Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 02 20, 13:17)

niekada niekada, net savo mažojoje indaplovėje neploviau vyno taurių atskirai nuo kažko. Aš jų tiek net neturiu, kad pilną pridėčiau. Jeigu buvo vyno, reikškia buvo ir lėkščiu. Viską į vidų - auto ir į lovą. Niekada nebuvo jokių problemų dėl neišsiplovimo.
Vat niekaip nesuprasčiau tokios funkcijos indaplovėj. Nu čia mes skiriamės gal. Aš gal kažkiek paprasčiau žiūriu į ją, nes naudoju virš 20metų ir jau nebe pirmą.

Lėkštės, jei nebais užterštos, irgi gali toj pačioj plautis. Bet taurės kitaip blizga po spec. programos.
O šiaip tai jo, pas bvisus savi prioritetai ir aplinkybės skiriasi. Pvz. jei indaplovė atskiroj virtuvėj, tai tikrai dzin tie dB.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2017 02 19, 21:13)

o kodėl nesukat virtuvės prie tos sienos, kur 1m pločio langas? tada priešais gražiai sala dėliojasi.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 20, 10:37)
aha, viską surašėt teisingai. Ir, kaip planuojate spręsti visus šiuos nepatogumus, nieko niekur nekeisdami?

o dėl lango, tai neskubėkite jo daryti standartinio aukščio, be interjero, dar egzistuoja ir eksterjeras. Ar ten niekas "negriūna"?

Virsuj det tokia kampine spintele, siek tiek pageretu priejimas, indaplove det 45cm, prasiplestu stalciai. Arba tada viska keist is pagrindu biggrin.gif
Eksterjere geriau isipaiso langas iki zemes.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2017 02 20, 12:18)
Pritariu smile.gif
Jei virtuve ir lieka tiesi, tai ji tarsi nera isbaigta, nes baigiasi astriu kampu ir dar ten uz kampo kazkur tesiasi - gaunasi uzpečkis smile.gif Bet...ja galima isbaigti, bent jau optiskai, jei saneliuko duris isstumti i prieki - tuomet vienam gale bus auksta saldutuvo spinta, o kitame aukstos sandeliuko durys. Tokia virtuve tarsi ''box'as'' (ang. dezute) su aiskia pradzia ir pabaiga, tarsi ireminta:

aš galvojau apie tokį variantą irgi. Bet ten man nelabai gavosi. Nes nu baldinio žingsnio 60cm jau niekaip nesigauna. Bus toks nei baldas, nei įėjimas. Reiškiasi platinam. Nu, norisi normalaus pločio durų, kad jeigu ką, ten ir inešt ką nors galėtum. Nu va, tai gaunasi anga kokie 90cm, tada dar siena kažkokia statosi, o jeigu dar durų atsidarymui paliekam kažkiek - žėk jau turim virš metro. Tai tos proporcijos truputi išsibalansuoja. Ir jeigu suvienodint fasadus, tai gautųsi įėjimas į sandėliuką kaip į šaldytuvą biggrin.gif arba duris jau daryt atskiras ir tokias kaip duris, bet tada konsepcija griūna. Nu va tiek baimių prisigalvojau ir man pasivaideno, kad bus negražu ax.gif
aj, ir dar man nepatiko įėjimas pagal sieną - labai daug vietos prarandama ant koridoriaus suformavimo. Man jos pagailo. Optimaliau sandėliuke, kai įėjimas per vidurį. Bet jaučiu be reikalo aš čia? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(balamūtas @ 2017 02 20, 12:35)
Virsuj det tokia kampine spintele, siek tiek pageretu priejimas, indaplove det 45cm, prasiplestu stalciai. Arba tada viska keist is pagrindu biggrin.gif
Eksterjere geriau isipaiso langas iki zemes.

tokia kampinė spintelė reikalauja užsukimo, ji negali būti paskutinė. Nu kaip negali, gali, bet atrodys nelabai kaip.
45 indaplovės aš nebijočiau, jeigu ten taupom viską.

o šiaip va aš ir norėjau, kad pats įgarsintumėt tą žinią, pajuodintą biggrin.gif
tai va sprendimas turi būti jūsų su žmona abipusis. Variantų pamąstymui kas būtų jeigu būtų - gavot, internetu naudotis mokat. Tai va kai apsispręsit - padiskutuosim vėl! 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Seku šitą temą jau n laiko. Ir negaliu atsistebėti patarimų ir idėjų gausa rolleyes.gif
Pribrendo ir man reikalas šitam galvos skausmui. Turiu labai netipinę erdvę, kurią kažkaip reikia protingai išsidėliot. Kol kas turiu tokį variantą:
http://images46.fotk.../Virtuve-vi.jpg
Orkaitė su šaldytuvu aukštam bloke. Pačiam kampe ant stalviršio rečiau naudojami prietaisai - gal kavos aparatas, tosteris ir pan. Gal pasidaryt užtraukiamą "užuolaidą", kad nenervintų kai nereikia naudotis hmm.gif Šalia stalo numatyta neaukšta indauja...
Noras buvo, kad iš svetainės nesimątytų bardako, todėl kampe pasirinkta indaplovės vieta (ne kriauklės ar kaitlentės).

