Labas rytas, vakar su darbu buvom Pakruojo dvare, apžiūrėjom ledo skulptūras, vienu žodžiu, pasikultūrinom. Beje, pabuvom vėl žiemoj, braidėm per sniegus

super faina buvo viskas... Aišku, trūksta poilsio man dabar, nes šiandien kažkokia apkiautus jaučiuosi. Svajoju, kaip nieko neveikt...
QUOTE(dontstop @ 2017 02 24, 08:04)
<p>Pas mus nieko įdomaus. Karščiavimas baigėsi, bet dar viduriuoja. Užpakalis iššuto, negali sėdėti, vaikšto prasižergus. Vakar jau vyrui pakilo t, laukiam, kada sūnus užsikrės

</p>
<p> </p>
Jetau, kaip gaila, skauda mergytei... Tepk riebiu kremu, sveikit greičiau.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 24, 08:51)
tobuli
vidus mano irgi ne toks.
Beje, kokius miltus naudoji? Extra ar auksciausios rusies?
Aukščiausios, ekstra tortams, biskvitams, keksams, net grybukams netinka.
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 24, 09:36)
Kiek kitu vaikai per para valandu ismiega?
Vidurkis toks: nakčiai einam apie 23, miega maždaug iki 8, pietù apie 1,5 val. Mano brolis pietù miegodavo dar į mokyklà eidamas, bet jis niekad nėjo į darželį.
QUOTE(rutast @ 2017 02 24, 11:25)
Oi, kaip noriu į knygų mugę! Gal pavyks ištrūkt iš namų.
Norėčiau, bet kišenėse vėjai, tai tik susinervinčiau ir suprasčiau, koks š...nas gyvenimas, tad geriau nesinervint
QUOTE(semtama @ 2017 02 24, 17:52)
Aš irgi norėčiau į knygų mugę. Ir per purvą brisčiau. Bet pasvajosiu ir praeis
Grįžom iš senelių. Man gerai, seneliai tiek su jom užsiima, kad man nieko veikti nereikia.
Na bet.... Už tai kaina: turiu atsiklausyti kaip netinkamai prižiūriu vaikus - nes jie serga ir serga.
Aha, o tu niekad nesirgai, jie geriau už tave augino?
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 25, 10:40)
Kaip įdomiai mąsto, nejaugi galvoja, kad specialiai tu juos sargdini?😕
Šiandien kepiau Aguončiko keksiukus vėl, viską tą patį dariau, tik vietoj grietinės dėjau nat jogurtą, ir neiškilo visai jie man..😯 kaži kas blogai, negi dėl jogurto?
Kaip tyčia svečiam kepiau, tai nei šis nei tas..
Specialiai šį kartà, kai kepiau, vėl viskà svėriau ir matavau. Nepasvėriau tik kiaušiniù. Beveik visada dedu juos 3 mažyčius, mažùjù vištù veisliù, nes "normalius" parduodam. Kadangi nededu kakavos, nes nemėgstu šokoladiniù, tiek pat dedu miltù, tad miltù šį kartà buvo 150g, cukraus 140g., aliejaus 80ml, apelsino žievelė, 1,5 a.š. kepimo milteliù ir apie 90-95ml apelsinù sulčiù. Reikėjo 80, bet nenorėjau palikt to gurkšnio. Gavosi 14 keksiukù, kepiau 180 laipsniù kaitroj 17 min. Nepasakyčiau, kad iškilo labai, tiksliau iškilo taip, kaip reikia, lygiai lygiai sulig forma, be jokio pakilimo, kalnelio ir pan., nes kartais tenka nupjaustyt viršūnėles, jei dekoruoju. Valgant be kremo, dekoro, tinka ir su kalneliu

merginos, bandykit, atidirbsit, atrinksit sau proporcijas ir technika, turėsit visada pavykstantį receptukà. Dėl jogurto, Sima, gali būti, kad jis kaltas, nes vistik jis sunkesnis. Juolab, aš visada kepu BE grietinės. Bandykit visaip, nes privalumas tas, kad produktai tikrai nėra brangūs, nelabai skausminga bus, jei kas nelabai pavyks. Sima, nenusimink, bandyk dar

tikiu, kad pasiseks.
Ateinančios dvi sav. bus sunkios, nes kolegė atostogaus, man teks jã vaduot, dar vyro gimtadienis, prisigalvojau jam tortà iškept, o jo puošimas man didelis iššūkis bus...
Noriu atostogù...