuo įpročių priklauso, tas stalas gali būti transformeris. Stovėtų sau kaip konsolė, o reikalui esant - pilnavertis pietų stalas. Neaišku kiek tokio reikia. Galima ten ir pusryčių stalą susiorganizuoti, kad ir ištraukiamą, kaip pvz pas Y2K.
stalas transformeris
nu žodžiu. Galima ten ir kaip Y2K pasiūlė bandyt daryt. Manau gautųsi. Ir dar kaip nors prigalvot. Bent jau aš ten matau kokius 5 skirtingus variantus, jei ne daugiau.
Nesvarbu. Ateis balamūtas ir palinkės mums pasivakščioti su mūsų įdėjom biggrin.gif
Atsakyti
O neišbrangintų tas transformeris ir kampinės spintelės virtuvės dvigubai? Turiu jausmą, kad ten žmonės taupo.
Atsakyti
transformeris pirmam pasitaikiusiam puslapyje rašo 279€
kažkaip skamba proto ribose.
kampinės spintelės su lentynom tikrai neišbrangins smile.gif va su blum stalčiais būtų jau brangiau. Iš pačio principo man tie kampai nelabai. Aišku, gyvent galima ir pati sodyboj turiu, nes ten kitaip neįmanoma. Bet jeigu įmanoma be kampų, tai kodėl nepabandžius?
Jeigu statyt "sieną", kaip pabraižiau, galima ant jos ir TV sukelt, o kur TV dabartinis - pasistayt prabangiai pietų stalą. Bet kai nematai vidaus, lubų, nepažįsti žmonių, neaišku kokioj stadijoje remontas/įsirengimas - sunku ką patart. Gal jie ten 12 vaikų augina, ką aš žinau biggrin.gif

aj, čia šiaip, lyrinis nukrypimas. Labai dažnai crazy idėjas kartais geriau palikt numirt, neviešinant jų forumuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 15, 14:52)
jeigu čia prakalbom apie crazy mintis, tai imkit dar vieną:
nu čia pati idėja, ten detales pagal mastelį susidėliot reiktų. Ir su tuo stalu pažaist irgi reiktų.
Nu čia šiaip. Jeigu dar įsirenginėjimo fazėj viskas

Mintis tikrai gera ir svarstytina, jei ne vienas bet.. Kaip minėjau per tą virtuvės langą matosi gatvė ir įvažiavimas, t.y. visas judėjimas kieme. Jo tokia ir paskirtis, kad gauti šviesos ir kad matyti kas vyksta. Taigi šiuo atveju mes tą langą uždegiam ir pvz. jei sėdi svetainėj ir kažko lauki nebeužteks pajudint galvos kad pasižiūrėt, o jau turėsi eit už tos sienelės. Stadija kolkas "plyno lauko", t.y. pavasarį pradėsim statyt.

QUOTE(Y2K @ 2017 02 15, 16:13)
Mano crazy pasiūlymas balamūtui, kai patikslino matmenis, nelabai. 1 langelis = 10 cm 

Vat kažkaip ta vieta kur viryklė nesižiūri..

QUOTE(Noa @ 2017 02 15, 17:29)
O neišbrangintų tas transformeris ir kampinės spintelės virtuvės dvigubai? Turiu jausmą, kad ten žmonės taupo.

O kas šiais laikais netaupo? Jau vien ant erdvių dydžio matos kad taupom smile.gif O kas netaupo tai irgi čia neklausinėja.

QUOTE(longger @ 2017 02 15, 17:03)
nu ten žiūrint koks lubų aukštis.
Ateis balamūtas ir palinkės mums pasivakščioti su mūsų įdėjom  biggrin.gif

Lubos 2,7m. Oras tai visai neblogas - galima ir pasivaikščiot biggrin.gif
Bandysiu dar su IKEA padėliot.
Atsakyti