Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 03 05, 15:31)
Donstop, perkam tikriausiai. Tik mažesnę paskolą gausim, nei tikėjomės, todėl rūpesčių biški daugiau.

Kai pradesi dirbt, galesit gi pasididint busto paskola ;)
Atsakyti

Kai pradesi dirbt, galesit gi pasididint busto paskola ;)

Turbūt ne visada įmanomas toks dalykas? Pirmą kartą girdžiu  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 05, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wirruna" data-cid="71484746" data-time="1488721113"><div><p>Kai pradesi dirbt, galesit gi pasididint busto paskola ;)</p></div></blockquote><p>Turbūt ne visada įmanomas toks dalykas? Pirmą kartą girdžiu  huh.gif </p>

Na nezinau, bet mums leido pasididint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 03 05, 18:48)
Na nezinau, bet mums leido pasididint ax.gif

Aš irgi nežinau apie tai. Pas mus vyras rūpinasi tokiais dalykais, aš per daug nesigilinu. Matysim, gal užteksim ir taip 😊 nors faktas, kad išlaidų bus dafiga..
Atsakyti
Kur visos dingo?
Vakar puiku filam ppasiziurejau, rekomenduoju kol nepamirsau smile.gif

Pakeleiviai (2016)
Passengers (original title)

Nemegstancioms kosmoso is karto sakau, kad filmas apie zmones ne apie kosmosa.
Atsakyti

Sveikos  :)

Mes jau po pirmos dienos darželyje  :)

Mano pana taip norėjo, taip norėjo, nuo 6 ryto su batais prie durų laukė, kad tik kuo greičiau pas vaikus  :hihihi: , į darželį bėgte bėgom, ryžtingai į grupę įėjo pati ir tą pat akimirką kad užbliovė  :laugh:  Papo pradėjo prašyt  :oh:  Gal ne to tikėjosi, gal išsigando ko... Pasėdėjom kartu su ja rūbinėje, apsiramino, išgirdo, kad vaikai du gaidelius dainuoja ir nubėgo pas juos  :)  Aš dar kurį laiką palaukiau, paskui auklėtoja pasakė, kad galiu pusvalandukui išeiti, jei pradės verkti, ji man paskambins, grįšiu. Po kurio laiko paskambino, sako, taip žaidžia įsijautus, gal dar neikit. Taip ir prabuvo ji pilną mūsų galimą laiką, apie 3,5 val. Atėjau, ji šoka, ploja, dainuoja, ratelius vedžioja, nėjo išvest namo  :) Vaikai pradėjo pietums ruoštis, baigėsi linksmybės, tai išsivedžiau.

Fotiko su savim neėmiau, ir taip pilną maišą daiktų tempiau. Paskui pasigailėjau, su telefonu viskas isilieję  :dry2:

Ir dar tik namie nuotraukose pastebėjau, kad pamiršom nusivilkt lauko kelnes  :lol:  Taip ir prabuvo ji visą laiką, su suknia ir kelnėm po apačią  :lol:

Ai, ir dar pyragas mano pridegė  :blush-anim-cl:  Tai saldainių dėžutę nešiau. Kažkaip gėda buvo tuščiom rankom eit...

0_134a0f_9ed63a9e_XL.jpg

0_134a0c_b3458803_XL.jpg

0_134a00_f5b0cedf_XL.jpg

0_1349f7_8f9d7844_XL.jpg

0_1349ef_b2b2c586_XL.jpg

Atsakyti
Kaip faina, kad jai patinka
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 06, 12:46)
Kur visos dingo?
Vakar puiku filam ppasiziurejau, rekomenduoju kol nepamirsau smile.gif

Pakeleiviai (2016)
Passengers (original title)

Nemegstancioms kosmoso is karto sakau, kad filmas apie zmones ne apie kosmosa.

