Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sima_1, sveikinu grįžus į darbą 4u.gif ir aš kartais pasvajoju, kad norėčiau grįšt ax.gif

nuo rudens planuojam ir mes savo bernužėlį leist į darželį ax.gif

jau buvau pamiršus, ką reiškia bemiegės naktis, tai dabar vėl tenka prisimint blink.gif tai mažoji nemiega, tai mažasis prabunda, tai jau žiūrėk ir dukrą į mokyklą reik kelt ir nebėr kada pamiegot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 20, 19:04)
7.30, tai cai pasaka, sesta nenori kaip maniskis? smile.gif
Zadintuva as statausi septintai, bet dar nei sykio neteko pasinaudoti, bo M anksciau prikelia smile.gif

Aš kai einu miegot 1 val tai man anksti lb keltis biggrin.gif

Dzeuse, užmiega dabar beveik taip pačiai, nepilnu pusvalandžiu anksčiau. Apie 22:50
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 20, 23:27)
Aš kai einu miegot 1 val tai man anksti lb keltis :Daigi

Dzeuse, užmiega dabar beveik taip pačiai, nepilnu pusvalandžiu anksčiau. Apie 22:50

As jau nebenaktineju. Gulam su vaikais po 22 val, mazius ilgai migdosi, tai as po to jau tingiu keltis. O ir velu buna. Ir mazius pradejo keltis 7.30 - 8.00. tiksliau pabunda tokiu laiku, bet nesikelia, jis megsta patinginiaut.
Kaip jusu vaikai migdosi ir kiek madaug tai trunka? dukra dazniausiai uzmiega per kelias min, o mazius sukasi lovoj kai vijurkas, ismeta zaislus (miega su dviem), vel praso. Kartais pakalba, pasukauja ir non stop kuiciasi. Kol staigiai nutyla ir uzmiega.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 20, 22:37)
As jau nebenaktineju. Gulam su vaikais po 22 val, mazius ilgai migdosi, tai as po to jau tingiu keltis. O ir velu buna. Ir mazius pradejo keltis 7.30 - 8.00. tiksliau pabunda tokiu laiku, bet nesikelia, jis megsta patinginiaut.
Kaip jusu vaikai migdosi ir kiek madaug tai trunka? dukra dazniausiai uzmiega per kelias min, o mazius sukasi lovoj kai vijurkas, ismeta zaislus (miega su dviem), vel praso. Kartais pakalba, pasukauja ir non stop kuiciasi. Kol staigiai nutyla ir uzmiega.

Tai va maniškis žaibiškai dbr užmiega kai taip keliasi. Man tik keista kas čia jam susisuko taip..
Aš irgi miegočiau anksčiau, bt reik vis kažką pasidaryt. O ir organizmo nebegaliu apgauti. Jei aš migdau jį, užmiegu pati, ir visada atsibundu po 15-20 min. Net jei neketinu keltis. Tai va ir paskui nebegaliu užmigti
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Sakyčiau 6 keltis yra kaip tik, kam reikia į darželį ant 8  :mirksiukas:  O jei ant 8 mamai jau reikia būt darbe - tuo labiau  :ax: 

Maniškė keliasi 6, guldau 20:30, pradėjus lankyti darželį užmiega greičiau, apie 22, prieš tai užmigdavo labiau link 23 val. Taigi migdosi ilgai, apie pusantros valandos bėgioja po visą butą  :D 

Sima_1, su 1 diena  :4u:  Įsivažiuosi  :4u: 

Dzeuse, smagiai atšventėt?  :) 

Kate25, kiek pas jus darželis kainuoja, skaičiau kitoj temoj mamytė iš Amerikos rašė, kad 1400 dol/mėn  :blink: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar smigau prieš 21h blink.gif puikiai išsimiegojau, budom po 6h. Žadintuvą statausi 6:30h, bet dar neteko su juo keltis, pabundam iki jo.
Vakar kažkur pašalau, skauda gerklę, to man dar betrūko.
Na nieko, kaip nors. Pavydžiu tom, kurios namie lėtai, niekur neskubant pusryčiauja rolleyes.gif aš valgiau stovom ir paskunom unsure.gif
Atsakyti

Na nieko, kaip nors. Pavydžiu tom, kurios namie lėtai, niekur neskubant pusryčiauja rolleyes.gifaš valgiau stovom ir paskunom unsure.gif

Ar neturi galimybės pusryčiauti darbe? Aš planuoju būtent taip daryti  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 21, 09:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71519851" data-time="1490077980"><div><p>Na nieko, kaip nors. Pavydžiu tom, kurios namie lėtai, niekur neskubant pusryčiauja vartotojo įkelta nuotraukaaš valgiau stovom ir paskunom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar neturi galimybės pusryčiauti darbe? Aš planuoju būtent taip daryti  hmm.gif </p>

