QUOTE(semtama @ 2017 03 21, 15:01)
Aš jei nesupčiau nežinau nei kaip, nei kada užmigtų. Kai serga noriu pasiguldyti į savo lovą, bet ji tada keliasi ir lekia į savo lovytę. Pastoviai man liepe "geičiau supk"
Priminei, kad ir man reikės užregistruoti šiai apžiūrai.
Kaip galvoji pratinti prie darželio? Paliksi pusdieniui, ar kartu pradžioje būsi?
aš dukrą supau kažkur irgi iki panašaus amžiaus. paskui jau sunku buvo, gulėmės kartu.
žinok nežinau, kaip pratinsiu. žiūrėsiu, ką auklėtojos sakys, ar reikia likt ar ne. faktas, kad iš pradžių nepaliksiu pilnai dienai. lankysim be puzryčių ir vakarienės, bent jau gegužę. vasarą atostogaus. tai rugsėjį vėl viskas bus iš naujo. tik va nežinau kaip bus su maitinimu dėl alergijų direktorė iš karto pasakė, kad atskirai jam negamins, tai vat nžn ką jis ten valgys. o gal birželį po tyrimų paaiškės, kad jau nealergiškas kiaušiniui.
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 21, 15:12)
O būna tokių vaikų, kurie su šypsena eina pas dantistę?

nepažįstu tokių. Pas maniškį yra akmenų ant apatinio danties..nesupranu kodėl..bet aš su vyru irgi linkusi ten jų turėt..kažin ar valys tokiams mažam
Sima, leisiu kada tik suderinsiu ir norėsiu. Neskubu, bet noriu, kad paeitų bent tris mėnesius iki rudens dėl adaptacijos.
O dabar nelinksmoji dalis. Kelias dienas mano ponas pavirtęs į velnią. T.y.prasidėjo isterijos su kaupu. Šiąnakt atsikėlė vidurį nakties ir dėjo klykt. Na ok galvoju, susapnavo. Nepraeina žiūrim, spardos klykia. Šiaip taip nuraminom. Tada prasidėjo gert, sysiot. Po tris kartus iš eilės, jau pasakiau gana, ir vėl klykt. Su padusimais.
Kitas variantas šiandien. Paprašė pakelt ant palangės. Pakėliau, pažiūrėjom. Sakau užteks, enam siurbtis paskui vėl pakelsiu. Ir prasidėjo. Tokio kriokimo dar negirdėjau iš jo. Pradžioj aiškinau, bet nieko jis negirdėjo. Paskui ignoravau. Tada nesusiturėjau ir įkėliau į lovytę. Kriokė belenkaip. Šiaip taip apsiramino. Ką tokiu atveju daryt? Ką ten ta literatūra sako? Ir čia tik pradžia dar kaip suprantu..
kažin kaip tokio amžiaus vaikui nuvalyti akmenis? jei laikyt vaiką pr prievartą besidraskantį, tai aš nesutikčiau.
mano dukra eidavo be ašarų. taisyt niekad nereikėję, tai išsižiodavo parodyt. ir va rudenį traukė du priekinius dantukus, nes jau už pieninio dygo nuolatinis, tai irgi viskas buvo gerai, labai fainas gyd pasitaikė, kaip jis pats sakė, labai svarbu vaikui prikabinti maaronų, užkalbinti, kad nebijotų, o jis tikrai moka su vaikais. po to dukra sakė, kad jei reikės vėl ten eis.
oi su isterijom bėda. būna ir pas mus. atsigula kniūbščias ant grindų užsidengia akis ir rėkia. kantrybės reikia...