He-he. Apsidziaugiau, kad yra knygu klubo nuolaidos kuponas, pagalvojau apsipirksiu. Atidariai ju puslapy, ir pasirodo visos knygos kuriu norejau ispirktos Sutaupysiu eilini karta 😂
as kazkaip bibliotekose knygas imu. mane nervina, kai vyro knygos niekur nebetelpa. nueini i biblioteka parsinesi perskaitai atiduodi ir neuzimi vietos namuose
Gal kas žino kiek laiko galima laikyti PA siuntinius kai jie jau Lietuvos sandėly? Perverčiau kelis kart visas taisykles, nu niekaip nerandu. Ačiū, kad pagelbės
ne apie knygas rasiau knygas ziuresiu kai vaikai uzmigs , su jais be sansu kazka paziureti, siaip kazkaip , laukiau laukiau savaitgalio , nuolaidu dideliu , bet ziuriu nei tu nuolaidu , nei tu drabuziu , kokiu man reikia. Tai matyt jau per nepilnus metus apsipirkau , pagaliau .
as kazkaip bibliotekose knygas imu. mane nervina, kai vyro knygos niekur nebetelpa. nueini i biblioteka parsinesi perskaitai atiduodi ir neuzimi vietos namuose
Gal kas žino kiek laiko galima laikyti PA siuntinius kai jie jau Lietuvos sandėly? Perverčiau kelis kart visas taisykles, nu niekaip nerandu. Ačiū, kad pagelbės