Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2016 11 28, 16:37)
Mane irgi domina crocs.eu norėčiau jungtis smile.gif

as parinkciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 28, 16:49)
panos , aciu jums labai smile.gif gavau net tris kodus smile.gif Desire , Irmante Elizieja smile.gif aciu labai labai , ainu ziuresiu . Gal surasiu savo svajoniu knyga smile.gif O siiap matyt kazkas man pasidare smile.gif ziuriu , ziuriu ir nieko nereikia smile.gif tai lauksiu jau tikruju ziemos ispardavimu , uz labai gera kaina manau rasciau ka nusipirkt . Del Gapo nustebau, visai mazas pasirinkimas, tai ar viska nupirko, ar jie dali pasalino kol masinis toks apsipirkimas. Norejau megztuko vaikui su kaledine atributika 110 cm, kad nieko neradau verysad.gif kur perkate tokius dalykus, kad ir atsiustu tiesiai , ir greitai , manau jau pavelauvau. Eisiu dar toysa paziureti.

SD kalediniu pirkau. Simpatiski,normali kokybe.
O,kad jau nieko neradot,gal galit perleist knygu koduka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 11 28, 16:19)
O,kad jau nieko neradot,gal galit perleist knygu koduka?  ax.gif  4u.gif

Bandykit NUOLAIDA50
man atrodo visiems vienodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 11 28, 18:22)
Bandykit NUOLAIDA50
man atrodo visiems vienodas ax.gif

Taip. Ir aš tokį gavau. Vadinas vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbut visos knyguklube? Vel 3-ciam zingsnyje sukasi planetos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, Cyber Monday nuolaidos, renku Crocs užsakymą. Užsakinėju iš www.crocs.eu
40% nuolaida viskam
Esu Vilniuje, bet galėčiau ir siųst.
kreiptis emeilu krilas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 11 28, 17:05)
Tai kodai skirtingi??? Aš pirksiu vakare. Tada galėsiu irgi parašyti.

tie patys smile.gif kodai
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2016 11 28, 17:19)
O,kad jau nieko neradot,gal galit perleist knygu koduka?  ax.gif  4u.gif

ne apie knygas rasiau smile.gif knygas ziuresiu kai vaikai uzmigs , su jais be sansu kazka paziureti, siaip kazkaip , laukiau laukiau savaitgalio , nuolaidu dideliu , bet ziuriu nei tu nuolaidu , nei tu drabuziu , kokiu man reikia. Tai matyt jau per nepilnus metus apsipirkau , pagaliau .
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2016 11 28, 15:26)
Laba diena  4u.gif  rašėt jiems laišką ir sakėt, kad nepavyko apsipirkti? ar šiaip koduką atsiuntė? :hm

aš niekam nerašiau ir nesiskundziau del knyguklubo (buvau tik pakomentavusi FB apie nesėkmingą akciją), bet man jie per FB messengeri parase koda NUOLAIDA50 ir apsišopinau bele kiek geriau nei tą juodąjį penktadienį, nes taiko nuolaida nuo nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 28 lapkričio 2016 - 18:19
QUOTE(zz_aiza @ 2016 11 28, 19:18)
aš niekam nerašiau ir nesiskundziau del knyguklubo (buvau tik pakomentavusi FB apie nesėkmingą akciją), bet man jie per FB messengeri parase koda NUOLAIDA50 ir apsišopinau bele kiek geriau nei tą juodąjį penktadienį, nes taiko nuolaida nuo nuolaidos  mirksiukas.gif

Tai kadangi pakomentavot FB, kad nepavyko, dėl to jums ir parašė mirksiukas.gif Visiems komentavusiems parašė kodą, kurie skundėsi, kad akcija nekokia mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už knyguklubo kodą. Prisipirkau DAR knygų smile.gif. Jau niekas nebetelpa, bet ką darysi, kai esi knygų žiurkė rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasidalint gap kodu, tuo naujam nariui 20 proc., ryt atiduočiau biggrin.gif , kažkaip ilgai neatsiunčia, bijau, kad liksiu be prekės 4u.gif .

AČIŪ LABAI, jau nebereikia - išgelbėjo viena ligonė biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 28 lapkričio 2016 - 20:13
QUOTE(zhydelka @ 2016 11 28, 19:32)
ačiū už knyguklubo kodą. Prisipirkau DAR knygų smile.gif. Jau niekas nebetelpa, bet ką darysi, kai esi knygų žiurkė  rolleyes.gif

o kokiom prekem ji taiko? jis 50proc duoda? nes man nuo 20eur 3 eur nuolaida
Atsakyti