Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop - mokyklos aprasymas skamba kaip moksline laboratorija smile.gifsiaip fainai. bigsmile.gif
Del sunaus draugu neturejimo... Nezinau, gal dar susiras. O siaip ar su kazkuo draugauja? Giminaiciais, kaimynais, gal internetiniuose forumuose su kazkuo bendrauja? unsure.gif


Musu perziureti filmai praeita savautgali:
,,As esu mama,, - fantastinis. Apie tai, kaip zmonija ant isnykimo ribos, ir zmones pradeda auginti robotai. Siaip ne superinis, bet patiko.

''Prestizas,, - istorinis, mazdaug apie 17amziu. Rodomi du iliuzionistai, kaip jie tarpusavyje konkuruoja, ir noredami vienas kita pralenkti, padaro ir mokslinius atradimus, ir nusikaltimus. Geras filmas, nenuspejamas, itraukiantis.

,,Versme,, - psichologinis filmas apie gydytoja, kurianti naujus vaistus. Jo zmona serga mirtina liga. Jis skuba atrasti naujus vaistus, kad ja isgydytu, bet nespeja. Siaip filmas per daug istemptas, mintis nuspejama, man nepatiko, nerekomenduociau.

''Alita,, - fantastinis, apie robotizuojamus zmones. Pati ideja seniai nuvalkiota jau nuo Terminatoriaus laiku, bet filmas patiko.

Semtama, su niekuo nedraugauja...Rašiau anksčiau, kad kankinasi lankydamas karatė, tai va ten lanko kartu su vienu berniuku iš buvusios klasės. Bet nepasakyčiau, kad jie draugauja  :hmm:  Į treniruotes važiuoja kartu, nes treneris veža savo mašina juos, ir tas berniukas netoli mūsų gyvena. Ir tiek...

Iš šių filmų mačiau Prestižas ir Versmė  :bigsmile: O fantastinių nelabai žiūriu  :blush-anim-cl: 

-------------------

Vakar važiavom į Kernavę ir Trakus.

Kernavėje aplankėm Archeologijos muziejų, jau antrą kartą ten buvom, geras šiuolaikinis muziejus, vaikams įdomu  :super: Aišku, užlipom ir ant kiekvieno iš piliakalnių.

Trakuose apėjom pagrindinius turistinius taškus ir papietavom kibininėje. Oras buvo šaltas ir nemalonus, gal kokie +2, bet vis tiek buvo nemažai užsieniečių ekskursijų, laiveliai plukdė kompanijas, net buvo galima išnuomoti vandens dviračius  :laugh:​ 

Atsakyti
Dontstop - kas tame Kernaves muziejuje? Mes buvome pries 4 metus. Tuomet buvo daug miniatiuriniu senoves namuku pristatyta. Muziejus buvo tik pradetas kurti.
Mes jau nelabai keliaujam tokiu oru po Lietuva.. . unsure.gif Vis paziurineju keliones i Ėgipta. Galvoju, kitai ziemai gal pavyks susiorganizuoti.


Kaip sekasi su darbo paieskom? As jau kaip ir rasiau nuo lapkricio dirbu pasididinusi kruvi. Is kai kuriu kolegiu sulaukiau priekaistu del suteikto darbo laiko namuose. Buvo man kaip saltas dusas. Na ziuresiu, kaip seksis toliau.
Atsakyti
Labas 🙂 Atidirbau savaitę su trečiokais, o dabar pavaduosiu istorijos mokytoją, kol grįš į darbą (serga) 🙂
Atsakyti

Sveikos  :4u:

 

Šį savaitgalį buvom Tado Ivanausko muziejuje. Aplankom kasmet, nes šaltuoju metų laiku sunku prigalvoti kažkokių pramogų  :D  Ai, visgi patiko ir vaikams, ir mums, saugusiems  :D

Savaitės bėgyje buvau tėvų susirinkime pas paną. Užkliuvo tik viena naujiena, kad paankstino vakarienę. Buvo ir taip mano galva be galo anksti - 16:15, o dabar padarė 15:45  :blink:  Sūnus pavakarius vėliau valgo, nei dukra vakarienę  :hmm: Kalėdinis balius gruodžio 12, reikės vaidinti, bet ką būtent, pasakys vėliau  :)

 

Užsisakėm viešbutį naujametinei kelionei. Važiuosim į Varšuvą. Šiaip neplanavom nieko, nes man nedirbant ir pinigų atliekamų nelabai yr, ir nebuvo aišku, kaip man su darbais, gal jau kažkur įsidarbinsiu ir nenorėsiu pačioj pradžioj prašyti atostogų, kai jos nė nepriklauso pirmą pusmetį... Bet panašu, kad tikrai dar neįsidarbinsiu, na o jei visgi taip, tai tiesiog per pokalbius iškart sakysiu, kad numatyta kelionė tokiom datom... Ankstesnėj darbovietej kaip tik lapkritį ieškojo administratorės, viena mergina taip ir sakė per pokalbį, kad tarpušventy ji 3 dienom išvažiuoja, kelionė jau nupirkta. Nu ir nieko, atrinko būtent ją, tik ji pati atsisakė pas mus dirbt  :D  Tikrai niekam nebuvo tai kažkoks minusas, dėl kurio pramestų kandidatę  :)  Važiuosim 4 dienom, 1 dieną skirsim Koperniko mokslo centrui, grįžtant apsipirksim maisto  :)

