Nu kaip nevažiuoti per Kalėdas
daug mėnesių nesimatėm su kita sese, būna pilna vaikų. Pas mus nerealios Kalėdos!
kaip suprantu jie ten pavėmė pusdienį ir viskas. Bet aišku čia ne rodiklis..
Virusas dar kurį laiką laikosi, bent jau kelias dienas. Aš tai 2 savaites neičiau ten, kur ką tik kažkas sirgo. Suprantu, kad gaila Kalėdų, nepaguos, bet mum pvz dėl ligos nuplaukė kelionė pavasarį, nukentėjom ir pinigais, nes už viešbutį jau buvo sumokėta ir negrąžino. Nu ką dabar, sveikata svarbiau, ypač vaikų
Su sese galima pasimatyti vėliau, Kalėdas galima nors kartą atšvęst kitaip
Taip jau yra, turint vaikų tenka daug ko dėl jų atsisakyti ir pagal juos prisitaikyti
O kurią biblioteką Kaune uždaro? Kadangi aš pati gyvenu Kaune, tai įdomu.
Baltas pavydas, kad gali sau leisti skaityti knygas. Aš turiu mintyse kelias, kurias norėčiau perskaityti, bet dar niekaip nesugebu sudėlioti laiko taip, kad galėčiau skaityti ne vaikiškas knygeles.
Smagu dėl močiutės ir anūkės pasibuvimo kartu. O brolis nepavyduliavo močiutės?
Beja, maniškė labai visiems mėgsta sakyti "as tave myliu", tai kai pasako tai seneliui - tai tas irgi svaigsta
Papildyta:
Švyturio biblioteką, Dainavos rajone uždaro. Aš tai daug skaitau Pernai daugiausiai skaitančiųjų (tos bibliotekos) tope buvau antroje vietoje
Brolis močiutės tikrai pavyduliauja. Kažkaip iki šio karto močiutė ryškiai labiau mylėjo brolį, su mažąja kažkaip nerasdavo kaip užsiimti, o dabar mažoji paaugo tiek, kad sugeba sau išsireikalauti dėmesio.Tai ir varžosi jie dėl močiutės Kol kas laimi pana
Dabar išleidau juos visus tris į lauką. Paskui močiutė eis atskirai dviese su anūkėliu
tai ruoščiausi važiuoti ir
- nuo šiandien pat jau pradėčiau girdyti profilaktinius antivirusinius vaistus rimtesnei prevencijai (homeopatinis Aflubin gerai tinka ir veikia),
- nuo šiandien girdyčiau gerąsias bakterijas,
- ten nuvykus dažnai vaikui plaučiau rankas ir nosį.
Ir gal viskas visai gerai būtų.
Va čia tai planas