Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2016 11 28, 20:56)

Pabrango:( tamsiai melyni buvo uz 12 sv
Atsakyti
Visa diena uzluzes swarovski, nes nemazas nuolaidas padare, tai taip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
krepsy turiu 38-39 crocsus uz 12, 36-37 nebeduoda verysad.gif siaip ziurint irgi neberodo jokiu uz 12, kazin issiustu ar ne apmokant krepsi? smile.gif
Atsakyti
Kam tinka xs/s http://www.gap.eu/br...amp;cid=1068175
Atsakyti
crocs.eu pavyksta apmoket? man su visa neleidzia, visada praeidavo
Atsakyti
Gal kas turi gap 20% koduka ir nebenaudos? Kazko ir man taip ilgai neatsiuncia unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausima, ar GAP-as duoda nemokama siuntima nuo 50 euru pradiniu kainu, ar po nuolaidu. Noriu pirkti tik viena preke, tai gal kas nors, esantis tokioj pat situacijoj, galetu prijungti prie savo krepselio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2016 11 28, 22:21)
Turiu klausima, ar GAP-as duoda nemokama siuntima nuo 50 euru pradiniu kainu, ar po nuolaidu. Noriu pirkti tik viena preke, tai gal kas nors, esantis tokioj pat situacijoj, galetu prijungti prie savo krepselio  4u.gif

as pirkau uz 14 eur ir buvo free shipas
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2016 11 28, 21:21)
Turiu klausima, ar GAP-as duoda nemokama siuntima nuo 50 euru pradiniu kainu, ar po nuolaidu. Noriu pirkti tik viena preke, tai gal kas nors, esantis tokioj pat situacijoj, galetu prijungti prie savo krepselio  4u.gif

Duoda freeship iki vidurnakcio 4u.gif

Viskas ispirkta ka buvau nusiziurejus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 11 28, 14:04)
Knygų klubas atsiprašė, atsiuntė nuolaidų kodą - apsipirkau dar pigiau, nes nuolaidą pritaikė nuo galutinės sumos jau po nuolaidos  bigsmile.gif nors tiek kompensaciją už penktadienį sugadintus nervus  ax.gif

man neatsiunte, nors ir laiska siunciau
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2016 11 28, 21:34)
Gal kas žino kiek laiko galima laikyti PA siuntinius kai jie jau Lietuvos sandėly? Perverčiau kelis kart visas taisykles, nu niekaip nerandu. Ačiū, kad pagelbės smile.gif

Man sake puse metu nemokamai:-)
Atsakyti
Gal kas mytoys.de rinks,prisijungciau su pora zaisliuku. 4u.gif
Atsakyti