Svarsčiau ir aš šitą variantą, gal taip ir reikės daryt. Šiaip sėdim 4 kabinete, tai nžn ar čia įprasta taip daryt. Niekas rytais nevalgo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 20, 22:57)
Tai va maniškis žaibiškai dbr užmiega kai taip keliasi. Man tik keista kas čia jam susisuko taip..
Aš irgi miegočiau anksčiau, bt reik vis kažką pasidaryt. O ir organizmo nebegaliu apgauti. Jei aš migdau jį, užmiegu pati, ir visada atsibundu po 15-20 min. Net jei neketinu keltis. Tai va ir paskui nebegaliu užmigti

O nuo kada planuoji leist į darželį?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 20, 19:23)
. Bet vistiek pavargau žiauriai, nuo tiek žmonių, nuo SĖDĖJIMO biggrin.gif buvau pamiršus, kad mano darbas sėdimas, šakės kaip sunku realiai tiek laiko sėdėt

Prajuokinai biggrin.gif

QUOTE(relita @ 2017 03 20, 21:37)

Adelija irgi visaip blaskosi po lova, kai tik baigiu sekti pasaka, prasideda marsiravimai tamsoj.
Gulames 19val. uzmiega 19:45 dazniausiai, pagal ja cia gana greitai, miegotu pietu, neuzmigtu per tiek laiko.

QUOTE(dontstop @ 2017 03 21, 06:01)
Dzeuse, smagiai atšventėt?  smile.gif

Grizo is darbo, parnese is kepyklos po torto gabaliuka, suvalgem ir viskas. smile.gif

Nezinau, gal kiti vaikai ta jau atrado.. Adelija pradejo suprasti kiek zaislu, daiktu turi rankose, 1, 2 ir 3 iki tiek 'suskaiciuoja'. Idomu stebeti kaip atranda zmogus pasauli. biggrin.gif
Tik puoduko niekaip neranda, siryt prisisiojo pizama ir sako 'reikejo pasakyti mamytei'. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 20, 22:37)

Kaip jusu vaikai migdosi ir kiek madaug tai trunka? d

Aš tai turiu supti. Užsupu maždaug per 10-30min.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 20, 18:31)
Sveikos. Mano vaikinas lyg nujausdamas artėjantį darželį jau savitę keliasi 7.30. Man kominis toks laikas, bet reik pratintis. Tiesa dar neaišku į kurį leisiu daržą, nes irgi žiūriu nebėra vietų kur norėjau

Maniškė irgi kai tokiu laiku atsibunda, man būna per anksti. rolleyes.gif
Gal dar čia prieš laikrodžio pasukimą taip. hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 21, 08:33)
Labas rytas 4u.gif
Vakar smigau prieš 21h blink.gif puikiai išsimiegojau, budom po 6h. Žadintuvą statausi 6:30h, bet dar neteko su juo keltis, pabundam iki jo.
Vakar kažkur pašalau, skauda gerklę, to man dar betrūko.
Na nieko, kaip nors. Pavydžiu tom, kurios namie lėtai, niekur neskubant pusryčiauja rolleyes.gif aš valgiau stovom ir paskunom unsure.gif

O taip, nelengva bent jau pirmą savaitę viską derinti unsure.gif
Darbe valgyti irgi neblogas variantas. Gal ir man reikės taip daryti.. hmm.gif

Grįžau apžiūrėjusi naują darželį. Tai greičiausiai ten ir leisiu. Pavyko pakankamai gerai susiderėti dėl finansinių sąlygų - nemokėsim stojimo mokesčio, greičiausiai gausim 100eurų kompensaciją (tą dalyką dar turėsiu su savivaldybe suderinti).
O šiaip grupėje 1,5 - 3 metų vaikai. Jų 11. Vienu metu dirba dvi auklėtojos ir auklytė. Buvau palikusi 1 valandai savo panelę. Tai ji manęs išleisti nelabai norėjo, bet ir išeiti nenorėjo.
Minusas, kad vyrui vaiko vežiojimo į/iš darželio negalėsiu užkrauti, nes jis prie mano darbo. Pusę miesto man reikės ją vežti. Jau šiandien vos pavyko be ašarų pro Akropolį pravažiuoti. Tai greitu laiku pastoviai galėsiu tuos zyzimus klausyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 21 kovo 2017 - 12:14

Nezinau, gal kiti vaikai ta jau atrado.. Adelija pradejo suprasti kiek zaislu, daiktu turi rankose, 1, 2 ir 3 iki tiek 'suskaiciuoja'. Idomu stebeti kaip atranda zmogus pasauli. biggrin.gif
Tik puoduko niekaip neranda, siryt prisisiojo pizama ir sako 'reikejo pasakyti mamytei'. biggrin.gif

Maniškė žino skaičių pavadinimus, bet tikrai nesupranta jų prasmės  :) Net du daiktus nesuskaičiuoja  :D 

Su puodu visiškai nulis, nėra sėdėjus nei karto, darželyje irgi neįsiūlo  :) 

Namuose laikau su pampersu, nes šalta  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 21, 12:08)
>Maniškė žino skaičių pavadinimus, bet tikrai nesupranta jų prasmės  smile.gif Net du daiktus nesuskaičiuoja  biggrin.gif </p><p></p><p>

Pas mus su skaičiavimu tas pats. Kažkiek paskaičiuoja,žino skaičių pavadinimus bet nesupranta prasmės.
Atsakyti