<p>Labas rytas

Šiandien mama atvažiuoja, jau prieš pietus. Išgersiu kapučino puodelį ir bėgsiu tvarkytis

</p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71309774" data-time="1482347669">
<div>
<p>Dovanėlės pirkom iš grupės fondo, tokius mažyčius TY minkštus žaisliukus, vienos dovanos kaina su pakavimu tilpo į 3 eurus

sutarėm, kad tokiems užteks ir kokio menkniekio. Buvo norinčių ir saldainių dovanot, bet nemažai pasipriešino šiai idėjai, kuom aš džiaugiuosi

ne visi duoda saldumynus tokiems pypliams. Aišku buvo tuo ir labai besistebinčių
Senio nesamdėm, auklėtoja iš patirties sakė, jog tokie maži dažniausiai tik bijo tokių visokių personažų. Buvo vyresnė mergaitė Snieguolė, kuri atnešė maišą dovanų, padainavo kelias daineles.
Namie gavo skaičių domino bei rinkinį kalbančių/grojančių, skirtingų medžiagų, spalvų figūrų. Jie sako pvz aš esu trikampis, aš raudonas, aš linksmas ir t.t. Kaip nustebau šitie ne itin patiko Aurėjai, nors kaip tik galvojau, kad patiks
Papildyta:
O kokioj eglutėj jūs buvot?

praleidau kažką, jau darželį lankot?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gera dovana, aš irgi prieš saldainius. Pas mus kaip sykis visus metus darželyje saldainiai buvo dovanojami

Aš ne tiek dėl sveikatos, kiek dėl to, kad nu ne dovana mano vaikui tie saldainiai, visad jų yra namie. Jis niekad nebuvo mėgėjas, tai mėtydavosi tie saldainiai, kol nenunešdavom atgal į grupę. Be to, į tuos spec rinkinius dažniausiai deda neskanius, kokį vieną šokoladinį ir saują paprastų ledinukų

</p>
<p> </p>
<p>Tos kalbančios figūros labai įdomiai skamba

Maniškė dabar daugiausia žaidžia su mašinytėm. Atitempėm brolio palikimą iš rūsio, daugiau nei 200 vnt, 3 didelės dėžės

Bet ji apskritai toks vaikas, kad žaidžia absoliučiai su bet kokiais žaislais

</p>
<p>Aš dėl sūnaus vienos dovanos pradėjau pergyventi. Paruošiau <em>pašikniuką</em> ir sniego laidynę, o sniego tai nėra

</p>
<p> </p>
<p>Į vyro darbo "eglutę" ir mes nėjom, kaip ir į darželio (o į mano darbo nekviečia dekretinių) - saugomės nuo ligų

</p>
Na pas mus buvo tėvų susirinkimas, tai mes patys ir nusprendėm, ką dovanosim. Viena mama tik burbuliavo, "kaip jūs tuos vaikus auginat taip, be saldumynų"
pasijuokiau ir tiek, nepradėsi čia aiškint ir pamokslaut tam, kas to nenori girdėt. Bet ji 8 vaikus augina, matyt jau nebeima tiek į galvą visko.
Man irgi tos kalbančios figūros atrodo super vau bus, bet paspaudinėjo, pamaigė ir "nebene"
o va skaičių domino sudomino (kas maniau priešingai, dar nebus įdomu).
Vyrui beje prie rimtos dovanos dovanojau ir viena nerimtą. Svaigo svaigo, kad nori keturračio, aš šiaip prieš tokius ekstremalius dalykus, bet va Kalėdoms padovanojau žaislinį, pulteliu valdomą keturratį