QUOTE(dontstop @ 2017 03 24, 13:20)
Nežinau skaičiukų, bet lyg neauga, neišauga rūbų
Kai ką net nuo praeito pavasario nešioja, trečią sezoną iš eilės
Čia 92 d, bet daug kas jau 98 nešioja, porą rūbų 104 (bet ten modeliai tokie, kad tinka įvairiam ūgiui, vėliau tiesiog trumpesnis rūbas bus). Aš tai pirkčiau, jei nuolaidos, anksčiau ar vėliau vis tiek prireiks. Ką maždaug planuoji pirkti?
</p><p></p><p>Aš darželiui spec be batų tai pirkau tik 3 poras pėdkelnių. Ir visgi nešioja tympas. Suknelės ir tympos arba palaidinė-sijonas-tympos yra mūsų darželinė uniforma
Kažkodėl tai atsisako vilktis megztinių
Todėl vis dar vaikšto su žiemine striuke...</p>

Norėčiau 2-3 sukneles ir porą megztinių-bliuzonų, gal dar porą pėdkelnių reikėtų.

Dar savaitgalį tikiuos pavyks perrinkti visus rūbus, tada būsiu tikra ko tikrai reikia, o ko tik šiaip, dėl malonumo.
Paprastai mūsų darželinė uniforma suknelės/sarafanai ir pėdkelnės. Sijonais rengti nemoku, jie man visi palaksčius krenta. Šiaip dar kartais mėgstu džinsus apvilkti, bet į darželį taip neleisiu, per daug auklėtojoms vargo bus tualete juos sagstyti.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 24, 13:48)
maniškis išvis nuskriaustas kas liečia garderobą
nieko normaliai nepasiūnu dėl skubėjimo. Šiandien teko prieš pat lauką sumeistraut kepurę, nes išaugo
reikia nuo batų iki kojinių. Tikiuosi bent bliuzonus ir kelnes netingėsiu pasiūti, nes jau gėda. Tik va dydžių nežinau..bet tikrai ne mažesnis nei 98

Tau gerai, kai pati siuvi. Tai ir pigiau susisuki, ir nereikia gaišti laiko pardvėse, ir vaiką gali originaliau aprengti