QUOTE(mamagabi @ 2017 02 20, 12:18)
Pritariu
Jei virtuve ir lieka tiesi, tai ji tarsi nera isbaigta, nes baigiasi astriu kampu ir dar ten uz kampo kazkur tesiasi - gaunasi uzpečkis

Bet...ja galima isbaigti, bent jau optiskai, jei saneliuko duris isstumti i prieki - tuomet vienam gale bus auksta saldutuvo spinta, o kitame aukstos sandeliuko durys. Tokia virtuve tarsi ''box'as'' (ang. dezute) su aiskia pradzia ir pabaiga, tarsi ireminta:
aš galvojau apie tokį variantą irgi. Bet ten man nelabai gavosi. Nes nu baldinio žingsnio 60cm jau niekaip nesigauna. Bus toks nei baldas, nei įėjimas. Reiškiasi platinam. Nu, norisi normalaus pločio durų, kad jeigu ką, ten ir inešt ką nors galėtum. Nu va, tai gaunasi anga kokie 90cm, tada dar siena kažkokia statosi, o jeigu dar durų atsidarymui paliekam kažkiek - žėk jau turim virš metro. Tai tos proporcijos truputi išsibalansuoja. Ir jeigu suvienodint fasadus, tai gautųsi įėjimas į sandėliuką kaip į šaldytuvą

arba duris jau daryt atskiras ir tokias kaip duris, bet tada konsepcija griūna. Nu va tiek baimių prisigalvojau ir man pasivaideno, kad bus negražu
aj, ir dar man nepatiko įėjimas pagal sieną - labai daug vietos prarandama ant koridoriaus suformavimo. Man jos pagailo. Optimaliau sandėliuke, kai įėjimas per vidurį. Bet jaučiu be reikalo aš čia?
Papildyta:
QUOTE(balamūtas @ 2017 02 20, 12:35)
Virsuj det
tokia kampine spintele, siek tiek pageretu priejimas, indaplove det 45cm, prasiplestu stalciai.
Arba tada viska keist is pagrindu
Eksterjere geriau isipaiso langas iki zemes.
tokia kampinė spintelė reikalauja užsukimo, ji negali būti paskutinė. Nu kaip negali, gali, bet atrodys nelabai kaip.
45 indaplovės aš nebijočiau, jeigu ten taupom viską.
o šiaip va aš ir norėjau, kad pats įgarsintumėt tą žinią, pajuodintą
tai va sprendimas turi būti jūsų su žmona abipusis. Variantų pamąstymui kas būtų jeigu būtų - gavot, internetu naudotis mokat. Tai va kai apsispręsit - padiskutuosim vėl!