 

Šią sav man į biržą, penktadienį sūnui ta kelionė į Vilnių, kur reikės savarankiškai senamiesty bastytis su žemėlapiu  :D  + kartu jau aplankys Valstybės pažinimo centrą ir Technikos muziejų. Šeštadienį irgi planuojam į Vilnių, sūnus nori dalyvauti Game on kompiuterinių žaidimų konvente. Mum tie žaidimai buvę nebuvę, o ir bilietai brangūs, tai planuojam paleisti jį vieną, o patys gal į Ikea... Remontas baigtas, bet dar neradau smulkmenų, dekoro, tai kaip tik gal surinkčiau ko trūksta  :)

 

Šiandien Aliexpresse juodasis pirmadienis, nedidukės nuolaidos, gal kam aktualu  :4u:

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 lapkričio 2019 - 09:23

Dontstop - kas tame Kernaves muziejuje? Mes buvome pries 4 metus. Tuomet buvo daug miniatiuriniu senoves namuku pristatyta. Muziejus buvo tik pradetas kurti.
Mes jau nelabai keliaujam tokiu oru po Lietuva.. . unsure.gifVis paziurineju keliones i Ėgipta. Galvoju, kitai ziemai gal pavyks susiorganizuoti.


Kaip sekasi su darbo paieskom? As jau kaip ir rasiau nuo lapkricio dirbu pasididinusi kruvi. Is kai kuriu kolegiu sulaukiau priekaistu del suteikto darbo laiko namuose. Buvo man kaip saltas dusas. Na ziuresiu, kaip seksis toliau.

Na, Kernavės muziejus toks nedidukas, bet ir kaina nedidelė, užsukt pusvalandukui pasišildyti pats tas. Viskas ten dabar kompiuterizuota, stovi visur liečiami ekranai, viskas interaktyvu. Parodo tos vietovės istoriją nuo Priešistorės iki Viduramžių, visai patrauklia forma, net su kompiuteriniu žaidimu  :)

Mes jau ir nekeliautume, nemalonūs orai, bet baisiai nuobodu namuose  :oh:  Gal kad nedirbu, iš namų iššliaužiu tik iki darželio, labai trūksta įspūdžių  :blush-anim-cl:

 

Su darbo paieškom tiesą sakant ne kažką. Prasidėjo 4ta paieškų savaitė. Kol kas buvau 3 pokalbiuose, bet visur ėjau žinodama, kad ten nedirbsiu, labiau dėl treniruotės, dėl patirties. Ir visi pokalbiai buvo labai skirtingi, pirmam daugiausia per įstatymus varinėjo (nesublizgėjau, ne viską žinojau), antram pasodino prie kompo pažiūrėt kaip su programa susidoroju (viską atlikau, bet iš reakcijos supratau, kad tikėjosi didesnio greičio), trečiam daugiau klausinėjo iš kursų medžiagos visokių dalykų, čia jau gerai pasirodžiau. Tai va, ketvirtam pokalbiui jau būsiu visapusiškai pasiruošus  :laugh: Bėda ta, kad visai nėra tinkamų skelbimų. Įdomumo dėlei buvau peržiūrėjus skalbimus vieną mėn atgal, visuose pagrindiniuose skelbimų puslapiuose, ir neradau nei vieno tikrai tinkamo  :hmm:  Bijau, kad taip galima ieškot darbo metų metus... Aš esu bedarbė jau penktas mėnuo, birža moka iš viso 9 mėn. Tai kažkur dar po mėnesio-kito pradėsiu žiūrėt jau bet kokios specialybės skelbimus  :unsure:

 

Kaip tau tas padidintas krūvis, ar jaučiasi, ar pavargsti labiau?  :4u:​  

Atsakyti

Labas 🙂 Atidirbau savaitę su trečiokais, o dabar pavaduosiu istorijos mokytoją, kol grįš į darbą (serga) 🙂

IruteB, tai gal gali nuolat dirbti tokia pavaduojančia mokytoja?  :) 

Atsakyti
Dontstop, o kuriom valandom pusryčiai pas jus ir pietus darze? Man atrodo normalus laikas pavakariams, pas mus dar anksciau biggrin.gif Pusryciai 8:30, pietus 11:45, pavakariai 15:30. Is miego keliasi 15:00. Grizta namo apie 18:00 jau sedam vakarienes iskart dazniausiai
Atsakyti

