Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rasiuk @ 2016 11 30, 10:00)
Sveikos, ar perkant antra karta knyguklubas.lt jums leidzia panaudoti -50 proc. koduka? Nes man neleido apmoketi, o pabandzius antra karta, kodo nebetaiko verysad.gif

Aš vakar padariau užsakymą su kodu, paspaudus "patvirtinti" užlūžo, užsakymas paskyroje atsirado, bet patvirtinimo negavau ir liko neapmokėtas. Vėliau bandžiau dar kartą, rašė, kad kodas panaudotas. O šiandien vėl pavyko iš naujo smile.gif Matyt kodą tik kartą per dieną naudot leidžia.

Jei kas užmatysit mini micro 3in1 kalėdine kaina, šaukit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 16:55)
Bet vakar tikrai tinkamas oras buvo su tais batais eiti, nei balu, nei slapdribu. Uzteko, kad sniegas nutirptu nuo batu ir yra tamsesnes slapios demes. Geda ir i parduotuve su tokiais batais buvo eiti

Impregnuokit su nano danga, niekas nesušlaps. Nano danga
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 30, 16:54)
DĖMESIO: Siuntų vežimo bendrovė DPD sutiko vaikučių svajones Lietuvoje pristatyti nemokamai iki gruodžio 14 dienos. Žmonės, kurie pasirinks svajonę nusiųsti į socialinės paramos centrą, automatiniame laiške gaus unikalią nuorodą, kurią paspaudę galės susigeneruoti dovanos siuntimo dokumentą. Jį užklijavus ant supakuotos dovanos ir pristačius į vieną iš DPD Pickup siuntų taškų, ši bus išsiųsta į reikiamą savivaldybę. Daugiau informacijos galite rasti čia: http://vaikusvajones...mintine2016.pdf

Dėkuj dėkuj dėkuj, to ir ieškojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 30, 17:05)
Aš vakar padariau užsakymą su kodu, paspaudus "patvirtinti" užlūžo, užsakymas paskyroje atsirado, bet patvirtinimo negavau ir liko neapmokėtas. Vėliau bandžiau dar kartą, rašė, kad kodas panaudotas. O šiandien vėl pavyko iš naujo smile.gif Matyt kodą tik kartą per dieną naudot leidžia.

man daeina iki patvirtinti mokejima ir raso, kad puslapis neveikia. Vakar visa diena bandziau. siandien irgi verysad.gif
Atsakyti
sveikos. ar galite padeti su amazon.de? tam, kad patvirtinti mokejima praso atsiusti jiems kazkoki laiska del kreditines korteles statuso, moketojo adreso.. ko jie is manes nori, gal galite paaskinti?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 30, 16:54)

Dar paklausiu 4u.gif Gal žinot, kaip sugeneruoti siuntos lipduką?
Rašo, kad turiu gauti unikalią nuorodą, kurią paspaudus bus mano lipdukas. Kas tą nuorodą turi atsiųsti? Socialinis darbuotojas? Ar kreiptis į DPD?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 30, 17:17)
Dar paklausiu  4u.gif Gal žinot, kaip sugeneruoti siuntos lipduką?
Rašo, kad turiu gauti unikalią nuorodą, kurią paspaudus bus mano lipdukas. Kas tą nuorodą turi atsiųsti? Socialinis darbuotojas? Ar kreiptis į DPD?

kai pasirinkot svajonę-gavot emaila smile.gif
paieskokit tave emaile nuorodos su dpd . ją paspausit ir bus sugeneruotas kodukas

aš vakar gavau vaikučio foto su siųstu paspirtuku dovanų wub.gif

o kita soc darbuotoja padėkojo už žieminius batukus ir dėlionę wub.gif

visgi gera daryti gerus darbus wub.gif
Atsakyti
UGG batam ir kitiems verstos odos BŪTINAS nupurškimas.
Kitaip ir nesitikėkite, kad jie nesušlaps.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 30, 16:05)

Vakar dariau du kartus uzsakyma su tuo paciu kodu, viskas praejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 11 30, 17:19)
kai pasirinkot svajonę-gavot emaila smile.gif
paieskokit tave emaile nuorodos su dpd . ją paspausit ir bus sugeneruotas kodukas

aš vakar gavau vaikučio foto su siųstu paspirtuku dovanų  wub.gif

o kita soc darbuotoja padėkojo už žieminius batukus ir dėlionę  wub.gif

visgi gera daryti gerus darbus  wub.gif

Tame ir reikalas, skaitau laišką šimtąjį kartą ir nėra jokios DPD nuorodos unsure.gif
Ar reikėjo iš anksto pasirinkti, kad siųsiu būtent DPD o ne paštu? Nepamenu, ar buvo toks pasirinkimas...
O gal ne į visas vietoves siunčia?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 11 30, 16:06)
Impregnuokit su nano danga, niekas nesušlaps. Nano danga

Bet jie aprasyme raso, kad jeigu batai jau deveti ar buvo impregnuoti vasku pvz. tai netinka jau naudoti.
Kaip suprantu cia tinka naujiems batams?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 30, 17:21)
Tame ir reikalas, skaitau laišką šimtąjį kartą ir nėra jokios DPD nuorodos  unsure.gif
Ar reikėjo iš anksto pasirinkti, kad siųsiu būtent DPD o ne paštu? Nepamenu, ar buvo toks pasirinkimas...
O gal ne į visas vietoves siunčia?

Paciam pirmam laiske ner tokios pastraipos?
Tuo pačiu primename, kad projekto draugas DPD suteikia galimybę NEMOKAMAI pristatyti jūsų dovaną šio vaiko šeimą prižiūrinčiam socialiniam darbuotojui. Kaip pasinaudoti šia galimybę galite sužinoti čia: http://vaikusvajones...1f5c9b6112ff440
Atsakyti