QUOTE(Manguste @ 2017 02 17, 19:46)
Nu va, prisikaičiau jūsų pasiūlymų ir vėl viskas iš pradžių. Mūsų namukas irgi tik pavasarį bus pradėtas statyti, tai gal man dar prašyti, kad kažką keistų dėl tos virtuvės? Nors pati nelabai sugalvoju, kas čia būtų įmanoma. Gal jūs ką patartumėt? Ar geriau palikti taip kaip yra ir tiesiog padirbėti prie pačio virtuvės projekto?
Manguste, iš principo sandėliukas yra gėriu gėris, bet pas jus kažkaip viskas ne visai teisingai. kas konkrečiai? nu pvz man nepatinka, kad sandėliukas yra prie laukinės sienos, kurioje, tikėtina, galėtų atsirasti langas ir gautųsi nuostabus vonios kambarys su natūralia šviesa. Namas juk. Vietoje to turim tamsų sandėliuką ir tamsų WC. O apie virtuvę visai kaip ne Maximoje, nes apie ją nebuvo visiškai pagalvota

šviesiausioje dalyje, prie pat lango - durys į sandėliuką. Toliau eilė baldų ir visi jie kuo atviriausiai šviečia iki gražiosios svetainės. Man, nevalai, tai problema

o ir jeigu tokia nebūčiau, kyla nemenkas iššūkis kaip spalviškai ją išnaikinti. Ir dar - kodėl TV patalpinta ant lango ir išėjimo į terasą, o visa šalia esanti siena - tuščia?
blogiausia, jog paprasto sprendimo čia nelabai bus. Kaip ten Mamagabi sakė apie architektus, kurie va tokias kliurkas palieka? kažkaip labai mandagiai ir gražiai

Bet čia labai ryškus architekto darbo brokas. Gal matant visą aukšto planą, kiltų kokia idėja, bet dabar - nykuma.
gal būt tokia linkme galima pagalvoti? nesakau, jog patinka, bet gal kils kokių minčių?
šiek tiek sandėliukas sumažinti ir įėjimas būtų tvarkingesnis, bei virtuvė šviesioje dalyje. Kur raudona - ten gal kokią širmą, ar panelę stimdomą galima sugalvot?
čia panašiai darė
o salos varianto nesvarstėt?
Papildyta:
QUOTE(Zirzille @ 2017 02 17, 20:23)
Nu ne, negėda, nes iš to ką laikau sandėliuky tai ne kažin ką galėčiau priskirti virtuvei. Kokius 5 psulitrinius uogienės, pora litrų agurkų ir pusantro kilogramo bulvių

Siurblys, šluota, kokie seni atlikę tapetai, šimtas porų batų - nu prie virtuvės niekaip, o jie ir užims didžiąją dalį vietos, tai ir sakau, kad situacija beveik ta pati.
Papildyta:
Kad aš jau žinau ką pasakysit
Pas mane dar didesnis langas nei pas balamūtą - 2,5 m pločio ir užima beveik visų pakabinamų spintelių viet , virtuvė be skonio ir be dizaino ir kažką taisyti jau per vėlu

Kanalizacija ir vanduo jau atvestas, rozetės suvedžiotos, apšvietimas suplanuotas, lubų gipse skylės išgręžiotos. Dabar tik nušluot viską iki pamatų ir perstatyt naujai, bet nušluot man gaila, tai aš bandysiu gyvent ir niekam nerodyt
na, kad jau žinot, tai gerai
batai sandėliuke prie virtuvės?

skamba labai netradiciškai
šiaip tai nuo sandėliuko priklauso, bet ten telpa tieeeeek visko, ko realiai virtuvėje kasdiena nereikia, kad ohoho
aš po šiai dienai negaliu susigyvent, kad iš manęs atėmė sandėliuką ...
Papildyta:
QUOTE(Elze7 @ 2017 02 18, 10:25)
Beje, kas turite indaploves 45 cm ir jau kurį laiką naudojate, ar nesigailite?

turiu rinktis tarp indaplovės didesnės, bet siaurų stalčių arba atvirkščiai. Ir širdis linksta į stalčių pusę... gaminu mažai, esam du žmonės, na įtariu, kad tą 60 cm indaplovę krausiu savaitę laiko, o tai visai nežavi. Norėtųsi ją jungti dažniau.
mes turim. 5-ios personos. Išsiverčiam be problemų ir su dideliais puodais. Kuriam kartais ir 3 kartus, bet būna kad ir nei vieno. Prifarširuoju ją tiap, kad atrodo vandeniui nebus vietos. Nieko, išskalbia
niekada neturėjau 60cm, gal pabandyčiau ir į 45cm net nebežiūrėčiau, bet šiai dienai tikrai šilti atsiliepimai. Tikrai imčiau 45cm ir turėčiau didesnius stalčius. Jeigu toks kompromisas iškiltų. Ypač jeigu dviese. Tikrai 45cm bus pats tas