Dontstop, o kuriom valandom pusryčiai pas jus ir pietus darze? Man atrodo normalus laikas pavakariams, pas mus dar anksciau biggrin.gifPusryciai 8:30, pietus 11:45, pavakariai 15:30. Is miego keliasi 15:00. Grizta namo apie 18:00 jau sedam vakarienes iskart dazniausiai

Tai pas jus pavakariai 15:30, o pas mus jie vadinami "vakariene"  :D  Ir patiekalai atitinkami, ir namuose aš panos niekad vakariene papildomai nemaitindavau, sūnus irgi nevalgydavo nieko namie visais darželio lankymo metais... Užtekdavo tiek, kiek darželyje duodavo.O dabar teks visgi kažką duot jau prieš miegą dukrai  :hmm:  Turbūt  :hmm: 

Pusryčiai pas mus 8:45, pietūs 12:00  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 11 11, 09:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72540072" data-time="1573323955"><div><p>Labas 🙂 Atidirbau savaitę su trečiokais, o dabar pavaduosiu istorijos mokytoją, kol grįš į darbą (serga) 🙂</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, tai gal gali nuolat dirbti tokia pavaduojančia mokytoja?  smile.gif </p>



Bus matyt 🙂

Pas mus darželyje valgo 8.30val, 11.30val, 15.30val. Net jei valgytų 16.15val, namie vistiek valgytų dar kartą 😁 Ryte bent arbatos/kakavos ir nedidelį sumuštinį visada suvalgo...
Atsakyti
Dontstop - jauciasi padidintas kruvis. Dvieju dienu per savaite nebeturiu visai. Na nesakau, pats darbas man patinka, tik, kad seimai ir savo poreikiams nelieka laiko. Antradieni is vis visur begom, kad nepaveluot, nes baseino diena.😢
Kelione i Varsuva tikrai nebutu priezastis nepriimti i darba. Tuo labiau sventiniu laikotarpiu daug kur tik imituojamas darbas,☺. Mes vasario menesiui nusipirkom kelione i Malta. Is darbu irgi kazkaip reikes issisukti- issiprasyti. Blogiausiu atveju imsiu nemokamas atostogas.

Is Aliexpress jau vyras uzsake niekuciu Kaledoms kaimynu ir draugu vaikams. Perkam vos ne pusei gatves vaiku dovaneles - tai nemaza kruvele gaunasi. ☺

IruteB- jauciu, jau neissisuksi nuo mokytojos darbo😀
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 11 13, 16:16)
Dontstop - jauciasi padidintas kruvis.  Dvieju dienu per savaite nebeturiu visai.  Na nesakau,  pats darbas man patinka,  tik,  kad seimai ir savo poreikiams nelieka laiko.  Antradieni is vis visur begom,  kad nepaveluot,  nes baseino diena.😢
Kelione i Varsuva tikrai nebutu priezastis nepriimti i darba.  Tuo labiau sventiniu laikotarpiu daug kur tik imituojamas darbas,☺.  Mes vasario menesiui nusipirkom kelione i Malta.  Is darbu irgi kazkaip reikes issisukti- issiprasyti.  Blogiausiu atveju imsiu nemokamas atostogas.

Is Aliexpress jau vyras uzsake niekuciu Kaledoms kaimynu ir draugu vaikams.  Perkam vos ne pusei gatves vaiku dovaneles - tai nemaza kruvele gaunasi. ☺ 

IruteB- jauciu,  jau neissisuksi nuo mokytojos darbo😀


Aš dar kol kas nežinau 🙂 Šiandien pamokų neturėjau, bet pavargau labiau nei per jas 🤦‍♀️ Alekso darželis važiavo į edukaciją pas mano tėvus (mama kepą duoną senovinėje krosnyje), po to atšviečiau viską rytojui istorijai, katechezės pamokos 🙂
Atsakyti
Sveikos gyvos. Apie dovanas mačiau užsiminėt. Mes kažkaip stengiamės nesišvaistyti ir neprisidėti prie šiukšlinimo kiek įmanoma biggrin.gif šiemet vėl kukliai, mano tėvų šeimoje traukiam po du vaikus ir vieną suaugusį. Va vyro tėvai niekad nepasirašo traukimams.. tai bet nors su smulkmenom apsieinam (arbatos, riešutai, šokoladas..). Darže jau irgi idėja sklando dovanoti kažką simboliško arba pačiam daržui kažkokį didesnį daiktą. Smagu, kad dauguma sąmoningėja aplink. Pati užsiprašiau silikoninį kepimo padėklą į skardą arba silikoninį maišelį, kad galėčiau mėsą dėti iš turgaus

Darbe sukuosi kaip voverius, o dar patekau į tokį projektą, plius kursus pasiėmiau pakartoti, tai bus reikalų nuo gruodžio..o dar namo reikalai..žodž. Sveikata žiūriu irgi neblizga, amžiais nervuojuos dėl visko, nerimas pastovus unsure.gif
Atsakyti