Gal kažką dar koreguot reiktų? Ar apskritai keisti iš esmės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lity @ 2017 02 20, 13:11)
Labas  4u.gif
Seku šitą temą jau n laiko. Ir negaliu atsistebėti patarimų ir idėjų gausa  rolleyes.gif 
Pribrendo ir man reikalas šitam galvos skausmui. Turiu labai netipinę erdvę, kurią kažkaip reikia protingai išsidėliot. Kol kas turiu tokį variantą:
http://images46.fotk.../Virtuve-vi.jpg
Orkaitė su šaldytuvu aukštam bloke. Pačiam kampe ant stalviršio rečiau naudojami prietaisai - gal kavos aparatas, tosteris ir pan. Gal pasidaryt užtraukiamą "užuolaidą", kad nenervintų kai nereikia naudotis hmm.gif Šalia stalo numatyta neaukšta indauja...
Noras buvo, kad iš svetainės nesimątytų bardako, todėl kampe pasirinkta indaplovės vieta (ne kriauklės ar kaitlentės).

Gal kažką dar koreguot reiktų? Ar apskritai keisti iš esmės? ax.gif

uždėkite matmenis ant planelio. Ir dar klausimas: mergos, iš kur gaunat tokius architektus? biggrin.gif
Atsakyti

Lity, pagal planelį matosi, kad realiai darbinio stalviršio gautųsi koks 45 cm (tarp plautuvės ir kaitlentės). Ar tikrai norit tokio mažo tarpelio? Pastūmus kaitlentę link kampo labai jau jis nepatogus naudoti tampa, todėl geriau jau dėčiau orkaitę po kaitlente ir naikinčiau tą spintą, palikdama tik šaldytuvą. Čia pirminė mintis, bet manau daugiau susidūrusios pakomentuos plačiau.

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 20, 14:40)
uždėkite matmenis ant planelio. Ir dar klausimas: mergos, iš kur gaunat tokius architektus?  biggrin.gif

Neturiu dabar po ranka su savim. Bet platesni blokai po 60cm, o siauresni (pvz., tarp kaitlentės ir kriauklės) - 40cm.
Kažkaip mums matyt pavyksta ant tokių "užlipt" biggrin.gif
Atsakyti
Palauk, dar ims ir paaiskes kad cia kokia palepe su stogo nuolydziu smile.gif Juokauju, nu bet kas ten zino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 vasario 2017 - 14:13
QUOTE(Tanite @ 2017 02 20, 14:42)
<p>Lity, pagal planelį matosi, kad realiai darbinio stalviršio gautųsi koks 45 cm (tarp plautuvės ir kaitlentės). Ar tikrai norit tokio mažo tarpelio? Pastūmus kaitlentę link kampo labai jau jis nepatogus naudoti tampa, todėl geriau jau dėčiau orkaitę po kaitlente ir naikinčiau tą spintą, palikdama tik šaldytuvą. Čia pirminė mintis, bet manau daugiau susidūrusios pakomentuos plačiau.</p>

Darbinis paviršius suplanuotas priešais indaują. Ten jo 1,6m gaunasi. Tik va man irgi kirba mintis, ar bus patogu juo naudotis, kai jis taip už kampo. Dabar kai turim vos 5kv m virtuve tai viskas gerai atrodo. Bet na zyzia man kažkas galvoj, kad na tikrai čia ne viskas OK unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2017 02 20, 14:55)
Palauk, dar ims ir paaiskes kad cia kokia palepe su stogo nuolydziu smile.gif Juokauju, nu bet kas ten zino mirksiukas.gif

Mamagabi, iš dalies jūs teisi smile.gif Čia butas, tad jokių pokyčių eksterjere daryt negalim. Bet nuolydis lubose yra - viršutinis aukštas čia. Yra kaip yra, tad tenka kažką protingo bandyt susidėliot smile.gif Nauja statyba čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lity: 20 vasario 2017 - 14:03
Ačiū labai visoms už idėjas, dabar eisiu medituoti. Nors kuo toliau, tuo liūdniau darosi. Ir svajonių namas, jau tampa galvos skausmu. Kaip jau minėjau, architektų neieškojom, pirksim pastatytą namą, o ne statomą pagal mūsų projektą. Tiesiog tai buvo geriausias variantas kokį radom... Tas langas šalia virtuvės plane numatytas iki žemės (bet gal ir galima koreguoti), baldų papaišymai irgi tik šiaip, krosnelės nebus...
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2017 02 20, 14:12)
Ačiū labai visoms už idėjas, dabar eisiu medituoti. Nors kuo toliau, tuo liūdniau darosi. Ir svajonių namas, jau tampa galvos skausmu. Kaip jau minėjau, architektų neieškojom, pirksim pastatytą namą, o ne statomą pagal mūsų projektą. Tiesiog tai buvo geriausias variantas kokį radom... Tas langas šalia virtuvės plane numatytas iki žemės (bet gal ir galima koreguoti), baldų papaišymai irgi tik šiaip, krosnelės nebus...

Viskas ten pas jus tobula bus. Namas juk dar nepastatytas, kiek supratau? ar jau?
yra pas jus vietos, susidėlios viskas. Va, Mamagabi kaip tvarkingai jums viską sudėliojo. Imkit ir darykit mirksiukas.gif ir tas langas iki žemės tada labai gerai įsipaišo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lity @ 2017 02 20, 14:02)

?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti