QUOTE(sima_1 @ 2017 02 25, 21:40)
Hm.. ☺ sunku su tokiais "teisingais" žmonėm. Beliktų tik linksėt galva tokiem patarimams 😃 bet tai kas tiem seneliam su aprengimu. Man irgi dažnai nusibosta aiškint, kad nesušals, gerai aprengta ir t.t. Jiems vis noris kažkokių apatinių maikučių prirengt, dar ko.
Taip ir stengiuosi reguoti į tokius pamokymus

Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 25, 22:18)
Taip, tašės sukrautos seniai. Šiandien kaip tik patikrinau, ar tikrai viskas yra
Kėdutė mašinai paruošta, pledukas užklojimui irgi ant jos maišiuke padėtas. Vežimas išplautas ir paruoštas (brolis praeitą savaitę iš palėpės nukėlė, nes MB sugipsuota koja kopėčiom neužlips). Tik vonelė sulūžus, pasirodo, bet ką nors sugalvosim
Reiks paklaust brolių, gal jų vaikų yra likusi...

Smagūs darbeliai. Man atrodo, taip seniai teko tuo rūpintis

Priminei vonelę... Pirkau per pirmą nėštumą, bet nei karto nepanaudojau. Arčiau gyventum - tai atiduočiau... Reikės jau atiduoti kuriai nėščiai draugei.

Papildyta:
QUOTE(Barboraitė @ 2017 02 26, 08:20)
Labas rytas,
Semtama, ar taviske po adenoidu operacijos knarke? Jei taip, tai po kiek laiko praejo? Gyd. sake, kad knarks, bet rytoj jau savaite kaip po operacijos, o kriokia nakti tai ohoho...
Semtama, ar taviske po adenoidu operacijos knarke? Jei taip, tai po kiek laiko praejo? Gyd. sake, kad knarks, bet rytoj jau savaite kaip po operacijos, o kriokia nakti tai ohoho...
Knarkė ir pakosėjo gal savaitę. Nors gyd sakė, kad dvi savaites gali taip būti. Po operacijos ten viskas sutinsta, todėl greito norimo rezultato .nebūna.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 26, 09:13)
Taviškis gal zbitkininkas labai?😊 aš kažkaip net nesugalvoju, ką tokio maniškė galėtų padaryt. Bet aišku jie auga taip greit, nežinosi kada išmoks naujų fokusų
Tarkim maniškė gali užlipti ant stalo ir nukristi. O realiausia, kad dėl kokio nieko užsirėks - tai tada jokio maudymosi malonumo.