Aš norėčiau pažiūrėti, bet deja, su vaikais nesugebu. Tik filmukus žiūriu dry.gif

Dontstop - taip ir galvojau, kad pirmas dienas eis tavo panelė į darželį kaip į šventę smile.gif
Mane nustebinai, kad nešei saldainius į grupę. Gal aš tokia nesusipratėlė, kad nesugalvočiau kažką nešti. mastau.gif

O šiaip galvoju, kad gal reikėtų nupirkti savo vaikų pediatrei kvietimus į teatrą. Nes pas ją jau einam turbūt kas savaitę (ir registruoti ir ne), jei ne su viena, tai su kita dukra. Nieko niekada nenešu. Tai lyg gėda darosi. Ar jūs nešat kažką, tos kurios dažnai lankotės pas daktares? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos:)

Del nesimu dovanu as nesuprantu kam reikia kazka nesti is vis... Iseina kad dekojame dovanomis uz tai kad kazkas dirba savo darba, mistika man:)

Donstop del darzo smagu:) tu jos pietu miegui iki rudens nepalikinesi is vis?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 03 06, 13:22)
Tai lyg gėda darosi. Ar jūs nešat kažką, tos kurios dažnai lankotės pas daktares?  unsure.gif

Dėl ko gėda? biggrin.gif kad jai tenka dirbti savo darbą? Man rodos lyg ir normalu jai aptarnauti sergančius vaikus, kad ir neregistruotus, juk taip ir būna staiga susirgus.
Aš prieš visokius nešimus esu griežtai. Paskui stebimės, kad gydytojos tik ir laukia, kad ką duosi.
Suprantu, kai atsiskaitai už tai, kas ne jos pareigose. Bet nelabai net ir sugalvoju tokį variantą. Na tarkim po darbo valandų priima ar kažkas tokio..

Dėl darželio tai irgi nieko nenešiau ir nesugalvočiau nešt smile.gif Juo labiau nežinia, ar visiem vaikams galima tų saldainių ar ko kito. Pas mus galima per gimtadienį kažką atnešt, pvz šakočio. Tortų nenešt sakė.

dontstop, su gera pradžia 4u.gif O kodėl tu nei vieno maitinimo neėmei kolkas? Man rodos jai visai smagu būtų bent kartą su vaikais kartu valgyt.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 14:01)
Dėl ko gėda?  biggrin.gif kad jai tenka dirbti savo darbą? Man rodos lyg ir normalu jai aptarnauti sergančius vaikus, kad ir neregistruotus, juk taip ir būna staiga susirgus.
Aš prieš visokius nešimus esu griežtai. Paskui stebimės, kad gydytojos tik ir laukia, kad ką duosi.
Suprantu, kai atsiskaitai už tai, kas ne jos pareigose. Bet nelabai net ir sugalvoju tokį variantą. Na tarkim po darbo valandų priima ar kažkas tokio..

Dėl darželio tai irgi nieko nenešiau ir nesugalvočiau nešt smile.gif Juo labiau nežinia, ar visiem vaikams galima tų saldainių ar ko kito. Pas mus galima per gimtadienį kažką atnešt, pvz šakočio. Tortų nenešt sakė.

Tai va, o jei dar tokių kaip mes neregistruotų koks 20ateina. Tai tarsi gaila žmogaus pasidaro, kad turi dirbti tokį virškrūvį. Už tai jaučiuosi tarsi skolinga. Aišku, gal ir neturėtų būti gėda, bet nežinau, ar čia mano auklėjimas kaltas, ar kokie kompleksai unsure.gif

Darželyje ir pas mus tokios taisyklės.
Atsakyti
jei labai viduje graužia, nuneščiau kokių saldainių. Gydytoja apsidžiaugs sulaukusi dėmesio. Nuo pačių saldainių joms būna jau praktiškai bloga biggrin.gif turiu giminėj gydytojų tai žinau biggrin.gif Bet iš principo aš irgi prieš dovanų nešimą gydytojams. Nors pvz.savo dėstytojai pamenu nešiau keliskart dovanas. Bet ji nemažai man padėjo rašant magistrinį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 06 kovo 2017 - 14:16